Aspirante cu vechime "medie" (44)
Raspunsuri - Pagina 9
monica_dicut spune:
da, cateodata n-am timp nici sa respir dar sunt aici si va urmaresc.
Noi suntem bine, papam, urlam, ne kkm, iar urlam, ne doare burtiku, nah, d'astea, schimbam pampersi si stam cu
pe afara toata ziua dar bine ca suntem sanatosi. Oboseala din asta va doresc la toate, ca atunci cand rade uiti de urlete si nopti nedormite. Acum dormim aproape toata noaptea, usurel usurel chiar la noi in patut (incepe sa nu mai arda sau sa cada acele din el
) Sambata ne si botezam, a crescut de nu-l incap body-uri de 3 luni
. Nu stiu zau ce haine fac astia... 
Eu va astept cu vesti bune.
camy din cate stiu se interneaza vineri sau sambata
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Arianna_M spune:
Oooo.....Moni ....da ce repede a mai trecut .....sa fie intr-un ceas bun botezul si sa fiti sanatosi 
Camy ......sunt cu gandul la voi....
..DD o sa aiba grija de Flavius si de tine si totul o sa fie bine ai sa vezi 
V-am pupat pe toate dragutzele mele....eu maine plec la Maramures....asa o mica vacanta pana sapt viitoare
....cand voi veni cu forte proaspete pt inseminarea care o sa imi aduca gemenele....
...Doamne ce mai visez cu ochii deschisi...

_
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!
Selene spune:
Buna dimineata!
M-am hotarat sa va scriu pentru ca as avea nevoie de cateva sfaturi, de la aspirante mai cu vechime, caci eu incep deja usor sa intru in panica... Dar sa o iau de la inceput - am o fetita de 2.6 ani si imi doresc foarte mult si bb2. Lucram la aceasta "problema" din vara, de 5 luni, dar deocamdata fara rezultat(poate vi se pare putin, stiu ca sunt fete care incearca de ani, dar sunt cu atat mai stresata pt ca stiu ca am ramas o data, deci totul a fost ok atunci, si acum nu se mai intampla ...).
Ce vreau neaparat sa spun e ca prima sarcina a fost neprogramata, deci nu am urmarit ovulatia etc., dar acum stiu ca a fost cel mai frumos lucru care ni s-a putut intampla. Si pe cat de speriata am fost cand am avut atunci testul pozitiv, pe atat de mult imi doresc acum inca un astfel de test!
Luna trecuta am fost la ginecolog si mi-a data sa imi fac prolactina (care a iesit in limite normale) si m-a chemat in ziua 14 de la ciclu sa vada ovulatia. A zis ca se produce si ca e ok. Ieri mi-a venit insa ciclul
si m-am dus direct la ginecolog sa ii spun ca vreau sa fac teste mai amanuntite, ca daca e o problema sa o descopar totusi. M-a chemat luni la lama si pe miercuri la spital sa imi faca Histerosalpingografie (sper ca asa se cheama
) (asta dupa ce luna trecuta imi spusese ca daca e nevoie poate sa stimuleze usor ovulatia, acum imi spun direct de chestia asta ....)
Nelamurirea mea este - daca am ramas o data insarcinata (in 2006) cat de mari sunt sansele sa am acum probleme cu trompele sau chiar probleme de ovulatie? E nevoie sa fac histero... (care am inteles ca e dureroasa si neplacuta) sau sa incerc intai alte analize, teste, mai putin invazive? In plus am o prietena careia initial medicul i-a spus ca ovulatia e ok, se producea in ziua 14, ca dupa cateva luni bune de alte n teste si analize, sa ii monitorizeze mai clar ovulatia si sa descopere ca nu se producea complet si din acest motiv nu ramanea insarcinata.
Imi cer scuze daca m-am intins prea mult dar nu m-am documentat prea mult cu aceste lucruri si sunt usor confuza. Poate reusiti voi sa ma lamuriti mai bine...
Va multumesc si tin pumnii tuturor sa iasa cu ochisori! 
Anca,
de www.TickerFactory.com/]
[/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
ancadragoman spune:
Anca in primul rand nu conteaza ca ai avut o sarcina inainte,trompele se pot infunda de la o simpla raceala .Eu zic sa faci HSG si vezi care este treaba cu trompele pentru ca eu cred ca acolo este problema de nu ai ramas in 5 luni.
Vezi ca se face pana in Z12 a CM .Daca mai ai intrebari sunt aici.
Ne dati si noua un vot ? http://cursa.automarket.ro/profil/alexa85/1978124334
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
vias spune:
Hello fete dragi 
eu sunt bine, doar cu casa intoarsa pe dos...ca de....facem ultimele retusari prin casa...si uite asa m-am trezit eu cu casa plina de praf, mizerie, lemne...
..ca daca mi-a trebuit curat...am primit 

Mai am mult de lucru, dar incet...foarte incet ca pana luni nu plec la Tg Mures...nici nu-mi doresc pt ca medicul meu nu-i pe aici...asa ca asteptam cumintei...macar pana luni
Va pup...sigur mai intru pana plec la tg Mures....
Va rog eu pe toate sa fiti mai optimiste, capul sus, o sa fie bine! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 6 ZILE
POZE
Selene spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Anca in primul rand nu conteaza ca ai avut o sarcina inainte,trompele se pot infunda de la o simpla raceala .Eu zic sa faci HSG si vezi care este treaba cu trompele pentru ca eu cred ca acolo este problema de nu ai ramas in 5 luni. Vezi ca se face pana in Z12 a CM .Daca mai ai intrebari sunt aici. Ne dati si noua un vot ? http://cursa.automarket.ro/profil/alexa85/1978124334 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Multumesc de raspuns! Am sa mai scriu luni dupa ce merg la control...
Anca,
de www.TickerFactory.com/]
[/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
ancadragoman spune:
VAiiiii Cami ce putin mai ai !!!!!!!
Nastere usoara daca nu mai vb
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
vias spune:
pai poate mai vb..ca mai sunt 2 zile pana plec la Tg Mures...

..si am niste emotii 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 ZILE
POZE
ancadragoman spune:
Lasa ca o sa fie bine,o sa vezi o fetisoara frumoasa de care ramai vesnic indragostita
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
RAMONELLA spune:

![]()
Mai fetelor,oare laptopul poate afecta sarcina???Poate sa opreasca fatul din evolutie???Ca eu il tin in pat,si da o caldura foarte mare,de o simt si la burta.Ma gandesc ca ar fi ceva radiatii...Si poate de aceea am pierdut sarcina trecuta...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata