La Institutul Inimii din Cluj am operat pe cineva din familie care era in stare grava si suntem foarte multumiti ca-l avem sanatos printre noi. In comparatie cu Fundeni sau Timisoara a fost rezonabila cheltuiala, tinand cont de complexitatea interventiei.
In plus, medicii sunt exceptionali, personalul extrem de atent cu pacientii iar spitalul este foarte curat. Dotarile sunt din cele mai bune si chestia cu spaga nu e reala.
Marilena
Blogul meu
Am si eu o intrebare mai off-topic. De ce aud la TV ca la Tg Mures este singurul spital din Romania unde se opereaza copii cu probleme cardiace? Din cate stiu eu la Cluj sunt chirurgi foarte buni specializati pe partea pediatrica. Care e de fapt situatia?
Xeno,ce s-a mai petrecut intre timp?Au fost parintii cu Gabriel la Cluj?Au luat legatura cu medicul?Cum se simte nepotelul?Hai si scrie...
Copii se opereaza la Targu Mures, Cluj, Bucuresti (CC Iliescu si uneori si la Militar- era o echipa de chirurgi italieni care venea in fiecare primavara si opera impreuna cu cei de la Militar)