Fulgusori de nov-dec 2009 (131)
Raspunsuri - Pagina 8
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Buna,fetelor! Va multumesc foarte mult ca ati fost alaturi de noi si cer scuze celor pe care nu le-am contactat. Noi am ajuns ieri acasa in formula 2+1, sunt intr-al noualea cer de fericire!!! Suntem foarte bine, ocupati tot timpul,asa ca imi cer scuze ca nu pot intra sa va spun mai multe,deocamdata. Va pupic dulce si va doresc tot binele din lume! Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise |
ne bucuram tare ca ne-ai dat un semnulet, te asteptam oricand. Moarte de curiozitate, iti dai seama
monis cu poze sapt 36 +
monis5 spune:
citat din mesajul lui Rony Buna, desi nu am mai scris de mult , v-am citit din umbra iar astzi vin cu vesti de ultima ora: am fost programata pe 22 octombrie asa ca mai am o saptaman de umblat pe aici si pe acolo de facut ultimile cumparaturi; deocamdata sunt sub influenta programarii: mi se parea ca mai am mult si bine ; deci imi voi face bagajul , imi prepar barbatul si copilul si apoi ma pregatesc sufleteste; voi naste la Filantropia si sper sa fie ok; lva pup acum, merg sa-mi definitivez lista |
Te pun pe lista din prima pagina...
Iti tinem pumnii si spor la bagaj, sot si copil
monis cu poze sapt 36 +
monis5 spune:
citat din mesajul lui Ramonika daca tot se vorbea de kilograme... Cum sunt distribuite kilogramele ? Copil 3,4 kg Placenta 0,7 kg Lichid amniotic 0,8 kg Uter 0,9 kg Retentie de lichide 1,35 kg Depozitele de grasime ale mamei 3,2 kg Tesut mamar 0,4 kg Cresterea volumului de sange circulant 1,25 kg TOTAL 12 kg |
Doar atat la tzitzi?
monis cu poze sapt 36 +
lylyana.ion spune:
Pentru fetele ce vor naste la Polizu, citat dintr-un mail primit de la prietena mea ce a nascut o fetita de 3700 gr si 53 cm pe 30 sept: "eu am dat asa: doctorului 1300 ron (asta pt ca a fost fffff draguta si am stat si in rezerva cu doua paturi, in plus dr cu care am nascut are si tarife mai mari pt ca este sefa de sectie - dar pt o nastere naturala la polizu se da in jur de 1000 ron - 1300 ron), anestezistului 150 ron (eram pragatita cu 250 ron dar am fost putin mai "nesimtita" si am intrebat moasa cat am stat in sala de nastere, a strambat un pic din nas si dupa vreo 5 min mi-a zis ca imi tb 150 ron pt anestezist - epidurala), moaselor le-am dat 50 ron la fiecare (am prins doua ture, 3 moase) si ici - colo ...la asistente, infirmiere cate 5 ron - 10 ron asa cum stii si tu ca se procedeaza ca sa te bage putin in seama - pt ca am fost "draguta" dupa ce am nascut Robert a stat cu mine in sala de nastere pana mi-am revenit complet"
Lili 35 cu Alexandru
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Buna,fetelor! Va multumesc foarte mult ca ati fost alaturi de noi si cer scuze celor pe care nu le-am contactat. Noi am ajuns ieri acasa in formula 2+1, sunt intr-al noualea cer de fericire!!! Suntem foarte bine, ocupati tot timpul,asa ca imi cer scuze ca nu pot intra sa va spun mai multe,deocamdata. Va pupic dulce si va doresc tot binele din lume!Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise |
FDANIELA spune:
Bine ati venit acasamulta sanatate , sa papati bine si sa cresteti mari
citat din mesajul lui Lumi_Richard Buna,fetelor! Va multumesc foarte mult ca ati fost alaturi de noi si cer scuze celor pe care nu le-am contactat. Noi am ajuns ieri acasa in formula 2+1, sunt intr-al noualea cer de fericire!!! Suntem foarte bine, ocupati tot timpul,asa ca imi cer scuze ca nu pot intra sa va spun mai multe,deocamdata. Va pupic dulce si va doresc tot binele din lume! Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise |
35+ cu Paula Gabriela
http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
floricik spune:
Lumi ne bucuram ca sunteti ok. Te mai asteptam pe la noi.
32+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
ralia spune:
multumiri fetei care ne-a trimis cursul de puericultura, a luat 2 ore sa il descarc dar este super cursul.. l-am rasfoit, ca sa zic asa, putin..
lumi, sa iti traisca copilasul si sa va bucurati de el..
de azi dimineata stau cu ochii si urechile pe stiri..sunt curioasa ce se va intampla.. acum basescu are termen 20 zile sa propuna un nou prim inistru, apoi 10 zile de proba a noului prim ministru.. daca nu e ok, basescu va avea iar 20 zile sa aleaga altul, apoi alte 10 zile de proba... si o sa o tina asa pana la alegeri..
pana alege basescu nou pri ministru, guvernul boc este interimar si nu mai are drept sa de ordonante de urgente..
ce ne facem noi cu tara asta fetelor?..
ce idei le-or mai veni acum?
oli 29 + Ana Theodosia
lylyana.ion spune:
Ralia, suntem in mainile Domnului
Lumi, bine ati venit acasa in noua formula, asteptam in continuare noutati despre evolutie si bineinteles pozici multe
Lili 35 cu Alexandru