Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pisigricand e copilul tau ramane mereu cuiul "si daca?". cred ca tocmai pe asta se bazeaza doctorii-bau-bau, ca nu poti sa risti... Din pacate n-ai altceva de facut decat sa investighezi...

Olga bine ca ai retinut apa. Io am retinut sunca.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

pisigri pana si eu am auzit de dr Iliev, poate ca eu la iasi am tot batut drumurile ptr inseminari si tot tacamul, imi pare rau ca treceti prin asa. eu zic sa astepti sa vezi ce zice si aris in leg cu un ecografist la buc si mergi sa faci si eco asta sa vezi ce zice si apoi sa va linistiti, sunt convinsa ca fata nu are nimic. sanatate va doresc

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Pisigri din ce ai zis tu eu nu cred ca bb are problweme insa ca sa fi tu impacata ca totul este ok poti sa faci si o investigatie eco la un Dr. bun in Bucuresti.

Fetele bb-ii vostrii se trezesc ziua/noaptea plangand? Ca la noi numai asa se trezeste eu ma gandeam ca este normal dar tot stau si ma intreb daca chiar o fi ok sau nu? Seara in special cand se trezeste de f.multe ori plange dar e cu ochisorii inchisi .Oare ce o fi?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam fetele! Am revenit, dar a crapat routerul, asa ca... greu cu netul. O sa ma straduiesc sa recuperez sa vaz ce-ati facut intre timp.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

seara buna,
am intrat sa va salut si fug si eu sa profit de faptul ca a adormit piticul la 9.

pisigri - oooofff,saraca de tine prin ce ai trecut zilele astea. chiar m-am gandit la tine si la ce ai facut cu eco. uite maine intreb si eu care ar fi cel mai tare in bucuresti pe eco pediatrica. eu stiam ca e stamate de la medlife,dar vreau sa confirm ca e bun si pt fontanela(mi-a fost recomandat pt shold). ma gandesc ca poate e mai bine sa mai faci o eco aici si dupa aia sa vezi daca e sau nu cazul de ct. asta cu ai doua pareri una ok,una nashpa asa e. stiu ca si cumnatul meu tot asa zice. e adevarat ca un ecografist prost poate sa te albeasca complet in 5 min...ecografia e o chesti f complicata si multi o fac de mantuiala(dar stii si tu prea bine ca doar tot medicina ai facut).
te pup si pe Ilincutza pe tartacutza ei frumoasa si perfecta,sunt sigura

25 martie 2009

La dr Stamate am fost si noi si intr-adevar am auzit ca e cel mai bun.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mie imi spusese ca ma trimite la bucuresti la prof ciornei de la baltazar. Ramin datoare daca aveti ceva info despre el.
Aris, multumesc mult, chiar m-as bucura sa stiu ce zice pediatra ta, daca poti poate o intrebi si de proful asta de care mi-a zis mie.
Sincer mi-e groaza sa ma tirii cu copilul pina in bucuresti, sa vad ce mai facem si miine... Nu mai zic ca sotul e asa de convins ca totul e ok... si mie imi vine sa pling non stop.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ha ha, de Stamate pana si eu am auzit.

Repet: stie cineva un ORTOPED de oameni mari?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Alina, si Sophia plange cateodata in somn, cu ochii inchisi; ce stiu eu, poate viseaza si ei. Ea se potoleste instantaneu daca o pun latzitzi, ma gandesc ca poate chiar foamea o face sa panga asa, ii e foame inainte sa constientizeze
Ati vorbit parca de carucioare; eu de cateva saptamani m-am saturat sa trancanesc singura hardughia de carucior, scos din portbagaj, desfacut etc. asa ca apelez la acest mijloc de locomotie care la inceput nu mi-a inspirat tare mare incredere dar pe care acum il ador (si Sophiphi la fel). In continuare puteti vedea si niste poze cu Sophia cu caciula, ca asa mi-a recomandat cineva sa-i pun dupa baitza cand era mucoasa, cu riscul de a-i turti celebra freza

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Fetele bb-ii vostrii se trezesc ziua/noaptea plangand? Ca la noi numai asa se trezeste eu ma gandeam ca este normal dar tot stau si ma intreb daca chiar o fi ok sau nu? Seara in special cand se trezeste de f.multe ori plange dar e cu ochisorii inchisi .Oare ce o fi?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

da si al meu se mai trezeste plangand, eu cred ca viseaza urat, ca le fura ingerii mama, merg la el in camera ii zic ssssttt si aaaaa si gata. eu l-am si impartasit, i-a ziciti si preotul ceva de sperietura... o vreme dupa a fost ok acum a reluat plansul, poate fi si de la durere de dinti sau alta durere

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ilinca, ce superba e Sophiphi, si mijlocul de lcoomotie. Si eu am plecat la Szeged cu hamul, ca urasc si eu caruciorul, desi ce avem acu nu e asa greu. Dar mai sta in ham? Nu mai sta nici in carucior, nu mai sta nicaieri.
Am pus poze de azi cu Luana, aceasi parola, pt cine nu poate vedea albumul din picasa.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput