Negi / Veruci

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns indu spune:

O sa spuneti ca nu-s zdravana la cap, dar eu am avut un neg cand eram prin liceu, timp de vreun an de zile; negul era in palma si destul de mare si ma enerva cumplit. L-am scos cu penseta. Timp de cateva zile am muncit sa scot cate o punguta de aia din neg pana l-am exterminat pe tot; a durut un pic, ce-i drept, daca daca nu durea nu m-as mai fi intins pe cateva zile.
Acuma ma gandesc ca poate nu-i tocmai indicata metoda mea, dar daca ma enerva asa tare, trebuia sa scap cumva de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui indu

O sa spuneti ca nu-s zdravana la cap, dar eu am avut un neg cand eram prin liceu, timp de vreun an de zile; negul era in palma si destul de mare si ma enerva cumplit. L-am scos cu penseta. Timp de cateva zile am muncit sa scot cate o punguta de aia din neg pana l-am exterminat pe tot; a durut un pic, ce-i drept, daca daca nu durea nu m-as mai fi intins pe cateva zile.
Acuma ma gandesc ca poate nu-i tocmai indicata metoda mea, dar daca ma enerva asa tare, trebuia sa scap cumva de el.

si eu am folosit penseta dupa ce am folosit mai intii discurile cu acid salicilic..ele au sapat imprejurul negului pina ramasese izolat si atunci l-am scos cu penseta si am si pus tinctura de propolis in "gaurica" lasata care durea si singera al naibii...a trecut pt o perioada dupa care a reaparut
al meu e foarte incapatinat...ca si mine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

ai vreo crema anume? eu am gasit asta pe net: http://www.quantumpharm.ro/en/rostopasca_en
http://www.bionatura.ro/unguente_products_id-1621.html

am un nenorocit de neg mic (abia se vede) care nu se da dus cu nimic de ani de zile. am incercat la dermatolog cu spray din ala cu azot (sau ce-o fi) dar nici nu s-a sinchisit, cu plasturi a disparut vreme de un an dar a reaparut

cind m-am dus inapoi la dermatoloaga si i-am zis ca n-a functionat spray-ul ei, a dat din umeri a neputinta
o sa incerc si cu crema desi inclin sa cred ca are radacini foarte adinci, cum o sa ajunga crema pina acolo?
daca reusesc, dau de baut.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Nu spray-ul cu azot lichid ci axotulpur.cel din spray are concentratia ff scazuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

nu stiu ce fel a fost ala folosit la dermatolog...eu credeam ca maximum strength.
de unde se ia azotul pur?

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput