Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
aleesicoo spune:
fetelor eu nu prea am pofta de mancare
....nici greata nu am ...nu stiu ce naiba se intampla....ma asteptam ca acum cu graviditatea mea sa incep sa devorez tot![]()
anamariam si eu cand vb despre
tot la masculin ma refer....si pun accentul pe BAIAT
asa creste bebicu
5+

softurela spune:
Mi-a venit rezultatul de la HCG total = 89,7 mUI/mL. E facut la 5 saptamani.
Se incadreaza in intervul normal pentru varsta sarcinii ?
Am programare abia pe 23.
Multumesc,
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be 'Neata, burtici fericite!!! Ce mai faceti voi azi? A venit frigul peste tot in tara, am vazut. V-ati impbracat bine? Ioana, ziceai ca o sa prinzi perioada stresanta din preajma sarbatorilor de Paste. Dece nu-ti iei prenatal ca sa scapi? Sau e vorba de o afacere de familie? Eu in martie am zburat in concediu, sa-mi iau timp pentru mine si bb, sa ma relaxez, sa-i citesc povesti and so on T-Ioana ce-a patit voinicutul tau? Ca ma sperii! veronicach sper sa nu racesti, ca nu de asta ai nevoie acum. Si eu urasc cautarea de locatii necunoscute pe vreme usa si rece... Asa ca te inteleg perfect!!!Eu urasc frigul in general daca asa ca daca as putea, m-as muta la tropice cu siguranta. Discordia,treaba cu (,) concediul de maternitate am citit-o si eu si m-am cam dezumflat. Sper ca fetele sa aiba dreptate si sa se fi revenit asupra acelei legi stupide... Na sol cu greturile de 4 dimineata... sper sa nu te mai chinuie mult.... Cristina, imi pare tare rau ca ti-au revenit greturile... sa dea DD sa nu te mai chinuie nici pe tine foarte mult. Aseara mi-am scos si eu rezultatele la analize. Au iesit foarte bine in general... valori echilibrate. probleme au fost la hematologie, unde trei valori care am inteles ca se leaga au iesit 2 dintre ele putin mai scazute decat normal, iar ce-a de-a treia putin mai ridicata (acum, fara buletinul de analize in fata nu va pot spune exact ce). Insa nu sunt niste diferente alarmante fata de limite. Din cate m-am doc pe net val respective ar putea indica anemie, insa la fierul mi-a iesit perfect!!! Astept weekend-ul.. din ce in ce mai mult in fiecare saptamana... Pup toate burticutele fericite!Mira 8+minunea mea |
Mira este afacere de familie. Noi tragem cum se zice la caruta noastra. Asa ca un prenatal este exclus. Tot e bine, ca lucrez de acasa si mai pot jongla cu programul.
Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo fetelor eu nu prea am pofta de mancare ....nici greata nu am ...nu stiu ce naiba se intampla....ma asteptam ca acum cu graviditatea mea sa incep sa devorez totanamariam si eu cand vb despre tot la masculin ma refer....si pun accentul pe BAIATasa creste bebicu 5+![]() |
dragutza mea bucura-te si taci. De regula simptomele cu greturi si alte alea apar pe la 7 saptamani. Poate ai noroc si nu ai greturi cu stari de voma, dar poti fi si in extrema ailalta. L-ai vazut pe bebe, ti-a zis ca e bine, asa ca nu te stresa inutil, ca ii faci rau lui bebe.
Ioana5255 spune:
Fetele care sunteti la prima sarcina. Bucurati-va din plin de maternitate, savurati fiecare clipa de liniste, de somn, de bucurie, acordati-va tot timpul din lume. Cand se va naste bebe pana si dusul va deveni un lux. Mie una mi-a fost foarte greu sa ma acomodez cu programul lui bebe, eu fiind si rea de somn. Acum e altceva, m-am obisnuit, nu am mai dormit o noapte legata de nu mai tin minte. Odata cu bebe viata voastra se va schimba radical la 90 de grade, totul se va reduce numai la el. Veti intra in alta etapa a vietii voastre, aceea de mama, care e cea mai frumoasa.
gabriella_t spune:
Flory blanca-si eu am aceeasi problema...cum simt un pic de frig incepe sa ma doara burta
, nu foarte tare dar oricum ma doare.Eu am invatat si ma imbrac cat se poate de bine cu lucruri de bumbac pe piele si sosete groase flausate in picioare.Stiu ca poate pt unii exagerez
...sotul zice ca sunt ca un eschimos..dar ce sa fac daca imi e frig si ma doare burta.Eu am fost intotdeauna o friguroasa si m-as muta oriunde ar fi cald.
Nu m-am vopsit vreo 7 luni si azi mi-am tras un sampon colorant ca sa fiu si eu in randul lumii
.
Va pup si o zi fara greturi

pui mic 7+
aleesicoo spune:
fetelor stiu ca e mult prea devreme sa intreb chestia asta dar toata lumea m-a speriat de crizele bebilor de colici care tin vreo 4 luni de zile si care te scot din minti....nopti pierdute urlete plansete si multe altele... exista medicamente care se pot da dinainte ca bebeii sa faca colici sau macar sa previna?
de asta imi este foarteeeeeeeee frica.... ca dupa nastere va sta mama mea cu mine vreo 2 3 sapt, apoi ea merge la munca... si raman eu singurica cu copchilul
asa creste bebicu
5+

Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo fetelor stiu ca e mult prea devreme sa intreb chestia asta dar toata lumea m-a speriat de crizele bebilor de colici care tin vreo 4 luni de zile si care te scot din minti....nopti pierdute urlete plansete si multe altele... exista medicamente care se pot da dinainte ca bebeii sa faca colici sau macar sa previna? ![]() de asta imi este foarteeeeeeeee frica.... ca dupa nastere va sta mama mea cu mine vreo 2 3 sapt, apoi ea merge la munca... si raman eu singurica cu copchilul ![]() asa creste bebicu 5+![]() |
alesicoo depinde de copil. a mea de ex nu prea a avut colici si a reactionat foarte bine la bonisan. Alti copii reactioneaza la sab simplex sau alte produse, ceaiuri si asa mai departe, toate la indicatia medicului. Toti copiii fac colici, unii mai puternic, altii nu. Depinde de el. De ex prietena mea s-a chinuit groaznic cu copilul. Nici macar medicii nu mai stiau ce sa ii faca. Deregula colicile tin cam pana pe la 3 luni. De sculat noaptea tot o sa te scoli, ca asta e. Sunt convinsa ca vei gasi un remediu cum sa iti linistesti puiul, asa cum numai o mama stie. Aceeasi problema si cand le ies dintii. Unii suporta mai bine, altii nu. Depinde de copil.
aleesicoo spune:
ms mult Ioana 
sa dea dzeu sa fie un copilas cuminte si sa ma invete cat mai bine cum sa ma descurc cu el![]()
asa creste bebicu
5+

mommy_to_be spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo fetelor stiu ca e mult prea devreme sa intreb chestia asta dar toata lumea m-a speriat de crizele bebilor de colici care tin vreo 4 luni de zile si care te scot din minti....nopti pierdute urlete plansete si multe altele... exista medicamente care se pot da dinainte ca bebeii sa faca colici sau macar sa previna? ![]() de asta imi este foarteeeeeeeee frica.... ca dupa nastere va sta mama mea cu mine vreo 2 3 sapt, apoi ea merge la munca... si raman eu singurica cu copchilul ![]() asa creste bebicu 5+![]() |
Vai Ale, daca incepi sa te stresezi inca de pe acum cu colicile... nu o sa mai apuci sa te bucuri de sarcina. Nu o spun din experienta, insa imi dau si eu cu parerea... cand te gandesti la un copil, te gandesti si la viitoarele nopti nedormite de atata plans. Insa pererea mea e ca si lucrurile astea fac parte din farmecul statutului de mamica... Pastile nu cred ca exista, in schimb, din cate stiu eu, alaptarea presupune un regim strict pentru mamica. Daca vei manca varza, de exemplu, bb va avea probleme. Eu zic sa te linistesti si sa te bucuri de sarcina, pentru ca vei vedea atunci cum le vei rezolva pe toate la timpul lor
Si eu sunt la prima sarcina, iar cu mine nu va putea sa stea nimeni nici macar 1 zi, pentru ca momentan locuim intr-o garsoniera. dar crede-ma ca nici nu concep sa ma gandesc ca nu ma voi descurca. Curaj!!!!Mira
8+minunea mea