Aragaz-inox sau email?

Aragaz-inox sau email? | Autor: anaemi

Link direct la acest mesaj

Buna fetele! Zilele astea urmeaza sa-mi iau un aragaz. M-am hotarat in principiu la un Indesit (o fi bun, n-o fi, nu stiu, dar imi place cum arata si ca are buton cu grade). Acum insa nu ma pot hotara de care sa iau : inox sau email? Care este mai rezistent?

Ana mamica lui Filip (06.03.2007) si a Anastasiei (03.08.2008)

Doamne ajuta !

Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Amandoua sunt la fel de bune si de rezistente. Singurul dezavantaj al aragazului emailat se manifesta doar daca acesta este zgariat/lovit foarte tare: emailul crapat sau ciobit lasa tabla expusa coroziunii.

Altfel, alegerea depinde de mobila din bucatarie. Inoxul se potriveste mai degraba stilului tehno, intr-o mobila cu sticla si inox din abundenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Depinde foarte mult de ce mai ai prin bucatarie- frigiderul cum il ai? Cuptorul cu microunde? Filtrul de cafea? Mobila? Trebuie sa se si armonizeze, nu doar sa fie rezistent...si depinde la ce te referi cand zici rezistent...sa reziste in timp? Sa reziste la gatit intens? Sa reziste la ce?

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui rory76

sa reziste in timp? Sa reziste la gatit intens? Sa reziste la ce?

"Trust no one!"

sa fie si rezistent in timp si la gatit intens ...ma gandeam si eu ca daca au aparut astea de inox dupa cele de/cu email or fi mai rezistente nu doar de design.

Ana mamica lui Filip (06.03.2007) si a Anastasiei (03.08.2008)

Doamne ajuta !

Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.

Mergi la inceput

Ia unul de inox, dar ai grija sa fie zdravan! Si sa iti ii si solutie din aia pentru curatat inoxu',mai ales daca ai mania curateniei, ca pe ala se vede urat si o picatura de apa, toata ziua trebe curatat. Eu de aia am renuntat la al meu si am luat unu din ala, alb, si-s multumita de el. de ce n-or face si ai nostri aragazuri galbene, rosii, verzi???

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Rory,se gasesc aragaze de toate culorile,dar cred ca numai in magazinele mari...cel putin aici am vazut doua culori trasnet rosu si albastru

Anaemi eu am aragaz de inox.Diferenta dintre cel clasic si cel de inox este ca al doilea e mult mai aratos.Da bine la ochi imaginea dar este foarte greu de ingrijit.Nu se curata numai cu pur si apa,trebuie solutii speciale.Io am vreo trei feluri de spray-uri anti grasimi si shine inox.
Cand e curat se vede marfa,dar daca fierb apa in ibric si sar stropi,musai sa sterg pe loc ca p'orma cand se usuca se vad ca niste pete.

Cred ca aragazul nu ar trebui luat numai dupa cat rezista si ce design are.Consider ca e foarte important si aspectul bucatarii...Un aragaz de inox(care necesita multa "atentie") nu se potriveste cu orice.
Eu de exemplu am bucataria in nuante de bej si inox.Hota,frigiderul,si diverse accesorii sunt din inox.

Succes! Si sa ne spui si noua ce ai ales

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Off topic:Mi-am adus aminte...

Am vazut un frigider negru cu sclipici in el si pietre swarowsky
Marea majoritatea astea care au un design de te da pe spate au si un pret pe masura.Cat o masina

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Pai, da, Rhoneea, stiu si eu ca se gasesc colorate, da' nu in Romanika...frigider am vazut si eu visiniu, cu Kartovski pe el...o nebunie!!! eu as renunta la masina pentru asa ceva!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Aragazul meu are suprafata de sticla mata, de ma apuca toate nebuniile pana il vad curat. La fel si usa de la cuptor. Dupa ce reusesc sa-l sterg bine trebuie sa-l frec cu servetele/prosoape de bucatarie, ca la geamuri, sa nu ramana nici o urma. Grea treaba! Daca stiam ce greu se intretine imi luam alt model.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Am avut aragaz din inox si nu recomand nimanui.Cand am scapat de el am fost taaare fericita.E frumos,recunosc,este mai elegant,arata bine,dar se intretine tare greu.Adica oricat l-as fi spalat niciodata nu arata asa cum as fi vrut.Pe langa produsele clasice de curatare,tb sa folosesc la sfarsit ceva care sa-i dea luciu.Si,sa fim serioare,nu mereu avem timp sa dam luciu la aragaz.
Acum am unul clasic si e tare bine.Il spal repede si e mereu curat,nu-mi mai da batai de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu curat aragazul de inox cu o solutie speciala de inox de la Sano. Nu e scumpa deloc si il curat in 5 min max. Pun solutia, las un pic sa se topeasca grasimea, clatesc si iese impecabil.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput