Chist renal
![](images/user_woman.png)
Fetita mea are 4 ani si in primavara i s-a depistat intamplator un chist la rinichiul drept. La vremea respectiva avea 5 cm si urma sa-l tinem sub observatie ecografica. In urma cu cateva saptamani am fost la o noua ecografie si ...surpriza
, a mai crescut cu inca 1 cm.
Medicul care a facut ecografia ne-a recomandat sa ducem fetita la o consultatie la Dr. Miu, la pediatrie II in Cluj.
Azi am sunat la clinica dar mi s-a spus ca nu se mai fac programari decat dupa 25. Stie careva dintre voi cum obtin un nr. de telefon de la cabinetul privat sa incerc acolo o programare?
A mai avut cineva asemenea probleme cu copiii?
Si mai am o intrebare care ma sacaie. Stiti cumva un nefrolog pediatru bun in Cluj? Ca eu nu inteleg de ce ne-a trimis medicul ecografist la dr. Miu fiindca am aflat ca dansul n-are treaba cu afectiunile rinichilor si parca vad ca bat drumu' pana-n Cluj (sunt din Alba), stau si astept cu orele o consultatie pentru ca in final sa ajung la un alt medic.
Va multumesc si multa sanatate la toti puiutii!!
Raspunsuri
jozsaerika spune:
draga eliuta eu saunt din cluj si cu copilul meu am avut probleme renale (nu am avut chist ci altele) si noi am apelat in Ungaria la un chirurg foarte bun (daca doriti va scriu adresa sau puteti sa dati o cautare dupa numele meu -subiectele arhivate)
Dr. Miu este renumit in Cluj si probabil si in alte parti ca este un foarte bun diagnostician si va poate trimite la medici buni.Eu aveam un nr de tel 0744215618 dar este al nevestei dansului care are un cab de oftalmologie ped in acelasi loc cu al sotului...ma gandesc ca poti incerca si la dansa.
multa sanatate va dorim
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
joklk spune:
In Cluj este Clinica de Nefrologie si Dializa. E drept ca e pentru adulti dar ma gandesc ca pentru un diagnostic clar poti incerca. Ti-l recomand pe conferentiarul Dr. Costel Spanu de la aceasta clinica. Cel mai bine cred ca ar fi sa suni si sa pui mai multe intrebari : Tel. 0264/592771 int. 196.
Multa sanatate!
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
Eliuta spune:
Va multumesc pentru raspunsuri fetelor, sunteti niste dragute!
O sa mai sun azi sa vad reusesc sa fac.
Sanatate la toata lumea si sa aveti o zi frumoasa!
protania spune:
Buna Eliuta. As dori sa te intreb ce ai facut cu fetita ai operat-o? cum a decurs? etc. Si fetita mea are un chist renal de 4.4 cm.Doctorii zic ca ar trebui operata pentru ca exista riscul ca acel chist sa se sparga si sa altereze mai mult rinichiul. Daca ati facut operatie asi dori foarte mult mai multe detalii.Poti sa-mi scrii pe adresa de mail protania@yahoo.com. Multumesc.