Aragaz-inox sau email?
Raspunsuri - Pagina 2
anaemi spune:
Gata l-am luat (de fapt joi mi-l aduce). Una bucata aragaz Indesit...inox ...mi-a placut cel mai mult (de fapt imi picase pe un Electrolux inox dar nu mai aveau si m-am conformat)...sper sa ne intelegem bine
Acum as mai avea o intrebare...trebuie sa-i chemam pe cei de la gaze sa-l monteze? Sau poate sa o faca sotul pe "gazicianul" ?
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
lilib72 spune:
Sa-l stapaniti sanatosi, o sa te urmez si eu tot cu un indesit dar nu din inox
Spor la treaba
Sa ne spui si noua cum coace cuptorul
Lili
roli25 spune:
Cheama un gazar ca e periculos sa umblati la gaze. Nu costa cine stie ce si sunteti in siguranta.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
anaemi spune:
mi-a venit aragazul ...sper ca diseara sa-l pun in functiune ! abia astept.
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
rory76 spune:
Vezi sa nu gatesti prajeli ceva, sa nu te enervezi din prima seara...ce gatesti bun? zi-ne si noua!!!
"Trust no one!"
andacos spune:
Prin aragaz de inox,voi intzelegetzi aragazul cu placa aia de gatit din inox?
Ca eu asta cred atita timp cit spunetzi ca e greu de intretzinut!
Eu am aragaz din inoxdar cu placa cu inductzie magnetica,inoxul e la usa cuptorului!Acolo niic macar zilnic nu trebuie curatzat,si atunci cind o fac daca n-am timp sa-l curatza cu vea special pentru inox,buretele cu detergent de vase si sters apoi(frecat mai bine spus)cu o cirpa moale !
Dana
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Prin aragaz de inox,voi intzelegetzi aragazul cu placa aia de gatit din inox? Dana |
Da! unde sunt ochiurile e din inox!
N-am apucat sa-l testez azi decat asa putin pe un ceai ...ca am fost sa facem aprovizionarea (ca sa avem cu ce-l testa )
dar maineee bag un pui la rotisor ...mmmmm abia astept (si o praji Kinder Pingui, si niste ficatei in bacon si,si...mai vedem maine )
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Vezi sa nu gatesti prajeli ceva, sa nu te enervezi din prima seara...ce gatesti bun? zi-ne si noua!!! "Trust no one!" |
ce sa ma 'nervez ?! ca deja am stat numai cu carpa pe el (avea niste urme, cred ca de cand l-au impachetat)...da' nu-mi pune el capac mie ...Sper
Poa' sa ramana si cel mai patat aragaz din lume (eee, nici chiara asa), ca fata de ce aveam... (aveam unu de patruji de ani, poate mai bine, din ala cu 2 ochiuri si cu picioare...Duuoaaaaaaammneee...cum oi fi stat frate cu el??? Noi stam cu chirie si oamenii astia (a se citi mosii) nu vroiau sa-l schimbe/schimbam ca cica era cel mai bun aragaz...Da' acu na, ca l-am schimbat, ei nu stiu...inca si sper sa nu faca prea urat...Da' iete na...si daca se supara imi iau aragazul si plec )
Asta asa putin off
dodo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anaemi
Da! unde sunt ochiurile e din inox! N-am apucat sa-l testez azi decat asa putin pe un ceai ...ca am fost sa facem aprovizionarea (ca sa avem cu ce-l testa ) dar maineee bag un pui la rotisor ...mmmmm abia astept (si o praji Kinder Pingui, si niste ficatei in bacon si,si...mai vedem maine ) |
Felicitari, sa-l stapiniti sanatosi! Eu sint ultra-multumita de aragazul din inox! Se intretine usor (se sterge usor cu solutie de spalat geamurile, nu neaparat tot felul de solutii, cum te speriau fetele)si, cum nu sint o maniaca a curateniei, faptul ca are urme de degete la 10 min dupa ce l-am sters (vin copiii si se uita in oglinda) nu ma enerveaza absolut deloc! Dealtfel nici nu gatesc decit in vase de inox, am oroare de vasele de email, atita am gatit in RO si ma enervam de fiecare data cind le ciobeam/zgiriam, ca aici mi-am cumparat set de inox si ulterior alte vase da gatit numai din inox) Se poate spune ca sint o fana a inoxului
anaemi spune:
fetelor, sunt super incantata de aragaz. Cuptorul coace super. N-am treaba cu el. Si stiti ceva? Mie mi se pare ca se curata super (adica, chiar asa e ) nu stiu... dar nu se lipeste grasimea ca la cel emailat. Ce sa mai... e super.