Ce gatim azi (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Pentru silvi-2005.
Mi-a placu foarte mult blog-ul tau de bucatareala. Vizitez aceasta pagina pentru inspiratie si am zis hai sa intru in bucataria Silviei ca e plina de idei.
Ma tot batea fimiu la cap de o saptamana sa facem si noi o pizza in casa. Asa ca am folosit o reteta de la tine (de fapt doua) si acu vine partea nasoala. Le punem la copt si conform sfatului tau "Se coace la temperatura maxima timp de 10-15 minute pe treapta cea mai de jos a cuptorului". Oare cum iti iese tie treaba asta ca la mine in 5 minute blatul a fost scrum si vecinii erau indreptatiti sa cheme pompierii.
Daca e o greseala te rog sa corectezi sau daca nu poate pui niste caramizi sub tava sau cum faci???
Poate trebuia sa-ti dau PM da nu prea ma pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Gabitza buna si merci de aprecieri. Nu inteleg ce s-a putut intampla cu pizza ta, eu folosesc acum chiar o tava perforata ca sa se rumeneasca blatul am si pus ceva poze cu ea si pun grilajul pe treapta cea mai de jos a cuptorului (adica prima ) si tava pe el si iese super ok, nu se rumeneste cum trebuie deasupra mereu . Am patit ce ai zis tu cand am experimentat si eu ca la pizzarie si am pus tava de pizza exact deasupra arzatorul pe tabla de jos s-a ars instant . Imi pare rau ca ai patit asa, ce tava ai folosit? Cuptorul meu merge pana la 250 de grade e din cel cu gaz. O sa fac o poza exact cu distanta la care pun eu pizza, oare s-a intels gresit si ai pus pizza direct pe tabla jos in cuptor ? te rog sa imi spui sa explic eventual mai bine daca asa s-a intamplat scuze inca o data, f bine ai facut ca ai zis .

Pentru astazi aripioare de pui cu legume la cuptor http://bucataria-sylviei.ro/aripioare-de-pui-cu-legume-la-cuptor/ si ceva cookies pentru pitic pentru deseara http://bucataria-sylviei.ro/cookies-asortate/ reteta aceasta este adaptata dupa o reteta gasita la Mihaela in blogul ei Bunatati din bucataria mea .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

)Silvi am acelasi tip de cuptor si nu am pus-o direct pe fundul cuptorului. Cine stie poate al meu e mai puternic. Eram suparata ca am ars-o pe preferata mea cu porumb dar a doua am copt-o pe la mijlocul cuptorului si a iesit foarte buna .

Atazi papam:
- Pui cu smantana (ca la mama soacra)
- Placinta cu mere
Si mai avem de sambata ciorbita de fasole boabe cu ciolan - a fost pofta sotului acum sper sa o manance toata ca eu si bebe nu prea servim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Supa crema de ciuperci
Pui cu sos de mere
Placinta munteneasca cu branza si stafide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

sarmale cu varza dulce

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

salata de beuf
salata de vinete

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

ceafa la gratar
dovlecei si vinete ,tot la gratar
briose cu cocolata si gem de caise , visine

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Dintr-un pui de tara am facut :
supa cu galuste
pilaf cu piept de pui
ostropel de pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

www.bucataras.ro/retete/1557/cous-cous_cu_legume_si_pui.html" target="_blank">cus cus cu pui si legume
ghnnochi cu mozarella*-

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

azi am bucatarit pt 2 zile:
-ciorba de peste
-pizza cu bacon si masline,inainte si felii
-paine cu nuca,sta la racit

o zi minunata va doresc!

mamica fluturasului Matei