ARADENCE DC (131)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, nu stiu unde gasesti body...poate la Ziri...

Lu-ana, uite aici despre centru de activitati, nu stiu sa-ti recomand unul anume...sunt f multe modele.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Diana, cum ati rezolvat problema spatiului? Stiu ca pruncii dormeau cu voi in camera.Unde o sa nasti?

O sa dormim toti 5 in aceasi camera. La pruncii mari le-am facut pat supraetajat si sunt pe spate dupa el iar Teodora va dormi in patutul in care dormea pana acum Timi. Inghesuiala mare, dar ne descurcam noi.
Nasc la Bega in Timisoara. Am emotii, primele dati am nascut la Odobescu, la Bega nu stiu cum e...

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(35+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Salutare!
Nu am reusit sa intru pana acum ca sunt singura cu piticul.
Multumesc alinamoro ! Sunt asa de multe modelele incat nu stiu pe care sa il iau. Daca as putea i le-as lua pe toate.

DianaR eu am nascut la Timisoara la Bega. Am avut noroc sa nimeresc intr-un salon cu 2 paturi si baie proprie, si nu a trebuit sa platesc nimic. Ce e drept era salonul dr meu. Cu ce dr vrei sa nasti?

Mai citesc din urma si revin daca ma lasa sefu ...

Mami de bebe strumf Bogdan (29.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LU-ANA eu asta i-as lua-o lui Tudor:
http://www.toyfun.ro/bebefun/jucarii-muzicale/jucarie-muzicala-multifunctionala-tip-bancuta-little-tikes
Din pacate nu mi-o prea permit

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

ceau fetelor!
Eu sunt asa de bolnava ca abia acum am reusit sa ma ridic din pat. Am racit asa de rau ca abia mai stau. Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca stau in Vlaicu, eram intrebata la un moment dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

LU-ANA eu asta i-as lua-o lui Tudor:
http://www.toyfun.ro/bebefun/jucarii-muzicale/jucarie-muzicala-multifunctionala-tip-bancuta-little-tikes
Din pacate nu mi-o prea permit

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

E interesanta! Astept sa imi intre banii pentru indeminzatie si atunci o sa iau o decizie.

Intreba cineva unde stau (mi-a adus adminte diana11) in Micalaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui lu-ana

DianaR eu am nascut la Timisoara la Bega. Am avut noroc sa nimeresc intr-un salon cu 2 paturi si baie proprie, si nu a trebuit sa platesc nimic. Ce e drept era salonul dr meu. Cu ce dr vrei sa nasti?

Cu Simedrea. Tu?

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(35+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Buna dimineata tuturor! Doar la ore din astea mai apuc sa scriu...
Ada, si eu am o problema cu cei care fac greseli de ortografie si eu sunt si mai rea ca-i si corectez cand le e lumea mai draga . Cu nicio/niciun m-am obisnuit destul de repede, imi place gramatica mai ales ca am mancat-o pe paine pt admiterea la facultate. Cum facem cu fructoza? Mai bine lasa ca te sun in cursul zilei.

Diana, cat mai ai? Eu am nascut de doua ori cu Simedrea la Bega, e ok si doctorul si clinica. Iti poti duce asternuturile tale de acasa (ceea ce iti si recomand ). Tot cu Simedrea ai nascut si inainte? Vezi ca dupa nastere trebuie sa-i platesti doctorului 200 ron din cate stiu...intreaba sa fii pregatita.

Eu tot intre scoala, gradi si casa ma impart, si abia mai apuc sa ies cu prietenele, dar imi place de mor. Sunt o persoana activa si statul asta acasa de 2 ani incoace m-a cam ramolit, acum simt ca imi intru in mana iar, ma simt extraordinar sa fiu din nou in actiune Ce nu-mi place este ca am o masinuta fara servo si trag de volan pana fac febra musculara.

Flavia, lucrezi azi? Trec sa-ti las ceva...

Mi-a fost tare dor de voi, weekendul asta sper sa pot fii mai activa pe forum

Am citit mesajul asta de vreo doua ori ca sa nu am greseli de ortografie, tocmai eu care critic pe altii

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Sa aveti un weekend frumos si cald. Eu acum m-am apucat de spalat, curatenie, mancare si mutat flori de pe balcon in casa.
Va pup si va doresc multa sanatate !!

PS Glad iar a luat putina raceala de la gradi

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput