Aspirante cu vechime "medie" (44)
Raspunsuri - Pagina 4
Arianna_M spune:
Hello !!!
La multi ani Gabitza 

....sanatate multa iti doresc !!!!
eu dupa 64 de zile...dau de 

.....azi e ziua 1 

Oana
....
iti tin pumnii pt laparo ![]()
_
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vrmoana Ai luat-o pe urmele mele? oana "Where there's a will, there's a way." |
Aha.....
_
Imi doresc
vrmoana spune:
Oana
....
iti tin pumnii pt laparo
[/font=Comic Sans MS][/size=3][/purple]
Mercic 
oana
"Where there's a will, there's a way."
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui vrmoana Dar de ce ti-a intarziat atat de mult? oana "Where there's a will, there's a way." |
cred k de la gonal......am facut monitorizare din ziua 10 pana in ziua 58-59...si nu am ovulat.....deci iti dai seama...mai aveam putin si ma mutam la T la cabinet
ar mai fi o varianta ....ma gandeam k poate si de la exercitiile fizice....k am bagat la greu..si nu prea eram obisnuita....nu stiu zik si eu
_
Imi doresc
vrmoana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna_M
cred k de la gonal......am facut monitorizare din ziua 10 pana in ziua 58-59...si nu am ovulat.....deci iti dai seama...mai aveam putin si ma mutam la T la cabinet ar mai fi o varianta ....ma gandeam k poate si de la exercitiile fizice....k am bagat la greu..si nu prea eram obisnuita....nu stiu zik si eu _ Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!! |
Si luna asta faci iar stimulare si monitorizare ?
oana
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M Fac doar monitorizare. _ Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!! |
Good luck!
oana
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui vrmoana Good luck! oana "Where there's a will, there's a way." |
sar'mana
...si tie !_
Imi doresc