ARADENCE DC (131)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristale, las' ca vine si al vostru.

Clau, chiar vrei sa te bat?
Nu de moshit imi fac eu probleme...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush cu mositu' din cate vezi se poate perfect si in ambulanta9ma ofer moasa voluntara....si nici taxa nu percep), iar de crescut s-a oferit Cristale....si atunci de ce te mai stresezi?
Ieri nici eu n-as fi avut timp de "vizite" la cat am avut de lucru.....

Va pe toate....fug la sv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, multummesc, esti draguta!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau dragelor!
Si eu am avut o saptamana de toata prastia.Luni am ajuns la urgente cu Maia care avea o gramada de buline rosii pe ea,si cu Bogdanelul dupa noi, mucios si tusitor , ca la a doua raa pceala a Maiei de luna asta, n-a mai scapat nici el de virusi...Mi-au zis ca a facut alergie la ceva, i-au dat calciu si aerius si i-au mai facut ceva injectie si au zis sa intrerup tratamentul de raceala(augumentin si Erdomed), ca se poate sa fi facut si de la ele alergie , s-o dau cu crema mentolata si sa-i dau aerius, calciu si zyrtec.
Marti toate bune si frumoase , au mai disparut bulinutele pana miercuri, cand s-a umplut si mai tare de pete rosii, multe si mari.Am fost miercuri la doctorita de familie care n-a mai vazut asa ceva, dupa care am fost la Marianut, care a zis si ea ca-i alergie la ceva si sa-i dau in continuare ce mi-au zis si la urgente si sa-i dau sa manance de regim; seara am fost si la dermatolog care a zis ca crede ca-i alergie la medicamente .Mi-a zis el cu ce sa o mai doftoricesc, dar joi seara l-am chemat pe Geanta acasa ca o dureau si gleznele pe Maia si nu mai putea sa calce cu un picior;erau putin umflate gleznele si avea vanatai.Na si Geanta a zis ca de la ceva infectie din organism a facut si alergia si un fel de reumatism pe baza alergica si mi-a prescris prednison si eritromicina si vineri dimineata nu a mai avut probleme cu picioarele si nici cu petele rosii, dar ne-a speriat in ultimul hal.
Nici net nu am avut de marti dimineata pana joi seara, asa ca in toata nebunia cu umblat pe la doctori si copii bolnavi a trebuit sa mai trimit si ziarele joi noaptea pe trei zile.
Ma duc sa citesc ce a-ti mai scris...

Mergi la inceput

Mi-a fost dor de voi!Ma bucur ca existati;saptamana asta mi-a tras teapa RDS-ul si nici macar de voi nu am avut parte!
Somn usor!
Alina canva eu ma gandeam ca ar fi fain sa am trei copii;nici tie nu ti-ar sta rau cu trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NIKO aoleu,te cred ca te-ai speriat tare Bine ca i-a trecut !
ALINA ia si tu pastile din alea de-a doua zi,sau cum se numesc,ca vad ca esti speriata rau Desi ar fi o super ocaize sa probezi talentele Ioanei in ale mositului si mai ales una din ambulantele cele dotate

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Ildi si Bogdanelul meu mic si smecher doarme la caldurica langa mine.Si mie o sa-mi fie dor sa-l simt aproape, cand o sa doarma in patul lui...
Astazi se juca cu ceva jucarie si statea sprijinit de mine sa nu cumva sa plec de langa el ; face si el cate un pas, doi, cred ca mai mult nu indrazneste sa nu cumva sa dispar din peisaj
La Maia ii e dor de gradi;Astazi ne-am jucat de-a mersul la gradi si evident de-a doctorul si pacientul
Acuma chiar ma duc langa piticot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Buna dimineata! Haideti la . Eu sunt in concediu saptamana asta, asa ca o sa ma vedeti mai des la orele astea.
Nico imi pare rau de Maia saracuta ca a trecut prin atatea.
Alina, chiar ieri vorbeam cu Cipri de voi, si ma intreba daca mai faceti alti copii.Accidentul s-a intamplat in perioada fertila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

'Neata,

Gabi, multam de . Beau si io una ca la noi au tot lucrat astia la incalzire si bineinteles ca nu mai merge centrala .

Alina, cum zicea si Moni ia pastilutza de dupa daca esti asa stresata.

Niko, , doamne ce saptamana ati avut, sper ca saptamana asta sa fiti bine. Si mie imi lipsiti cand nu am net sau timp sa intru. Nu-mi lipseste forumul, imi lipsiti voi.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Iau si eu o cafea,

in rest nimic , nu-s in apele mele.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput