Puiuti de Randunici 2008!! (320)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

naty...cum esti?
simo Casian, Traian, Dacian?..
aaa, am uitat sa va pove, am visat-o pe Clau azi-noapte!! ne intalnisem in centru sa mergem sa luam o praji smechera, stie ea de unde, pe la rosetti undeva, ma baga pe niste stradute strante, era noapte, friiiig, atmosfera horror, pustiu pe strada, mai parea cate-un dubios si ma cam uitam stramb, dar eaf relaxata, ma tinea de brat si zicea 'hai, fata, mergi! te duc eu, am un loc tare, o sa vezi' eu tot intrebam unde naiba mergem, si de ce suntem singure p-acolo la ora aia, ce tampite, ca doar masini am avea! si ea tot ziocea ca mai e putin, ne tot adanceam in necunoscut pe stradutele alea, dar era Clau a mea asa zambareata, cum e ea zen mereu! si ajungem! ma baga intr-o vila veche si daramata, urcam pe o scara melc ingusta si sunam la o usa...iese o mam'mare cu o casoleta in care se afla ceva, ca o gogoasa cu ceva crema, mare ma uit cam ciudat, ma umfla rasul, si zic 'ptr asta am batut noi atata drum pana aici??", la care Clau: "fata, e super buna, e facuta pe comanda, nu stie multa lume de tanti asta!" si gata, nu am apucat sa mai gustam minunea!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Interesant vis!!!

Valentina cu Matei si 23+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Vad ca va visati noaptea, cu mine n-a avut nimeni cosmar ???
Valentina, ce bine ca a functionat tratamentul Imi place mie de tine, si tu esti un pui de zen acolo
Simo ca veni vorba, caut in disperare o icoana cu Sf Damian pentru a le-o face cadou de Craciun prietenilor nostri (parintii lui Damian , ai inteles tu ) Daca esti mai in tema, daca ai vreo idee, daca stii sa ma indrumi undeva raman datoare si recunoscatoare
Ca vorbeati de copii care nu vorbesc, mutulica al meu intelege tot tot tot si executa tot tot tot E un scump, mai nou isi canta si danseaza (dupa talentul afisat la ambele prestatii, seamana cu mine, manca-l-ar mama
Nicoleta karma Eu tot bag fitile cu ramasul in capitala cu cel mai ridicat nivel de trai Tu nimic, te sacrifici pentru cariera sotului Ce face dansa, tot mofturoasa?
Stelanu vad in catalog cutiile alea, fir-ar...o sa le fac o poza , n-am uitat
BubuVineeee, sun inainte oricum ca nu stiu sa ajung!
Luny,dezastru Cati oameni f tineri si f bolnavi
--------
Niciun campari , nicio votka saniuta macar Nici de bucurie, nici de necaz, nici de ingrijorare...nimic nimic???

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sa va povestesc: azi in autobuz, venind dinspre scoala, Matei al meu (Mutulica) si-a facut ochi dulci tot timpul cu o domnisoara de langa el, tot in carut (de pana-ntru-un an) cu care se privea ochi in ochi si isi atingeau mainile! Nu-mi venea sa cred!! Ceva asemanator am "patit" cu Stefan in Croatia, avea 3 ani jumatate, eram la un restaurant (afacere de familie, adica intim, in gradina unei case...) si el se privea ochi in ochi cu o norvegianca de vreo 2 ani si ceva, cu parintii si fratele mai mare , isi atingeau nasurile , a servit-o chiar din platoul nostru cu fructe de mare!! Ma uimesc pustii astia ai mei!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo -Mimo,ma intresez.Dar as vrea sa stiu daca vrei icoana pictata,sau litografie.Noi chiar i-am adus baietelului astuia din Grecia una,dar acolo sunt icoane aproape cu toti sfintii,nu ca aici!
Ca zicea Nico de fete:si Sam la circ s-a tinut de manuta cu o fetita de 2 ani jumatate care era exact langa loja nostra.Si i-a dat masinuta lui,aia mica la un moment dat nu mai vroia sa il tina de mana dar el insista.
David nu a fost asa deloc.

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Mimo ma, nu baga fitile, sa nu bubuie... Ce sa zic, in momentul asta nu zic nici ca da, nici ca nu (despre ramas... sa vedem, cred ca vom sta mai mult de un an si cam atat...). iar de baut, am niste sticle de vin aduse de al meu... dar sunt arvunite, nu le poci desface (nici daca as vrea, ca nu am cu ce... Oare merge faza cu pusul in prosop si dat cu ele incetisor in perete?? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Ramo,

Am citit diagnosticul dat fostului tau coleg. Imi pare tare rau.
La Hanovra este o clinica excelenta, dar costa foarte mult in special in conditiile economice actuale ale potentialilor donatori. Eu ii doresc din suflet sa reuseasca sa stranga banii, caci din pacate in momentul de fata, in spitalele de stat nu exista aparatura de monitorizare a nervilor cranieni in timpul operatie.
Un astfel de aparat, mi se pare ca exista la Euroclinic.

Doamne ajuta si fereasca pe oricine de asa ceva!
gudinde acolo ar vrea sa ajunga dar are nevoie de aproximativ 60000 de euro...ar avea sanse peste 90% daca ar ajunge la hanovra...sper sa stranga acesti bani,sper cu ajutorul unor oameni cu suflet sa treaca peste aceasta problema...off... si mersi pentru informatie...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

luny imi pare rau...bai cate iti rezerva viata asta..off...

ioana ce mai face tatal tau?..mi-a placut f mult cum ai incurajat-o pe cuscra ta...daca nu tu atunci cine

andru meu cred ca o sa-mi albeasca parul iarna asta sau cel putin pana se obisnuieste ca afara e frig ,ploua,bate vantul si nu putem iesi...nici macar in toata casa nu am sa-l pot lasa ca nu o sa pot face caldura peste tot...daca-l tin in camera vrea pe hol,in sufragerie unde e ca afara de frig ,e deasupra beciului...asta seara cred ca 20 minute a plans ,s-a smiorcait ca vrea afara din camera,nu l-am pacalit cu nimic,tragea de mine,nu asculta de nimeni,mimo esti o fericita ca vladutz te asculta ..mai nou se culca pe jos prin bucatarie unde-i gresie si rece..eu ii zic ca e frig,sa se ridice ,ca face bubitza,curge nasul etc...el de ce -i zic deaia face mai rau..daca se suie pe scaun,coltar,pat ,canapea,mai nou pe geam in camera lui socrelu(se suie pe capatul canapelei si intinde piciorul pe pervaz)...zice "tazi tazi" dar tot se suie,il iau ,ii dau altceva de facut el tot acolo se duce,exact ca un orbetutz mic si neasculatator..parca vrea sa-mi faca in ciuda ..cum sa procedez ,ce sa fac?uneori simt ca nu mai pot si chiar am dat si apa la soricei...e un ambitios..cand o incepe sa se tavaleasca pe jos ,si cred ca mai are putin pana atunci...imi dau demisia de mama...cu papacitul sunt multumita,nu f multumita cum e bubu care ma uimeste cu cat papaceste stef..dar nu e nici mofturos..a inceput sa manance si mamaligutza ,dar nu mananca decat cu sosulete, cu branza si smantana nu vrea...

Mergi la inceput

eiii merg si eu la nani...ma duc sa mai vizionez cateva secvente din clona,ca tot vorbeati zilele trecute...si eu m-am mai uitat dar nu tot impul,adica nu zi de zi...nu am vazut finalul si chiar nu stiu cum s-a terminat prima ,a2a tura...ma uit doar atunci cand nua m ce sa vad la tv si ma plicitsesc...mie imi place de jade si de zein...luny si eu spun mondeniiiii..faaa-taaaa...A,B,C,D ce de litere...v-am pupat ..pe maine...

Mergi la inceput

Ma duc si eu langa muciosii mei, sa auziti de cor de sforaituri... Maine mergem la pediatru (sper sa si nimeresc...), sa-l vada pe Matei-Behaiescu. Sper sa nu fie nimic grav... of, deja astept primavara (sau macar sa nu mai bata vantul!!), desi Craciunul vienez se zice ca e de basm... De Craciun sper sa fim relaxati! Cu masina la scara, eu deja cu experienta la condus... eheheee... vise, neica!

Sanatate tuturor bolnaviorilor. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata
o cafeluta? ceai? capuccino? bombocino? Luati si serviti ca am pregatit pentru toata lumea...ups, si campari pentru broasca ce nu poate canta pe uscat

si...

La Multi Ani Raluca!!! Plini de sanatate, bucurii, impliniri!!!

A implinit ieri si purandelul meu un an jumate. Va servesc virtual cu di tate (doar virtual ca real in frigider bate vant de criza)
I-am facut cadou de ziua lui vaccinarea de rigoare (varicela) si gata, am incheiat cu capitolul asta pana la 4 ani. Doar antigripalele ce le mai facem. Adriutza, am citit pe fuga si mi s-a parut ca te intrebai daca sa il vaccinezi de swine flu pe Adrian. Daca asta era intrebarea eu stiu ca vaccinul inca nu se recomanda sub 10 ani...cel putin asa e cel de aici. Dar iar eu, cu antigripalul meu, ti-l recomand pe cel de gripa "normala", cu atat mai mult cu cat Adrian merge in colectivitate.
Si sa continui...azi mai avem o distractie pe ordinea de zi. Distractia se numeste dentistul pediatru. Mergem cu purandelul sa-l verifice caci duminica seara a reusit sa-si ciopleasca incisivii frontali. Arata ca o poarta maramureseana. Cel mai probabil ca nu va trebui sa-i facem nici un tratament dar mergem totusi la verificare (cu atat mai mult cu cat astia aici fac tamtam ca sa faci primul control stomatologic pana la 1 an jumate).
Banui ca stiti sub supravegherea cui si din cauza cui a ajuns copilul sa isi infinga dantura in marginea cazii. Dar incerc sa ma abtin sa-l strang de gat in ideea ca si dansul a participat activ la procreerea copilului si avem drepturi egale in cresterea copilului.

Ca va citesc despre vocabularul porodicilrr. Nici noi nu stam foarte bine. Am trecut la musteata standardul de 10 cuvinte la 18 luni. Asta si pentru ca aseara a prezentat un interes deosebite in a numi PICICA si a face MIAUUU. Dar compenseaza prin zvapaiala, abilitati motorii, curiozitate dusa la extrem, capacitatea de a-si realiza dorintele cu orice pret (a se citi istericale).
Le mananca de vii pe fete la gradinita. Mai are un partener de nazbatii (baiatul unei educatoare de la o grupa mai mare) cu care face si desface tot in clasa. Au reusit ei (nu se stie cum) sa deschida usa la depozit. Si intra acolo, inchid usa si incep sa bata CIOC CIOC in usa. Multam Doamne ca inca nu s-au apucat sa bea de prin chimicale. Si au hotarat fetele sa baricadeze usa cu un patutz (tzarc cum ii ziceti voi). Nici o problema...unde-s doi puterea creste si deja stiu sa-l mute din usa. Au pus fetele o masuta-n usa. Si pe aia au rezolvat-o. Fi'miu a fost insarcinat cu ridicarea'n cap (ca deh, are bostanul mai rezistent) a masutzei in timp ce pretenu'su o trage din loc (ca e mai muschiulos). Cred ca se va recurge la zidirea usii ca alta solutie nu mai vad.
Cu somnul de pranz suntem in delir. La 11:35 Patrick face CIOC CIOC la camera de dormit. I se deschide, este pus in pat si baga somn pana la 1:20. Ceas elvetian il fac fetele. Drept urmare nu mai adoarme imediat ce ajunge acasa facand program artistic pana la 12 noaptea...ci sta treaz pana pe la 8 seara dupa care somn pana dimineata. Dimineata se trezeste cu foamea'n gat si buhaiata si nepieptanata si nealimentata cu cafea trebuie un-doi sa-i pregatesc cerealele la copil.

Cam astea sunt distractiile noastre zilnice.
Acum fug, ca teoretic ar trebui sa ii cumpar un cadou dansului, caci azi "intinereste". Inca nu am nici cea mai vaga idee ce sa-i iau sau daca sa-i iau...daca mai stau mult si cuget cred ca ii voi face cadou factura din seara asta de la dentist.

PS. Ramo, vesti proaste. Doar daca ii vei suda un covor de fund vei avea vre-o sansa sa-l tii departe pe Andru de recele podelelor. Eventual ar trebui sa-l sudezi si pe el in camera lui. Noi am trecut prin iarna cu copilul jucandu-se numai si numai pe gresie (rece fraaatteeeee). Camera lui a fost doar de dormit. A mers in gol caldura acolo caci lui i-a placut sa stea doar la "racoare". Ii mai dai o soseta, ii mai pui un pantalon (caciula nu trebuie in casa) si asta e...zi mersi ca nu are ovare

Mergi la inceput