Nasterile mele cu Mirela Popa...2 minuni
![](images/user_woman.png)
Buna fetelor
Activez pe acest forum de multa vreme..am nascut acum aproape 3 ani prima data..si a doua oara acum cateva luni.. Nu am scris inca povestea noastra...
Ne-am casatorit , ne-am iubit..si ne-am dorit copii.Dupa 2 ani de incercari in 2006 am ramas insarcinata iar in oct s-a nascut primul meu copil la Sp.Municipal cu Mirela Popa.. M-am dus sa ma internez insa nu erau locuri..am revenit si se eliberase ceva.. Trec pe la garderoba..las hainele primesc o camasa de noapte urc in salon..La terapie la cezariene nu erau locuri asa ca sunt cazata la cele care urmeaza sa nasca normal..La ora 8 intru in cezariana..anestezistul ma intreaba cate ceva...apoi la ora 8.06 se naste Scumpi..L-am vazut cand m-am trezit din anestezie..primul gand a fost sa intreb daca este sanatos deoarece era suspect de aritmie..Mi se spune ca da..si nu pot descrie usurarea si bucuria in urma acelui raspuns..Cand mi l-au adus la alaptat am intrebat pe tata: Iubi el este? Imi spune DA.. Ca un guguloi mic..strans intre niste scutece..cu o piele alba..si dormind ca un ingeras...Primul meu copil..niste sentimente unice..pe care nu le pot descrie in cuvinte.. Mirela Popa a fost o super draguta si ii multumesc...
Apoi iarna primavara 2008..aflam ca o sa fim parinti din nou..de data aceasta din prima incercare:)) Ne-am bucurat enorm ca vom avea al doilea copil si scumpi un fratior sau surioara..S-a doovedit cateva luni mai tarziu ca va fi o ea..ce bucurie.. Intr-o dimineata de noiembrie am pasit pragul maternitatii Medlife ( care sincer nu se compara cu ce gasim la stat) si la ora 9 a venit pe lume al doilea nostru copil..speranta noastra cum o alintam..de data aceasta nu am mai facut anestezie generala( pe care eu nu o recomand)..ci rahi si a fost perfect..nu mi-a fost rau deloc dupa..si m-am ridicat imediat a doua zi din pat..conditiile au fost altfel..nu m-a obligat nimeni sa fac nimic format si aici m-am simtit ca acasa..Speranta noastra era o minune de copil..o mancacioasa..si ma consider norocoasa si binecuvantata ca am 2 copii sanatosi..Ii multumesc acestei doctorite care s-a ocupat de mine..si care mi-a adus pe lume fara nici o complicatie aceste 2 minuni.
Sunt asa simpatici si au inceput sa se joace impreuna..mor dupa ei cand ii vad.. Doresc tutiuror sa faca cat mai multi copii..noi ne oprim aici:))
Pa pup
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
AlinaBu spune:
Sa le dea DD numai bucuri si sanatate si pe voi sa va bucure la fiecare prostioara sau poezie invatata !
Felicitari pentru cei doi ingerasi
Sanatate tuturor si
-ilor !
Va pup ,Andra!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)