Unsprezece minute - Coelho

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clara spune:

desi mie coelho mi s-a parut slabut (un pic mai bunicica Veronika),
m-ati facut curioasa si poate cumpar cartea.
astept si alte pareri, ca sa ma conving daca merita.
clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Am inceput cartea cu mult elan dar......mi-a trebuit o saptaman sa o termin (e totusi subtirica). Motivul:cu cat citeam mai mult cu atat ma dezamagea mai tare!
Sincer, am senzatia ca scrierile lui P. Coelho au devenit (sau a fost si n-am sintit-o eu atat de tare)cam comerciale si ca atare, lipsite de consitenta.
Nu, nu mi-a placu 11 minute!sau mai bine zis nu m-a captivat...da' gusturile fie ele si literare nu se discuta!

Raluca si Ilinca (1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviab spune:

N-am apucat sa o citesc pe asta (desi o am), in rest am citit tot si, de la entuziasmul din Alchimistul (prima pe care am 'descoperit-o, acum citiva ani), m-am dezumflat, usor, usor pe parcurs, cind am descoperit ce frumos scrie el dupa "reteta". E atit de previzibil, incit, daca i-ai citit toate cartile, ai putea s-o scrii tu pe urmatoarea fara prea multa bataie de cap si fara sa se cunoasca "mina". Un fel de Danielle Steele/John Grisham &comp. pentru intelectuali, pastrind proportiile comparatiei. Foarte bun marketing, otherwise. Tot respectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetelor,m-ati facut tare curioasa.Duminica vine mama din Ro si imi aduce citeva carti de P Coehlo.
Abia astept sa imi dau si eu cu parerea !
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

quote:
Originally posted by biankita

am citit mult din Coelho, se repeta, nimic nou, shi plus am senzatzia ca e mason. relatia cu divinitatea e tratata ciudat ca relatzie cu magia.
n-am mai luat nimic nou din ce-a aparut semnat Coelho, deja ma plictiseste

biankita

Asa este, Coelho este mason! Ia priveste pe link-ul asta:http://www.paulocoelho.com.br/rume/2002_43.shtml si pe asta:http://www.paulocoelho.com.br/rume/2002_39.shtml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

si mie mi-a placut cartea Coelho.A fost supper. Bun venit Iulia Bocsa Pe siteul desprecopii.com

Maria Cotrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si mie mi-a placut cartea. Inceputul mi s-a parut cam anost, ca un raport. Apoi lectura m-a prins si n-am mai putut sa las cartea din mana. Este o carte simpla si,in acelasi timp, patrunzatoare. Am avut aceeasi senzatie ca si Camelia "firesc, totusi neobisnuit". Pur si simplu o frantura din viata.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna
Am citit si eu Unsprezece minute si mi-a lasat o impresie naspa. Este o carte usurica pe care o citesti repede si care nu te imbogateste cu nimic. Dezamagire mare! Este proasta. Asta este parerea mea, si sincer nu stiu daca ma voi mai obosi sa citesc si altceva de Coelho, mai ales ca 135000 lei este destul de piperat pentru asa o carte proasta. Sincer dupa ce am citit-o mi-a parut rau ca nu mi-am cumparat alt autor si am avut neplacutul sentiment al banilor irositi aiurea.

Andreea

Mergi la inceput