Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(84)
Raspunsuri - Pagina 6
provista spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Woooow Tare frumoasa si expresiva este dragoana!!! Bun model, insa mai frumos este rezultatul Olga, mamica lui David iepurasul |
asa e
fata model
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zsuzsu salut fetelor da ce mult ati mai scris nu am timp sa recuperez chatonel frumoasa dragoana foc noi in sf cred ca scapam de raceala, si merge dani la gradi asa ca sper sa am mai mult timp Julia nu are nici acum dinti, si nici nu merge de-a busilea nici in fund nu mai vrea doar in picioare asa ca Traiasca premergatoarele- ca noi l-am folosit cu succes si la dani si a fost ok, asa ca acum ma ajuta enorm toate fetele si bbi deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006) poze cu noi |
fata ta o sa alerge, trece de faza de-a busilea. las-o incet si sigur.
subscriu la premergator, tare mult ii place in el.
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui anamariame Buna si de la noi! Cred ca am uitat sa va zic ce ma bucura zilele astea: Eva are doi dintisori! Si va vine sa credeti ca habar nu am cand i-au iesit? Sambata ii dadeam legume si ea imi oprea lingurita in gura, ma gandesc eu ca n-are cum, doar aluneca pe gingii, si cand ma uit... un dinte. Saream in sus de bucurie prin casa, draguta de ea, nu a spus nimic, nu febra, nu maraieli, nu trezit noaptea, nici nu am stiut. Si ieri zic hai sa ii arat nasei Evei dintucul si cand se uita zice: "are doi!". Eu "nuuu, doar unul, zimtat". Ea insista, asa ca ma spal rpd pe maini si bag degetelul in gurita si ... surpriza, MAI ARE UNUL! Hai ca m-am intins, o sa va plictisiti citind. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
felicitari ptr dintzuletzi!!! sa creasca sanatosi!!!
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui olishka [ Legat de spanac, sa stii ca intr-adevar a fost tare bun. Cristi a mancat azi de dimineata si a zis ca este mai bun decat cum ii face maica-sa Nu stiu daca chiar asa a fost sau o fi zis doar ca sa motiveze si sa mai gatesc cate cceva olga, mamica lui David iepurasul |
doamne... mai terminat cu spanacul ala... trebuie sa fac si eu rost.... parca ar fi marfa de contrabanda
dragos tea mea
provista spune:
na... ca vb si singura de acu
dragos tea mea
anamariame spune:
citat din mesajul lui olishkaAsta este singura mea neplacere legata de sarcina...faptul ca te deformeaza in ultimul hal (pe mine una, cel putin). Aseara am facut curatenie in haine...le-am dus pe cele de vara la depozit, si le-am adus pe cele de iarna. am gasit hainele mele de graviduta...sau mai bine zis de gravidoaica si, nu va mint, mi s-a facut rau. Mi-am adus aminte de cat de imensa eram si abia de ma miscam. Am dat toate hainele, nici nu mai vreau sa le vad...Am pastrat doar o pereche de pantaloni de graviduta. De aceea ma chinui sa slabesc, inainte sa raman din nou. Caci n-o sa mai fac tampenia sa bag in mine tone de mancare Olga, mamica lui David iepurasul |
anamariame spune:
Multumim pentru urarile referitoare la dintisori!Olga, si Eva tot cam 5 secunde sta in fundulet, dup-aia se duce la vale...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
citat din mesajul lui provista na... ca vb si singura de acu Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
millie spune:
Multumim pt.aprecieri.Da asa este trebuie sa leg sertarere
Noi nu avem nici un dintisor,mai sunt bebei asa maricei fara?
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni
millie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Nu vorbesti singura, is si eu pe-aici, dar cred ca merg s-o pregatesc pe gaza de somn, ca bazaie pe-aici de vreo 30 min, cuminte foc. Numai la plimbare mi-a facut figuri, nu a vrut sub nicio forma sa stea in carut. Voi cum va descurcati la capitolul asta? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
La noi e bai cu carutul,daca o leg striga de mama focului iar daca nu o leg se ridica in picioruse
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni