Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Hai noroc Nico ManuSa ne traiesti si sa te gravidesti Amy!

Meni,cum ai dormit azinoapte?Sper ca ai onorat invitatia!Nu-i asa ca ai dormit mai bine?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

ada, a fost bine....
aaaaaaaaaa, ma intrebai cum am dormit foarte bine dar separat...adica dupa vre-o ora de "dezbatut" problema am plecat la culcare... la etaj... acum o fi de la somn sau de la ...altceva... ma simt bine, odihnita...

Manu

http://lt2m.lilypie.com/712wp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata fete cucuiete,
Amy, pupici din tot sufletul, multa sanatate si putere sa treci prin perioada aceasta care te apasa.
Da' eu raman la parerea mea ca tre' sa iesi cu vreo prietena , doua la o cafea...nu neglija momentul....Cu tot respectul pentru toti, doar nu te duci sa dansezi pe mormantul nimanui sau pe patul de operatie al nimanui ( scuzati macabrismul )....
Cat despre prolactina, dupa cum am mais spus, prolactina se face dupa ce macar 2.5-3 ore esti treaza...
Tu cand ai facut-o si cand te-ai trezit...
E ff important...
la mine in z 2 a fost 212 mlU/l, valori normale la neinsarcinata,
59-619 mlU/l
Mayan, fata inimoasa, ce pacat...totusi eu nu inteleg cum poate sa-ti intarzie ciclul 11 zile? care ar putea fi cauza? poate este avort spontan sau ceva...uffff
Nico, mandro, sper sa faci viata in Romania si faptul ca esti pa maini bune si doctorii sunt receptivi este un factor fff important pt reusita...
Vezi ai cautat asi ai gasit pana la urma...pup si bafta..
Gali, mi-a venit seicul aseara...si s-a intors cu forte fff proaspete
Menics,da-i inainte
Ada,

Mona
:)

Mergi la inceput

Fete, mi-au mai venit o serie de rezultate de la an genetice..
sunt betonata...
Glycogen Storage Disease- mutatia R83C -normal-
Alpha-1 Antitrypsin gen- mutatia- Z- normal
Fragile X - normal
Mai astept
Spinal Muscular Atrophy
CONNEXIN 26/30
Cystic Fibrosis (CF)
Pup

Mona

Mergi la inceput

Camy, scrie multe mesaje si scurte...ca sa scapi de moderare...

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Mona,pana acum toate analizele genetice ti-au iesit bine,nu-i asa?Ce mai ,esti tare

Cami,mai ai un mesaj si vorbim liveSincera sa fiu si eu speram ca sex+sex+sex=sarcina.Sau macar sex+sex sa dea sarcina.Din pacate sex+pastile nu da intotdeauna sarcina.Pai ,eu stiu,ai putea lua closty,dar programeaza-te totusi in alta parte la eko,mai ales ca vrei sa iei doza dubla,si duphaston numai dupa ovulatie,poate fi si ziua 16.despre Marinescu am citit mai mult la FIV,l-am vazut la tv,cica e un medic bun,depinde cu cine vorbesti despre el

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy1002 spune:

Ada ,ma gandeam sa ma duc la un eko la o clinica privata in timp ce iau tratamentul .Nu stiu insa in ce zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Mona, clar sunt denumite altfel analizele genetice dar daca ies cu "normal" in dreptul lor, trebuie sa te bucuri.

Da, sunt incantata de dr, deocamdata. Da' io stiu daca o fi bine sa faca tot se sugerez io ?! Chiar ma batea gandu' sa-i intreb daca, in timpul laparo ar putea sa ma si insemineze cu niscai gigei de la sot. Tot umbla ei pe-acolo, macar sa ma lase cu o amintire placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Sefa Gaaalliiiii, si cap 30 de la sub nostru e inca deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Gata gagici, si beutura http://i167.photobucket.com/albums/u149/jatebe/Miscellaneous%20and%20Oddities/whiskey.jpg
Monicuto, prolactina am facut-o pe la ora 9:00. Ma trezisem pe la 7:30. Am uitat ca tre sa fii treaz cateva ore. Ideea e ca am cautat pe net si bricriptinul este recomandat in tratamentul hiperprolactiniei (sau cam asa ceva, deci cand prolactina e mare), deci a mea daca o fi fost normala, a scazut de tot dupa tratament.
Tot cautand am gasit raspunsuri de la dr. ginecologi care spuneau ca daca e mica nu e nici o problema, doar daca e mare.
In orice caz o sa sun de dr. sa-l intreb daca mai iau tratamentul, avand in vedere nivelul analizei.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput