Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 3
Vasari spune:
Pediatra crede ca a avut 2 viroze una peste alta sau una aparuta pe fondul sensibilitatii.
Cand i-am dat nurofen supozitor, temp a scazut la 35.5 in ambele dati. Pediatra a zis ca se mai intampla, dar am fost distrasa de altceva si am uitat sa intreb daca e periculos. Dar a stat asa cateva ore bune, cu toate ca a fost bine incalzita si lipita de mine.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Ank83 spune:
Saluti
...Imi pare rau sa citesc in continuare despre copilasii bolnaviori.
Sper sa isi revina toti ...offf ca si in jurul nostru e plin de copii raciti cu laringite... muci grosi si din abundenta .. tuse productive
.
Sper sa ne ocoleasca pe noi...sau macar sa fie tot asa in forme usoare ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Ma duc sa incerc sa il culc pe raul ...dar parca vad ca ma adoarme iar el pe mine.
Offf ca Cecilia de vreo 3 nopti se tot trezeste in toiul noptii cu chef de joaca si nu se da nici cum culcata.
Si nu vorbesc cu ea..nu ii aprind becul ..e doar lumina de veghe...si ea nu are treaba ... alearga roata roata prin pat si vrea sa se dea jos sa se joace pe jos.Sambata noaptea a stat treaza 2 ore 
.
Nu stiu ce o fi avand.ca ziua doarme ca de obicei,nu am schimbat nimic.ieri am tinut-o sa se culce la 22 in loc de 20 si tot degeaba ..la ora 2 a inceput circul 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Victo spune:
alina, macar bine ca ati facut analize si stii ca asta e solutia. Va tin pumnii sa nu aiba asupra mMriei efectele pe care le-am suportat noi. Cati ml i-a prescris? noi am luat cate 4 ml, dim si seara.si am luat varianta de la 2-6 ani. voi luati pe cel sub 2 ani?
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
mihuta spune:
Ellis , la multi ani si multa sanatat puiului mic !
Alina, imi pare rau sa aud ca a fost nevoie de antibiotic, dar macar ati dat peste o pediatra priceputa.!
Victo, asa de rau imi pare cand citesc de Stefanut, si Sophia a slabit, a ajuns sub 13 kile, deci cat avea la un an. In plus e palida si incercanata si este cumva mai trista si abatuta, si pare mult mai matura din cauza asta. Asta sigur din cauza tuturor procedurilor, a bolii, a injectiilor, a tinutului cu forta. Plus ca doarme mult, si daca se poate muflata la san, dar tot e bine, ca sigur fara san ajungea si ea deshidratata in saptamana cand n-a mancat si n-a baut nimic.
Noi inca nu i-am dat antibioticul, am incercat sambata si de ambele dati l-a vomat, asa ca am zis sa mai asteptam, mai ales ca azi i-am facut iar analize. Saracuta a plans de cand i-am zis si pana am iesit din cabinet. In rest e bine, mananca ok (adica nu prea mult, dar oricum ceva ceva intra), maine astept sa primesc Jarr-o-dophillus sau cum se numeste, ca Biotics-ul mi s-a parut apa de ploaie.
In rest de-abia astept sa treaca perioada asta, mai ales ca mai avem in plan o vizita la dentist cu o noua (posibila) carie. Era o pata micuta care s-a marit exact in perioada cu nurfen/calpol noaptea, exact ce s-a intamplat si data trecuta, desi dentista a spus ca nu e posibil.
popbianca spune:
buna dimineataaa!
mi-e asa groaza de vremea asta cu vant ,ploi, frig....sta copilita in casa toata ziua....tre sa vad ce spatii de joaca s-au mai deschis, modernizat....
azi la 5 ma duc la medic....![]()
ancadragoman...
multi Mariucai...e cumintica foc la gradi
softurela...
8 saptamani ....cred...intreb azi dr..sa vad ce zic calculele lui....
catus76...ce frumos....deja 16 saptamani....al meu copilas va fi de mai...
si pt. Cristian...
victo....
si forta sa treceti peste faza asta...sa-si revina puiul..!
ank...distractie pe la voi....!![]()
mihuta...sanatate multa....sa se refaca fata repede!
se aude scartaind Ana mea....se trezeste incet incet...cum ii explic ca nu poate iesi afara?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Victo spune:
neata
Mihuta si Stefan a dormit aseara f mult, de la 19 pana azi dim la 9.
la 5,30 mergem la dr sa vedem ce ne zice de nivelul de sodiu, care e f scazut :(:( dc il putem recupera din alimentatie, apa min. sau cum sa facem, ca nu-i deloc ok.sau sa facem si analize de sange..eu asa as inclina mai degraba..:(
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
Neata
Vai asa imi pare rau cand aud cati bulgarasi sunt bonlaviori
...sanatate la toti.
Noi suntem bine ,ieri a fost o reusita la gradinita in sensul ca a mancat tot si a si dormit.Tot ieri am avut si prima ora de engleza si am invatat sa numaram pana la 2![]()
Azi de dim cand am trezito a zis ca azi nu se duce ca ii este somn
,i-am explicat ca trebuie de acum sa se duca zilnic si nu a comentat mititica
.
Hai ca sun acum s avad ce face ...
O zi buna fetelor
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
pussi spune:
salutiiiiiii
multa sanatate puiutilor bolnaviori!!!
mariuca de ancutaD felicitari pt. prima zi la gradi!
bianca bafta la dr.! si pe mine ma dispera vremea asta! Nici gecute groase nu avem
ankule azi dimineata m-am gandit la Raul... 2 anisori! Nu stiu cum a trecut!
noi suntem bine!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
Vasari spune:
Mihaela, cand luati rezultatele la analize ? Nu-mi vine sa cred de pata pe dintisor. :(
Victo, noi luam cate 2,5 ml. Voi ce ati patit de la augmentin ?
Anca, felicitari pentru gradi !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice