Locul fetelor Nou-Venite (31)
Raspunsuri - Pagina 3
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 TRUTZIU,ELEUIA,LORRIN,LIA,FLORENTINA<JESIA- ![]() ![]() ![]() ![]() si va dores c si voua sa fiti cat mai curand![]() ![]() ![]() |

si de la mine pt cora si multam'La fel si pt tine, din toata inima

babiela spune:
lorrin sper ca ai tras lozul castigator, asa se arata dupa semne...![]()
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
trutzi spune:
| citat din mesajul lui babiela felicitari ale sa fie bebe sanatos, sa creasca mare si sa va bucurati de el. sa nu ne uiti aici la nou-venite, ia-ne si pe noi... aaaa scuzati, am uitat sa salut... ![]() ![]() pt toate fetele cucuietesi eu am avut azi o stare de nervi dar si de oboseala, cred ca sunt si un pic racita... -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
Ai grija de tine ca nu se prinde
daca esti racita
cora79 spune:
Multumesc fetelor

Bruni-nu am nici un plan, abia am reusit sa ma adun si vreau sa ma bucur de viata asa cum este ea,fara
,mai am si alte lucruri de facut![]()
FIV nu mai fac,sunt fff dezamagita si parca nu mai am incredere in dr,asa ca.....peste un an-doi vom face o adoptie![]()
Cinezee spune:
Acum am vazut ca nu ai toate datele mele
Aspirnata de 2 ani , proiect inceput din aug 2009 , prima faza pierdut , continuam cu spor si optimism ![]()
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! 
cora79 spune:
LORRIN-fata draga,bubulina ta are nevoie de un fratior,nu?![]()
Haide,te astept cu vesti supe4r bune
BRUNI-tu ai inceput FIV parca?
babiela spune:
trutzi ma tratez, oricum acum sunt in ziua 2 si cred ca din cauza asta sunt nervoasa si nu-mi intra nimeni in voie plus vremea mohorata si o zi super aglomerata la munca
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Ai grija de tine ca nu se prinde daca esti racita |
alysa26 spune:
deci fetele..
ma doare cand fac pishu de mor.....si pe deasupra cand sterg ramane pe hartie o pata rosu deschis 
ce e aia??? ca nu tre sa imi vina decat in 20..si atunci ca e Z26 asa imi vine de 4 luni incoace..dar la 13 oct..ce naiba sa fie??? sange de la ce???
a mai patit careva???
ale felicitari pt samburellul de 5 sapt!!!!! sa fie un bb sanatos si la termen!! pupam mamica
trutzi eu in 20 oct sunt Z26 cand ar trebui sa imi vina, vad ca tu ai pe 21..suntem aproape.
nu pot sa zic ca simt ca sunt sau nu
..dar ma doare burta si sunt speriata ca vine putin sange pe hartie. plus ca parca am cistita...
mi-a zis o fata ca ea s-a dus la dr convinsa ca are cistita..si a venit de acolo cu vestea ca e

..cum naiba? nu stiu..
sunt suparata!!!
babiela spune:
fata, ma bucur ca nu ti-ai pirdut speranta, o sa fie si bebe
| citat din mesajul lui Cinezee Acum am vazut ca nu ai toate datele mele Aspirnata de 2 ani , proiect inceput din aug 2009 , prima faza pierdut , continuam cu spor si optimism gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! ![]() |