aici maine este ziua curcanului, dar cum nu am invitati la masa nu fac curcan umplut, asa ca-mi propusesem un curcanel mai mic dar nu am mai gasit
prin urmare am cumparat doar pulpe pe care initial m-am gandit sa le fac dupa varianta de pulpe de pui de sare....dar ma tem ca nu se fac, asa ca voiam sa-mi impartasiti din retetele voastre, cei care aveti
multumesc
ah, nu ma puneti nici sa stau toata dimineata in bucatarie ca n-am chef....ceva usor, si simplu, ca ma mai gandisem eu la pulpe umplute dar sunt prea obosita sa fac asta acum
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Corina,uite o reteta usoara pe care eu o fac de cate ori cumpar pulpe de curcan: le sarezi,piperezi,le acoperi cu fasii subtiri de bacon sau slanina afumata si le asezi intr-o tava de friptura cu o ceasca de apa si una de ulei.Mai adaugi boabe de piper si putin cimbru si dai tava la cuptor la foc potrivit timp de o ora.Apoi intorci pulpele,adaugi un pahar de vin alb,daca sosul din tava a scazut prea tare.Le mai lasi pana cand carnea devine frageda.Se asaza friptura pe un platou mare si se inconjoara cu un sos de mere sau de gutui si,de asemenea,un sos de rosii indulcit.POFTA MARE.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com