Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(33)
Raspunsuri - Pagina 4
menics spune:
galli, nu beau cafea dupa unu, nu beau cola, doar votca cu suc natural de portocale![]()
dar ganduri...slava domnului...am... si mai este ceva am baut ceai cu lamaie.. parca am citit undeva ca seara nue indicat sa consumi alimente bogate in vit C ...trebuia sa beau lapte...
ada alea trei de care vorb tu au fost una ( asa a zis dr)la siesta...asa ca la naiba ...ups pe la sala nu am trecut de mult dar acum am niste cursuri la munca.,..
ei oricum ei sunt sensibili , gingasii de ei... dar eu ca aveam ochii ca doua cepe degerate ( verzi adica) dimineata?? si colegii subtili: "a fost noaptea prea scurta?"
Manu
http://lt2m.lilypie.com/712wp3.png
ada29 spune:
Meni
pai atunci baga un lapte caldut
dupa care o vodca dar fara sucul de portocale daca vitamina c da insomnii seara.Ce zici?
Elly,suntem bine.Te bagi la o discutie?
Ada
amy2007 spune:
Buna dragelor.
Aduta, cumparaturile sunt intr-o scurta pauza. Am publicat anunturi tot. Saptamana viitoare incepe stresul.
Mayan tot nu a aparut??? 
dulcicatele.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
MayanMistica spune:
Dragele mele frumoase si burticoase va pup si va imbratisez pe toate.Ciclul n-a venit , in schimb am sunat la spital si miercuri ma duc sa fac analiza de sange.
Imi cer mii de scuze da in week-end e mai greu de intrat cu M pe cap , plus ca au fost atatea de facut.
In rest sunt ok , mai sunt cutii de despachetat ,,dar for the rest va scriu de la beroul personal.![]()
![]()
Va pup pe toate.
Mai am citit eu bine , s-a intamplat ceva cu Cinezee?
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica Dragele mele frumoase si burticoase va pup si va imbratisez pe toate.Ciclul n-a venit , in schimb am sunat la spital si miercuri ma duc sa fac analiza de sange. Imi cer mii de scuze da in week-end e mai greu de intrat cu M pe cap , plus ca au fost atatea de facut. In rest sunt ok , mai sunt cutii de despachetat ,,dar for the rest va scriu de la beroul personal. Va pup pe toate. Mai am citit eu bine , s-a intamplat ceva cu Cinezee? ![]() |
bine ca nu au venit... dar de ce nu-ti mai faci test de urina ca au trecut atatea zile...
Manu
http://lt2m.lilypie.com/712wp3.png
soricica spune:
ola dragelor,
am avut un week-end plin si tot la fel de plin a fost si de musafiri.
iar azi a fost mare agitatie la birou, de e ziua sefului asa ca i-am organizat o petrecere in pijama.(ca petreceperi surpriza tot a avut).
asa ca m-am trezit de la 6.30 de dim, ceea ce f rar se intampla, mi-am pus papucii si pijamaua in geanta si hopa la birou.cand a aparut era toti care mai de care in pijamele cu papuci( cu gherute, cu purcei) in halate cu moate in cap....a fost tare haios.apoi , in regim de maxima urgenta a trebuit sa ma schimb ca ajung la o licitatie la care am stat vreo 3 ore.
cinezee,

si din partea mea si fruntea sus, trebuie sa reusim si noi.
nico bafta multa, cand ajungi in buc??? poate punem de o intalnire
.
aduta multumesc pt invitatia la cafeluta
.
pup gasca de fete cu lipici si astept sa curga burticile si pe la noi.

soricica spune:
scuze, pt greseli
.
asta inseamana ca imi fugeau degetele pe tastatura de dorul vostru.

pupici
guzelnico spune:
Mayan, graviduto, sa te prezinti negresit cu un rezultat maaaare Bhcg. 
Stimata doamna, aveti un scaun confortabil la noul birou?
Ne permiteti sa va aranjam un appointment cu graviduta noastra- BlueFlower
, experta in stat pe scaun la birou, cu burtica din dotare? 

...vino la mami...acum