Dansez pt tine - stilul MJ
Raspunsuri - Pagina 22
anka77 spune:
Noapte buna fetele.va pupicesc. Vise placute pline de MJ ![]()
![]()
![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me 
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
albinutza spune:
Danat, chiar aveam nevoie sa ne clatim ochii inainte de culcare..
ca sa visam frumos, totusi.
mihutza11 spune:
ia uite ca Veverita a luat 10..
Beatrice 
Noapte buna fetele!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
anka77 spune:
Mantea si Tania la duel....ce-a scapat Columbeanca.

poze si noi 2
hannen spune:
Fetele,m-ati facut curioasa si fiindca si maica-mea e fan,azi ne-am bagat sa vizionam inregistrarile.Eu n-am vazut tot pt. ca aveam treaba,dar vreau sa zic ca am ris de Columbeanca de m-am prapadit.
Bey ce nasol ii statea cu cracii aia lungi (nici cu mainile nu-mi e rusine) cum arunca din ei.Doamne,oribil arata!Si ce costumatie a avut!
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
hannen spune:
M^am apucat sa citesc ce-ati comentat!Am zis ca`s io rautacioasa si o sa ma luati de urechi,dar vad ca voi sunteti mai cu glume in program decit mine.Mortale!
Eu nu-i cunosc pe participanti(in afara de prezentator si de tipa aia din juriu,blonda..imi scapa numele)toti imi sunt necunoscuti,asa ca pina ma dumiresc pe cine disecati voi aici,mai e.![]()
Eu pe Michael nu-l dau pe nici unul si la nici una,sic,sic!!
Auzi Andra,a dansat si un tip ras pe cap,mai ala seamana leit cu Michael Scofield(went).Nu????I l-am aratat si lui mama si a zis si ea ca seamana.![]()
Chiar asa,noi doua avem doua pasiuni comune,doi Michael.
Oare mai tine dragostea noastra mult,sau ne-om lua la paruit intr-o buna zi???
Hannen
Israa
Inas
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
anka77 spune:
Adevarul e ca in cazul Columbencei a gresit rau de tot coregraful.Nu e de ea Beat it...nu stiu trebuia gasit ceva mai soft, iar costumatia o vedeam ceva cu pantalon, eventual mai larg de sus, in niciun caz fusta aia de tot rasul care i-a accentuat inaltimea.
Dansul mai cu putine miscari rapide...Beat it se danseaza in ritm alert, chiar trebuie ceva pregatire si elasticitate in miscari.Jenant.....
poze si noi 2
nelia spune:
Hannen, unde ai vazut tu inregistrarile? Am citit si eu in mare subiectul vostru, sinteti amuzante, dati aripi imaginatiei... am acum o viziune de ansamblu asupra emisiunii chiar daca nu am vazut nici macar o singura secunda din ea!![]()

hannen spune:
Citesc si ma minunez de voi!Rid cu lacrimi!!!Gind la gind cu bucurie!
Eu m-as fi ascuns in loc sa ma fac de kakao!Si ma bate`un gind sa ma apuc iar de dans
(hahaaa,rid ca tuta singura)
Dar m-a lovit o nostalgie.Citi genunchi n-am rupt eu pe MJ si JJ!!Ce timpuri!!!Am dat si atestat tot pe MJ.
Gata,de m`or lasa shalele ma apuc de dans!![]()
Hannen
Israa
Inas
hannen spune:
nelia,uite iti pun link direct acolo unde astept eu sa se descarce acum (dansul lui Tania budi si Adrian Muresan)
http://dansezpentrutine.protv.ro/video-michael-jackson-tania-budi-si-adrian-muresan/28680
Hannen
Israa
Inas