Ce gatim azi (65)
Raspunsuri - Pagina 13
angelynna82 spune:
Ciorbita de fasole
Chiftelute simple si cu sos
Piure de cartofi si fripturica de pui la cuptor in folie de aluminiu
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
oanka80 spune:
-ciorbita de pui de tara
-ceafa de porc la gratar
-ciuperci cu praz si sos de rosii
-salata de fructe cu frisca
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
21+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*
nikole spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui galliciana
maslinele nu trebuie sa fie f sarate-altfel se desareaza, in apa, sau, fierte, si apoi se adauga in mancare se pune uleiul la incins. se adauga praz, taiat felii de max 2-3 cm, si rosiile pt calire.se adauga putina apa,dupa ce au devenit sticloase, pt fierbere, apoi maslinele. se drege la sf cu suc de rosii si/sau faina, rantas, cu alte cuvinte....-la alegere! pofta buna! astept inca o minune in viata mea!!! |
Multumesc, am sa pun sa o fac maine, am toate ingredientele la dispozitie...
eu astazi am facut doarr paste cu rosii si piept de pui
papanasi
am mai mancat pe afara una alta.
Eu am o pofta nebuna nebuna, si nespusa nimanui, de ..creer !!!
Nu am "vazut" pe nimeni sa gateasca asa ceva, stiu ca papam des cand eram copil....
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
geniest spune:
-Ciorba de pasare acrita cu bors de casa;
-Pui a la Kievskaia;
-Orez (pilaf) cu legume - cumparat congelat....
anaemi spune:
ciorbita de perisoare
varza calita cu carnaciori
ficatei cu kaiser si piure de cartofi
prajitura kindder pingui
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
nushulica spune:
nikole eu mananc creier:D chiar am facut acum vreo 2 saptamani creier pane cu cartofi natur...creierul l-am stropit cu zeama de lamaie dupa ce a fost gata
trimit un pachet de creier in japonica?
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
nushulica spune:
SI am uitat sa ma laud cu ce am gatit azi ardei si rosii umplute ,piftelute din piept de pui facut un cuptor ca sa poata papa si puiul\
budinca de gris cu lapte asortata cu dulceata de cirese amare(ca in copilarie)
si placinte cu merenu mai termin sacul de mere de la tara o data
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
ANITA75 spune:
nikol draga mea,eu fac mancarea de praz asa
tai prazul in bucati ,apoi fac bucatile-n patru,se spala,incing ulei dar nu mult si pun prazul acolo,las putin asa fara apa ,apoi pun apa si las sa fiarba bine in timpul asta pui si maslinele desarate daca-i cazul ,eu am facut si fara masline si a iesit ca si cum as fi pus ,deci cu sau fara masline e f buna,si lasi sa fiarba bine ,incercind prazul daca-i fiet pui pasta de tomate,eu nu pun faina sau alte mirodenii decit sare ,daca e fiert si mai trebuie scazut lasi sa fiarba fara capac si scade repede.Pofta buna!sa-i priasca Albastrelei
nikole spune:
Nushulica...ce bun tre sa fi iesit creierul ...eu aici nu am gasit, nu cred ca au ei asa ceva.Ramane pe la anul de acum...
primesc cu drag insa, mere de la taraaa....
nu am mai apucat sa fac mancarica de praz, poate mai tarziu, sau pe maine de acum.Ptr azi ,am pregatit un pranz in familie, ceva ce poate si sotul manca adica...carneeeee
Anita
asadar
www.bucataras.ro/retete/1270/ciorba_de_perisoare.html" target="_blank">CIORBA PERISOARE
MUSACA CU CARNE SI CARTOFI alaturi de un vin sec de Chile
SALATA ROSII
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
bubu05 spune:
Ieri:
www.bucataras.ro/retete/2268/sufleu_cu_salau.html" target="_blank">Sufleu cu salau
Azi:
www.bucataras.ro/retete/493/ciorba_de_pui_cu_fidea.html" target="_blank">Ciorba de pui
Pizza taraneasca, mai pe seara
www.bucataras.ro/retete/2178/clatite_pufoase_cu_mere.html" target="_blank">Clatite cu mere