Guvernul Boc a cazut - what is next?
Raspunsuri - Pagina 48
loryi1974 spune:
http://www.realitatea.net/antonescu--vazandu-l-pe-basescu--incep-sa-apreciez-ca-in-90-iliescu-nu-a-pus-armata-sa-ne-impuste_649332.html
Cat pe aici sa cad de pe scaun:Iliescu aparator al constitutionalismului,Iliescu cel calm care nu a bagat armata in Piata Universitatii in 90 ,incep sa cred ca minerii nu au existat in realitate sau ,daca au existat,au fost intr-adevar oamenii aia de bine care au venit sa planteze flori in Bucuresti.
Cu cat antonescu vorbeste mai putin,cu atat sansele lui de a intra in turul doi cresc.Opriti-l din vorbit si poate se intampla o minune.
Ingrid S spune:
Privind obiectiv, n-are cum tatuca sa fie omul de bine. Scarba pe care o am pentru Iliescu depaseste cu mult munca unui vidanjor. Antonescu facea bine sa taca. E adevarat ca nu stim cum ar fi reactionat Basescu atunci, mineri, tancuri, bate, dar, nu-l indrituie pe Crin sa faca presupuneri.
Nu am ce comenta mai mult, restul tamane cum am spus, Basescu isi face o campanie agresiva pe banii statului. Si pe ura contra Parlamentului. Nu-i normal la cap, eu asa cred.
Dar cu madam' Udrea: "noi suntem urmasii lui Traian. Traian Basescu!"
ce ziceti? Poate ea e urmasa sau vb lui Dinescu, a incurcat borcanele, ii face niste urmasi lui Traian...Traian Basescu.
Ca sa nu mai zic de Boc, care ia biciul si face spume la gura: "incepem de la Parlament si mergem in jos!" Care jos, d-le Boc? Mai jos de tine nu exista.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Monnvas spune:
http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-6362014-crin-antonescu-ion-iliescu-este-apreciat-pentru-anii-90-nu-pus-armata-impuste-oameni-piata-universitatii.htm
scuze, nush cum s-a intamplat ca a ajuns un mesaj de la clubul scutecelor aici. am sters.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Rufus spune:
...si iata cum a cazut guvernul:
http://ziua.net/display.php?data=2009-10-28&id=260909
Poate chiar credeati in fraudarea alegerilor cu autobuzul...
Orice petarda lansata, imediat inghitita. Mai ales daca pe ea se scrie "Basescu".
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
b.nica spune:
Nu stiu cine este dl.Seitan, nu stiu nici pt. ce Minister este propus, dar vreau sa cunosc persoana ABJECTA, care la comisie a intrebat daca se stie ce inseamna acest cuvant.
Am prins acest fragment de stire si m-am revoltat, mai ales cand dl. Seitan cu o demnitate care ii face ciinste a dat si explicatiile.
Cum poti sa pui o astfel de intrebare privind numele de familie pe care il primesti prin nastere fara sa ai nicio contributie?
Sunt atat de revoltata incat nu pot sa spun decat atat:
-D-le Seitan,va doresc prezenta in guvern atata timp, incat acei nemernici fara de respect pt. numele mostenit, sa simta pe pielea lor semnificatia(asa cum cu delicateta le-ati dat-o)pe propria piele!
Ingrid S spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Nu stiu cine este dl.Seitan, nu stiu nici pt. ce Minister este propus, dar vreau sa cunosc persoana ABJECTA, care la comisie a intrebat daca se stie ce inseamna acest cuvant. Am prins acest fragment de stire si m-am revoltat, mai ales cand dl. Seitan cu o demnitate care ii face ciinste a dat si explicatiile. Cum poti sa pui o astfel de intrebare privind numele de familie pe care il primesti prin nastere fara sa ai nicio contributie? Sunt atat de revoltata incat nu pot sa spun decat atat: -D-le Seitan,va doresc prezenta in guvern atata timp, incat acei nemernici fara de respect pt. numele mostenit, sa simta pe pielea lor semnificatia(asa cum cu delicateta le-ati dat-o)pe propria piele! |
Ai fost la fel de suparata cand in numele lui Orban s-a inlocuit cu nesimtire b-ul cu g? Cred ca pot sa-ti spun si numele faptasei, Udrea iti suna cunoscut?
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
b.nica spune:
Uite ce este Ingrid, aici nu a fost vorba de confuzie,ci de o interventie descalificabila pe care poate o inteleg f. bine persoanele cu nume de familie care i-a pus in situatii nedorite la scoala sau mai tarziu.
Este o interventie incalificabila,cu premeditare si fara nicio scuza!
Ingrid S spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Uite ce este Ingrid, aici nu a fost vorba de confuzie,ci de o interventie descalificabila pe care poate o inteleg f. bine persoanele cu nume de familie care i-a pus in situatii nedorite la scoala sau mai tarziu. Este o interventie incalificabila,cu premeditare si fara nicio scuza! |
Nici in exemplul meu n-a fost nici o confuzie. Presupunand ca te cheama Tula, ce-ai zice daca ti-ar inlocui intentionat cineva litera T cu P? Intr-un act oficial? De cateva ori?
Atat am avut de spus.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
Deus spune:
oricine castiga trebuie sa faca multe, prea multe, compromisuri care ne vor afecta pe noi.
O sa fie la fel ca si pana acuma: rau.
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
Marilena12 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ingrid S
Nici in exemplul meu n-a fost nici o confuzie. Presupunand ca te cheama Tula, ce-ai zice daca ti-ar inlocui intentionat cineva litera T cu P? Intr-un act oficial? De cateva ori? Atat am avut de spus. Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Marilena
Blogul meu