Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(33)
Raspunsuri - Pagina 18
Mona40 spune:
Neata fete cucuiete,
merci de cafelute, listute si alte scobitori.
Eu Z24, cu simptome clare de CM in Z28...
In Z28 am rand la nenea doc sa stabilim protocolul si sa-i dam batai...
Am ceva emotii dar suntem f hotarati sa incercam cateva ture deci....
Ieri vorbeam cu sheicul meu si tocmai i-am zis ca am citit pe la fiv-oase ca pemtru a imbunatati morfologia trebe facut mult si cu abstinente doar cateva zile inainte de punctie...pt a permite o mai buna cantitate..
si el a zis...pai ce ma impotrivesc eu la recomandarile medicilor...ai tot concursul meu Baby..
Deci...suntem pe cai...
Draga Mayan, ce mai faci? cum te simti? Ai gasit explicatia pentru atat de multe zile intarziere? tu nu iei nici o medicatie, nu-i asa?
Cu este menstra? Obisnuita sau mai urata ca de obicei? poate a fost o sarcina totusi acolo...
Va doresc o zi buna si putere tuturor...
Gali, ne pregatesti ceva?...
Pup
Mona
:)
soricica spune:
neata dragelor,
f buna cafeluta si calduta, merge la fix pe gerul asta.
micomic,cred ca iesit f buna si gustoasa placintica.am sa incerc si eu una cu dovleac si bunatatile pe care le-ai folosit tu.
eu m-am vopsit aseara singurica.am zis ca dupa cat am trwas in ultima vreme, e timpul de o schimabare, poate se schimba si norocul.
am renuntat la blond pentru " alun".mai ramane sa imi caut si o tunsoare , la care nu as vrea sa stau non stop sa ma cofez ceva simplu care sa se aranzeje frumos.si daca se poate cu breton, ca toata viata mi l-am dorit.
va pupacesc si va citesc din umbra ca nu stiu cand mai reusesc sa intru.
MayanMistica spune:
Buna dimineata dragele mele .Ciclul curge normal , doar durerile sunt putin mai mari decat de obicei.Nu se stie intarzierea , poate si de la stresul cu mutatul , carat de mobile si alte alea.Am inceput sa notez temperatura in fiecare zi in formularul dat de dr.
Peste 25 de zile sun la ei ptr programare si mai vedem ce-o fi ..
Nici eu nu stiu ce sa mai sper
galliciana spune:
mayan, se poate ca toate astea sa fie datorate efortului...
deh, avem o constitutie fragila.
mona,
cami, ada,blueflower? restul?
astept inca o minune in viata mea!!!
blue_flower spune:
Salut toate fetele.
Mie imi e somn. Aseara am adormit cu greu, pe la 12, pt ca ma durea spatele, la 6 eram treaza. Acum....mor de somn. Am stat pe canapeaua de la servici intinsa, mai mai sa adorm!! Dar am treaba. De abia astept sa se faca ora de somn diseara.
24+
galliciana spune:
pupam si noi fata cu burtica!!
blue, nu ai incercat smecheria cu perna/pernele?
Mona40 spune:
Floricica,
Nu conteaza ca esti tu somnoroasa...bebica sa fie vioi...
Mayan, de cat timp incercati voi sa aveti bebe? Adica de cat timp face neprotejat? Ce varsta ai?
Eu nu inteleg de ce doc tau te abureste cu masurarea temperaturii...
Aproape cu nu are nici o relevanta..
Asta-i asa sa pierdeti voi vreme...uff
Mona
:)
blue_flower spune:
Dorm cu perne, am vreo 5-6 pernute mai mici si mai mari in jurul meu, n-are a face cu durerea de sciatic. Acum ma doare si daca inspir mai tare, si daca imi suflu nasul. Orice incordare acolo ma arde. Ca si cum ar fi prins nervul sciatic intre doua vertebre, ceea ce si cred ca e.
Of. Nu mai stiu cum sa stau. Acum stau in picioare, pe scaun deja nu mai pot sta.
Ma duc sa ma plimb prin birouri
24+
galliciana spune:
blue, si totusi nu exista nici un remediu?
nu esti saptamana 25?
Cinezee spune:
Blue
Moni tinem pumniii sa iasa si te asteptam cu vesti
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!