Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy1002 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=143544&REPLY_ID=5273727
Galli ,am cautat pe internet prospect duphaston si la infertilitate intr-adevar scrie ca se ia din z 11 pana in z25 .Care o fi explicatia ?:
Mod de administrare: Doza #351;i durata administr#259;rii de Duphaston depind de afec#355;iunea tratat#259;. Astfel, în: dismenoree: 10 mg, de dou#259; ori pe zi, din ziua 5 pân#259; în ziua 25 a ciclului; endometrioz#259;: 10 mg, de dou#259; sau trei ori pe zi, din ziua 5 pân#259; în ziua 25 a ciclului, sau continuu; amenoree secundar#259;: un estrogen, o dat#259; pe zi, din ziua 1 pân#259; în ziua 25 a ciclului, asociat cu 10 mg didrogesteron, de dou#259; ori pe zi, din ziua 11 pân#259; în ziua 25 a ciclului; hemoragie uterin#259; disfunc#355;ional#259;: pentru a opri hemoragia: 10 mg, de dou#259; ori pe zi, împreun#259; cu un estrogen, o dat#259; pe zi, timp de 5-7 zile; pentru a preveni hemoragia: un estrogen, o dat#259; pe zi, pe toat#259; durata ciclului, asociat cu 10 mg didrogesteron, de dou#259; ori pe zi, din ziua 11 pân#259; în ziua 25 a ciclului; sindrom premenstrual: 10 mg, de dou#259; ori pe zi, din ziua 11 pân#259; în ziua 25 a ciclului; infertilitate cauzat#259; de insuficien#355;a luteal#259;: amenin#355;are de avort: 40 mg o dat#259;, apoi 10 mg la 8 ore interval, pân#259; la dispari#355;ia simptomelor; avort habitual: 10 mg, de dou#259; ori pe zi, pân#259; în s#259;pt#259;mâna a 20-a de sarcin#259;; infertilitate: 10 mg, de dou#259; ori pe zi, din ziua 11 pân#259; în ziua 25 a ciclului; tratament de substitu#355;ie hormonal#259; menopauz#259;/postmenopauz#259;: în combina#355;ie cu terapie estrogenic#259; continu#259;: 10-20 mg didrogesteron, zilnic, în ultimele 12-14 zile ale fiec#259;rui ciclu de 28 zile; în combina#355;ie cu terapie estrogenic#259; ciclic#259;: 10-20 mg didrogesteron, zilnic, în ultimele 12-14 zile ale ciclului de terapie estrogenic#259;.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

cami, luat din z.11,inhiba ovulatia.

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetelor, salutare la toate.
Am intrat sa ma plang nitel, ma doare spatele, mai exact nervul sciatic atat de tare incat imi vine sa ma urc pe pereti.
Nu pot sta pe scaun, nu pot conduce si, cel mai grav, nu pot sta in pat intinsa. Am o singura pozitie, pe dreapta aproape pe burta, dar asa nu pot sta mult ca ma doare uterul si loveste bebe.
Nu stiu ce as putea face, doctorul a zis ca efectiv nu are ce sa imi faca.
Perspectiva e ingrijoratoare pana in feb. E horror. Ma trezesc de 5 ori pe noapte, ma invart incontinuu in pat, la servici nu pot sta pe scaun, ma ridic la fiece 15 min.....
Of.

Stie cineva vreun remediu naturist, vreo miscare/sport, vreo impachetare cu ceva babesc,...care sa ma ajute cu ceva?

Multumesc frumos.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Fetelor, salutare la toate.
Am intrat sa ma plang nitel, ma doare spatele, mai exact nervul sciatic atat de tare incat imi vine sa ma urc pe pereti.
Nu pot sta pe scaun, nu pot conduce si, cel mai grav, nu pot sta in pat intinsa. Am o singura pozitie, pe dreapta aproape pe burta, dar asa nu pot sta mult ca ma doare uterul si loveste bebe.
Nu stiu ce as putea face, doctorul a zis ca efectiv nu are ce sa imi faca.
Perspectiva e ingrijoratoare pana in feb. E horror. Ma trezesc de 5 ori pe noapte, ma invart incontinuu in pat, la servici nu pot sta pe scaun, ma ridic la fiece 15 min.....
Of.

Stie cineva vreun remediu naturist, vreo miscare/sport, vreo impachetare cu ceva babesc,...care sa ma ajute cu ceva?

Multumesc frumos.

24+

blue, imi pare rau sa aud asta....
poti incerca cu o perna la/sub burtica, si una sub spate, cumva...
sincer, si eu dorm cu perna sub burta, pt ca nici eu nu am stare noaptea in pat....cred ca tot uterul ma sacaie si pe mine, nasol, dar, asta e.....mii de pupici lui alex!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hello scumpelorrrr!

La multi multi ani AMY....sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti tu si asta cat de curand. Sa-ti ajute Dumnezeu!

Va pup si va imbratisez pe toate...tare tare

Mayan...imi pare rau ca au venit uratii...offf...mai ales ca stiu ca iti facusei mari sperante. Fii increzatoare totusi...va fi bine in cele din urma.

Galli....tu ce ascunzi acolo....in burtici?

Ada, Lumy, Nico, Camy(bine ai venit), Libra, Manu, Sorinake, Mona, Amy, Cinezee si Floricica albastrea cu burtica...si pt voi toate am multi pupicei

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Blue,imi pare rauNu stiu nimic de nervul sciatic.Sper sa te ajute fetele.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Cami,s-a mai adaugat o intrebare pt,doctorita ta.De ce duphaston din ziua 11?Dar eu te intreb de ce duphaston?Pe prospect mai scrie ca nu inhiba ovulatia,alti d-ri sustin contrariu,am citit de cineva din Austria parca care a luat duphaston din ziua 12 si a ramas gravi,eu cred ca a ovulat prin ziua 10.N-am luat niciodata duphaston numai utrogestan care e cam acelasi lucru dar deja imi da si mie dureri de cap duphastonul.Scrie ca pt infertilitate dar de care?Tu ai deficit de progesteron in faza luteala?Ce diagnostic ai?

Ada

Elly,pupam si noi fata

Mergi la inceput

Cami, subscriu si eu la ce au spus fetele.
Duphastonul este progesteron sintetic, progesteronul se secreta numai dupa ovulatie de corpul galben. In consecinta o concentratie mai mare de progesteron inainte de ovulatie...deregleaza organismul si intregul proces al ovulatiei.

Ada

Mergi la inceput

Baby-burticutza, si eu am probleme cu nervul sciatic pe fondul unei discopatii. Mie imi trece daca stau intinsa si imi pun un plasture reumatic.

Nu stiu insa daca in sarcina este ok sa folosesti acesti plasturi. Mai bine intreba medicul.
Poooop

Mergi la inceput

Scumpele ma bag un pic in patutz.
Incerc sa mai intru pe seara.

Pupiceiii

Mergi la inceput