Aragaz-inox sau email?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Ana,te sfatuiesc ca atunci cand faci rotisor,inainte de a baga puiul aplica niste folii de aluminiu pe laterale.O sa sara din pui peste tot.Prima oara cand am facut rotisor i-am facut baie aragazului

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Ana,te sfatuiesc ca atunci cand faci rotisor,inainte de a baga puiul aplica niste folii de aluminiu pe laterale.O sa sara din pui peste tot.Prima oara cand am facut rotisor i-am facut baie aragazului

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

multumesc de sfat ! Daaaaar, din pacate vine cam tarziu Ca am facut si pe langa faptul ca am facut cuptorul prastie, de am spalat la el de mi s-a acrit...desteapta e mine a dat drumul la ochiul de jos, nu la grill si cu usa intredeschisa cu tabla aia sub butoane si am staaaaaaaaaaaat dupa el de la 12:30 la 16 si tot nimic n-a iesit din saracul pui. D-apai de...de unde sa stiu eu

Dar acum m-am facut desteapta si stiu

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

*Miracolul nostru*

Michael Jackson

multumesc de sfat ! Daaaaar, din pacate vine cam tarziu Ca am facut si pe langa faptul ca am facut cuptorul prastie, de am spalat la el de mi s-a acrit...desteapta e mine a dat drumul la ochiul de jos, nu la grill si cu usa intredeschisa cu tabla aia sub butoane si am staaaaaaaaaaaat dupa el de la 12:30 la 16 si tot nimic n-a iesit din saracul pui. D-apai de...de unde sa stiu eu

Dar acum m-am facut desteapta si stiu

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

las' ca e bine .Vorba sotului meu.."mai intai strici aragazul si p'orma inveti"

Eu acum cand fac rotisor.De cu seara il pun in saramura in frigider sa se fragezeasca si se fac mult mai repede.Ochiul de sus se deschide numai cand e aproape gata puiul,il face crocant.

Sa ne scrii aici ce pui demential ti-a iesit

*Miracolul nostru*

Michael Jackson

Mergi la inceput