Locul fetelor Nou-Venite (30)
Raspunsuri - Pagina 7
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela apropos de carte, nu mai stiu cine (de varsta, ziceam eu ca ma ramolesc...) mi-a zis sa pun si eu pe mail cartea pe care o am acasa, dar cartea mea nu e in format pdf, o am in biblioteca si n-am posibilitatea s-o scanez, ca as pune-o pe mail va da-ti seama...-------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
eu am zis

Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
sunt si eu aici![]()
Jesia sper ca nu te-ai sup ca am postat cartea si la odisee
sa fie proaspata pt cand veti venii si voi
mogaldeata lu'mama

trutzi spune:
Eu nu am apucat sa descarc cartea dar, am vazut ca fetele nu au fost prea multumite, avand prea multe poze
Mie imi plac pozele ![]()
aleesicoo spune:
trutzi inafara de poze care si alea sunt ff interesante ca sunt imagini cum sa stea gravida in travaliu si multe multe.....are ff multe lucruri de citit care mai mult ca sigur ne vor ajuta mai devreme sau mai trz....eu am pus-o pe mail daca o vor bine daca nu iarasi bine
unele fete au fost multumite![]()
mogaldeata lu'mama

cami_antonia spune:
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo sunt si eu aici Jesia sper ca nu te-ai sup ca am postat cartea si la odisee sa fie proaspata pt cand veti venii si voi ![]() mogaldeata lu'mama ![]() |
nu m-am suparat cum sa ma supar
...daca mai pot ajuta pe cineva cu placere Ce nu te doboara te face mai puternic
jesia spune:
stiti ceva despre aceste uscatoare de haine www.domo.ro/Electrocasnice/Masini_spalat_&_Uscatoare/Uscatoare_de_rufe/Westwood/Uscator_de_rufe_electric_Westwood_CL802" target="_blank">aici as vrea sa-mi cumpar unul
...adica vreau sa spun unul electric
Ce nu te doboara te face mai puternic

(de varsta, ziceam eu ca ma ramolesc...) mi-a zis sa pun si eu pe mail cartea pe care o am acasa, dar cartea mea nu e in format pdf, o am in biblioteca si n-am posibilitatea s-o scanez, ca as pune-o pe mail va da-ti seama...