Puiuti de Randunici 2008!! (320)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bubu, de burta!
Simo, de azi dimi ma tot tin sa-ti spun ca ma bucur de vestile bune si bb sanatos!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sal'tare!!
Bai, astia stiu ca mi-e pofta de ciocolata si ma tortureaza cu o Milka care se tine dupa cursorul meu!!

Am citit din urma... Sanatate multa puilor bolnaviori!!

Simo, ma bucur ca bebe e ok si colul lung!

Blanka, Marc creste, e un dulce! E f diferit de Eric si totusi la fel de scump!... Eric cum e?

Cuscra, imi pare rau de raceala ta, de Iulia bolnavioara, dar cel mai mult ca te consumi atata pentru "ceva" ce oricum se va intampla, pentru ceva care iti va face f bine, pentru ceva de care ai nevoie si care iti place, asa cum zicea si Olgutz. Ma si supar din cauza asta... M-am intristat rau cand am citit ce simti... Nu e corect fata de tine, fata de profesia ta, fata de Iulia (chiar) sa gandesti asa. Te rog, incearca sa fii pozitiva, sa vezi partea buna a lucrurilor (sigur exista!!), sa fii fericita si multumita ca ai fost alaturi de Iulia atata timp. Desi poate ti se pare putin acum...ai reusit in toate aceste luni s-o cresti atat de frumos, s-o inveti atatea lucruri... Gandeste-te ca in alte tari sau poate in alte circumstante mamele nu au aceasta posibilitate... Acum hai, mai bine iti faci planuri pentru primele zile de munca, gandeste-te ca e un pas important pentru tine, pentru viitorul vostru, pas pe care trebuie sa-l faci! Doar nu vei lipsi spitalul de un doctor bun, nu?! Nu te lasam sa faci asta! Sa stii ca daca gandesti asa iti va fi mai usor si te vei putea lasa purtata de val... Ai incredere ca va fi bine totul: si serviciul si tu si Iulia si toata familia.

Mi-am comandat si eu farduri minerale, sa fiu in trend!
Am vazut ce ghete faine le-ati luat copiilor. Eu i-am luat de la Clarks online la 19 lire si sunt fff multumita de ele... Azi m-am uitat pe site si nu mai e modelul respectiv. Inca nu au aparut ghetele inalte water proof pentru iarna, dar daca nu-mi aduc finii din Germania (ca asa mi-au promis) o sa-i comand tot de aici. Apropo, Mimo, aici sunt pe latimi incaltarile (de la E la H) si daca comanzi G sau H nu exista sa nu se potriveasca si celui mai grasut in talpi. Si David are piciorul lat si de teama i-am luat H, dar cu siguranta G ii vin si chiar F. Data viitoare bag un G. Nu punctul G! Aaaa, eu i-am luat masura 6, adica 23 la noi si ii sunt f putin mari. 6 i-am luat si de la Next niste adidasi si sunt putin mai mari decat cei Clarks. Dar meeerg...

Intreba cineva ce cuvinte mai zic copiii nostri. Eu incep sa cred ca doar al meu nu zice nimik absolut... Uffffffffffff!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Nu stie sa vorbeasca, dar stie sa se incalte cu toate incaltarile pe care le prinde si sa mearga prin casa cu ele. Si mai stie sa ma duca singur pana la bona acasa, pana la o prietena, cunoaste masina noastra din 1000 de masini. Cat am stat la Viena la ai mei ne-am plimbat cu masina lor, o Skoda si azi cand am iesit din piata a vazut una exact la fel si a recunoscut-o!!! Se spala singur pe dinti f bine, isi ia olita si face singur pipi si kk, coboara singur scari in picioare.... dar...nu vorbeste nimic!!! Niciun cuvant!! Inainte mai zicea cate ceva, dar acum nimic, doar pe limba lui... Oare cat o sa mai astept pana o sa zica si el un cuvant, acolo?!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

M-am mai gandit si cred c-am inteles cum stau treburile... Unii vorbesc dar nu mananca...altii mananca in nestire si nu vorbesc... Asta e cazul nostru... Unii merg mai tarziu dar vorbesc, altii merg devreme si nu vorbesc (tot cazul nostru). Cu siguranta unii le fac pe toate... dar mai e vreunul ca David, sa nu spuna niciun cuvant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, daca vorbeste pe limba lui atunci gresesti spunand ca nu zice niciun cuvant! El zice ce poate, nu-ti ma face griji. Nici Matei nu zice cuvinte inteligibile, dar zice cate ceva. Eu nu ma stresez, vorbitul mai devreme sau mai tarziu (in niste limite, pentru "tarziu") nu are nicio relevanta pentru ce va sti copilul mai tarziu. Hai, nu te stresa cu asta. Tatal tau cum se simte?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Incredibil dar nu stiu ce fac si nu mai am timp sa ajung si la calculator!
Si acum tot pe fuga dar macar asa, sa va salut
Nicoleta eu nu inteleg ce afacere ai facut cu mutatul ala la Viena daca nu e un pas spre "de tot", ca vad ca tot singura stai si acum esti singura "in lume" Si sincer nu stiu cum te descurci cu toate, iti tin pumnii sa repare ai masina mai repede
Ioana sa inteleg ca nu zice David nici tata/mama/papa? Adica nimic nimic???? Nu ca ar fi grav dar sunt uimita sa constat ca e un mutulica mai mare ca al meu pe crenguta In rest, ai dreptate! Al meu e la categoria mananca de rupe
Bubu eu sper sa pot ajunge intr-o dimineata pana la tine, cat de curand. Nu trebuie sa gatesti musai ceva bun
Poate mai revin dupa baie, poate imi mai aduc aminte de ceva Poate faceti si voi o petrecere mica ceva, un campari , un martini, o maslina , un tuchism Poate...zic

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mondeniiiiiiiiii
ioana daca vorbeste chineza, e de bine! si Mufa la fel, nu-i tace gura toata ziua in chinezo-engleza, criminal este! a inceput si el sa repete dupa noi, are cateva cuvinte clare si cu adresa, dar nu da p-afara de lb romana, insa nu-mi fac griji..si nici nu mananca si se trezeste noaptea, si nici de olita nu vrea sa auda! ei?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, numai in teste ma tine viata asta . Ma descurc, dar numai eu stiu cum... afacerea este "cariera" sotului si viata noastra pentru o vreme in orasul cu cea mai buna calitate a vietii in 2009. e putin, e mult... nu stiu.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai, ma, Mimo, se poate sa nu fac eu ceva bun?? oricum, tot timpul e ceva pe-acolo, prin bucatarie Cand vii, cand vii?

Ioana, sunteti mortale cu vorbitul! eu zic sa nu-ti faci griji degeaba, doar ca stiu cum e cu nerabdarea sa faca si al meu cutare lucru
Mie mi s eparea ca Stef e cam mutulica, ca nu vrea sa repete si uite ca incepe

Nico, eu zic ca e de bine

Ai mei au papat orez cu lapte, cate un castron

Mergi la inceput