gutui , ce fac cu ele??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumesc de raspunsuri. pana la urma am facut compot proaspat si am mai pastrat pt 2 ture de compot.
numai la friptura de curcan merg?? la cele de pui nu??? cum se pun la congelator, simple, curatate si taiate bucati??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Draga bb yasmi,merg la toate inaripatele pt. ca in cuptor cu uleiul si grasimea de la pasari prind un gust demential.
Daca la BB-ei le plac sunt ff. bine venite pt. ca le fac numai bine.
Gutuile prind in cuptor un aspect f. gustos din cauza caramelizarii lor.Asta inseamna ca trebuiesc puse in momentul potrivit,nu trebuie sa se arda prea tare.In principiu cand carnea este aproape gata se pun legumele si fructele.

Mergi la inceput

sar'mana de raspuns!! cu siguranta voi face, daca nu in seara asta in wk. le voi face cu copanele si le voi pune cand e carnea aproape gata!!!
multumesc!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Bb yasmi,stai ca nu mi-am dat seama dar la copanele de pui care se fac repede la cuptor poti sa pui feliile de gutui de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

eu din gutui fac compot,dulceata,mancare de gutui,le folosesc la diferite prajituri si au un gust nemaipomenit oricum ar fi gatite.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

B.nica, daca nu le oparesti putin, oxideaza. Eu n-am observat sa-si schimbe aroma in acest mod.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Erica daca le pui putina zeama de lamaie nu mai oxideaza si deasemenea daca imediat ce sunt taiate se pun in congelator.

Mergi la inceput

acum am in cuptor fripturica (copanele) cu gutui ......inca nu mi se pare cine stie ce in tava.... cred ca mai tre sa stea nitel gutuile..

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

eu vreau sa fac suc de gutui si nu stiu cum. pot sa le dau la storcator? sau la blender?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Eu fac sos de gutui pe langa carne de vita. E gustos.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza

Mergi la inceput