Gravidutze si mamici de Cluj -138

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

... sa ne laudam si noi : ceva frumos intr-o zi urata de toamna ...

http://picasaweb.google.com/gatarba

Nina si Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Nina, sa stii ca ne-ai inseninat ziua! Ce printesa frumoasa ai tu acolo...of, ce dor mi-e si mie de copil mic...Alexia striga prin casa "vreau sa mai vad bebelus mic"(adica pozele cu Iarina)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Gabi, m-am delectat cu pozicile voastre! ce a crescut burticuta! bine ca in poze Sara e vesela!
Super mamica ta! ce bine ca te poate ajuta si veti fi toti linistiti. Va merge Sara la anul la gradi si vedeti cum a fi (la imbolnaviri ma refer)
phui..mai e ceva pana la 3 jumate cd plec spre casa.cica a mancat dimineata Stefanutu meu (cred ca era rupt de foame, ca ultima data a mancat ieri pe la 6 jumate..pufuleti :)

imediat sun sa vad cum e cu masa si somnicul de pranz.

am vazut-o si pe piticuta Iarina! e o dragalasa si jumatate! Sa va traiasca!
adriana, pai..fa-i fetii bebelas adevarat

deci vremea asta e de partea noastra :) tineti-ne pumnii luna asta sa fie cu ochisori :):)

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Paula, lasa ca va tinem voua pumnii sa iasa cu ochi. Alexia se multumeste cu bebelusi de jucarie deocamdata

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi ani Anca, sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!!!

Victo-iti tinem pumnii sa vina un fratior sau surioara pt Stefan!Si multa sanatate ca ati avut si voi parte de boli...

Jozsaerika-ti-am trimis PM, asta ca sa nu fac reclama aici la medici, hihi.

noi chiar bine, poate de muuuult n-a mai fost asa bine, papa mult, e vesela, canta, danseaza, nu mai tuseste, n-are febra, ne iubim toata ziua...ce mai....e super!

va doresc o zi frumoasa alaturi de cei dragi, chiar daca vremea e tare urata!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Anca!!!Sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

vai ce timp urat....brrrrr....dar ce bine am dormit pana la 12

acum mi-am pus niste sarmaute la fiert si acum vreau sa mai faccate ceva prin casa ca deja e seara si eu abia mi-am deschis ochisori

mi-am revenit ieri dupamasa, m-am linistit dupa ce am vb cu D la telefon si am auzit cat e de fericit, merge la gradi, o ajuta pe buni.....etc, azi nu am reusit sa vb deoarec eu abia m-am trezit iar el era la gradi dar e fericit ca ploua si poate iesi afara cu cizmulitee si pelerina

va sarut si va tin pumni pt cele care vor bb2 , dati bataie ca e momentul cel mai prielnic

nina tare scumpica ii Iarina, ce repede mai trece timpul

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Si noi aseara am trecut prin momente critice: Daria a vomitat de 2 ori dupa ce si-a baut lapticul (m-am speriat tare si era cat pe ce sa mergem la Urgente).Banuiesc eu care ar fi cauza; o ciorbita de dovlecel in care am pus pentru prima data un bors la plic pe care nu-l voi mai folosi niciodata.
Mi s-a rupt sufletul cand am vazut-o si ea mititica tot plangea si spunea: "s-au udat si pantalonasii si bluzita)

Si noi nu ne putem lauda cu mancare foarte multa pana la ora asta, dar astazi n-a mai avut nimic saracuta, dupa ce si-a golit stomacelul.

ALEX - Aha...deci voi erati .Noi aseara munceam de zor la ardei umpluti si cand a ajuns Daria la telefon, deja nu mai era nimeni si mi-a zis "Nu vobeste mama Lia" (adica bunica mea).

NINA - E o dulceata papusica voastra.Dupa cum spuneau si fetele, mi-e si mie dor de acele momente (imi aduc aminte fiecare amanunt de acum 2 ani)dar mai asteptam, poate facem rost de ceva ajutoare intre timp .

Mergi la inceput

Andreea, multa sanatate Dariei. Banuiesc ca n-ai pus tot plicul,nu? Ca asa se intelege.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NINA ai un inger de fetitza http://picasaweb.google.com/gatarba/AVenitToamnaSeptembrie2009#5389512215178626418
ANDREEA va sunam si in seara asta
si eu folosesc bors la pliculet si e f ok ,imi pare rau ca nu i a placut :((
ELENA n am facut niciodata sarmalute ,tot mami si soacra mea au facut ,ar trebui sa dau o comanda de cateva portii ca mi ai facut pofta
MELI tare ma bucur ca sunteti mai bine

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

;http://scope.ro/detalii/infinity-studio

Mergi la inceput