Fulgusori de nov-dec 2009 (130)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ady@p spune:

fetelor am si eu o problema , cand merg mult pe jos sau stau foarte mult in picioare am o scurgere- pasta alba. se mai confrunta cineva cu asa ceva?
sunt in 31 se saptam. si cand merg mult, bebe apasa foarte mult pe vezica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Si eu vazut poze noi de Monis ca ase curioasa ma facurati.... Moamaaaa...ce sexoasa esti, nu tu pic de celulita, grasime, vergeturi... asa da, as vrea si eu.
Cel mai tare imi place insa poza nr 14, cea de la 32 sapt, cu burtica aia pozata asa artistic, numa buna de pus in reviste .

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Floricik hai draga mea,alunga stresul asta ,doar am stabilit ceva.
La modul serios ,nu e bun stresul la nimic si nici apa aia nu se rupe din senin.Trebuie sa fim cuminti si va fi bine totul,ok?

Simona9999 tu ce mai faci?Cum te mai simti?

Krelia totul ok la tine?Sambata nu erai intr-o forma buna.

Andreuta .Astazi vine dl.dr?

Ramonika ce faci?Sper ca ai un moral mai bun saptamana asta.

Lavinia nu ai trerminat cumparaturile?

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

BUNA ZIUA tuturor burticilor.

SA avem o saptamana usoara si plina de vesti bune.

MONIS, ESTI O DIVA FRUMOASA. Eu pana acum nu am facut nici o poza la burtica, nu prea imi vine sa pastrez amintirea kilelor pe care le-am acumulat, desi nu am foarte multe, am luat zece pana in prezent.
Poate ma hotarasc totusi sa fac vreo doua poze, asa prin luna a noua ca sa imi amintesc ce urs panda era.

SA fiti iubite si fericite si linistite.

Saptamana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

buna ziua burtici, fac si eu prezenta, sa nu se mai ingrijoreze cuscra, de citit am citit, insa de scris n-am chef.
parca m-am desprins de ritm, v-am zis ca va fi altfel cand stau acasa, nu mai merge ca inainte, cand de nevoie trebuia sa stau cu ochii in calculator toata ziua la servici.
sper sa fiu mai prezenta zilele urmatoare. va pup

Daca e lipsa de chef sa stai pe la noi... se iarta... bine ca nu e altceva... te asteptam mai des, dar e de inteles ca vrei sa te odihnesti... doar abia ai intrat in concediu

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

buna ziua burtici, fac si eu prezenta, sa nu se mai ingrijoreze cuscra, de citit am citit, insa de scris n-am chef.
parca m-am desprins de ritm, v-am zis ca va fi altfel cand stau acasa, nu mai merge ca inainte, cand de nevoie trebuia sa stau cu ochii in calculator toata ziua la servici.
sper sa fiu mai prezenta zilele urmatoare. va pup

Vad ca esti tot abatuta.Imi pare tare rau draga mea.Sper din suflet sa iti revii

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

BUNA ZIUA tuturor burticilor.

SA avem o saptamana usoara si plina de vesti bune.

MONIS, ESTI O DIVA FRUMOASA. Eu pana acum nu am facut nici o poza la burtica, nu prea imi vine sa pastrez amintirea kilelor pe care le-am acumulat, desi nu am foarte multe, am luat zece pana in prezent.
Poate ma hotarasc totusi sa fac vreo doua poze, asa prin luna a noua ca sa imi amintesc ce urs panda era.

SA fiti iubite si fericite si linistite.

Saptamana 29+

Bai fetelor, eu zic ca asta e singura noastra sansa in viata (ma refer la perioada sarcinii) cand putem sa ne mandrim cu burtica noastra fara sa ne jenam sau sa ne mustre constiinta ca avem xxx kg. Acum nimeni nu ne judeca, ca ui si la aia cata burta are...sau cata e... si noi trebuie sa ne mandrim cu ea. Ca dupe ce nastem, ne vine sa intram in pamant cand vedem ce slanini, sunci ne atarna pe te miri unde.
Asa ca acuma poze si burta in fata la inaintare pe bulevard.

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Floricik ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ma doare spatele de morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Monis ce burtica frumoasa ai...

eu as vrea sa spal azi...sa vedem...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Bai fetelor, eu zic ca asta e singura noastra sansa in viata (ma refer la perioada sarcinii) cand putem sa ne mandrim cu burtica noastra fara sa ne jenam sau sa ne mustre constiinta ca avem xxx kg. Acum nimeni nu ne judeca, ca ui si la aia cata burta are...sau cata e... si noi trebuie sa ne mandrim cu ea. Ca dupe ce nastem, ne vine sa intram in pamant cand vedem ce slanini, sunci ne atarna pe te miri unde.
Asa ca acuma poze si burta in fata la inaintare pe bulevard.

Ai dreptate,asa este
Poate te mai gandesti la albumul tau cu poze si ne arati si noua burtica cu Dominic in ea.

_

Mergi la inceput