Gravidutze si mamici de Cluj -138

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

CO - Cand am fost la Baby Expo, am vazut costume foarte frumoase (reprezentand tot felul de personaje) la "Castelul Piticilor".Iti dau un numar de telefon, sa intrebi daca sunt de achizitionat sau numai de inchiriat: 0755/227835.Va sarutam dragutelor petrecarete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

dariandra - multumesc si eu de informatia referitoare la costume!
crede-ma ca am invidiat pe toti cei care au fost la concertul cu cleopatra! dar asta este... poate data viitoare!

o seara frumoasa la toata lumea!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare tuturor!

IOANA Sunt o aspiranta deocamdata. Din pacate acum o luna a trebuit sa intrerup o sarcina de 13 sapt. Acum suntem la capitolul analize hormonale pt ca am un CM foarte neregulat, apoi niste analize genetice dupa care ne apucam din nou de treaba pt ca abia asteptam un bebe.

GABI Ma bucur sa aud ca sunteti pe drumul cel bun! Sa aveti grija de voi!

ELENA Am un cabinet de kt masaj, reflexo si intretinere corporala in piaqta Mihai Viteazu. Se numeste PHISIOMED. Am terminat la avram iancu in 2005.

CARLA casa de piatra si multa fericire! Felicitari pt gemeni. Intotdeauna mi-am dorit si eu 2 in 1 dar cine stie...

ANDREEA Pt problema pe care o aveti voi e nevoie de putina gimnastica medicala si reeducare a mersului. Cel mai bine ar fi sa va vad pt ca altfel imi e f greu sa iti dau niste detalii. Ceea ce v-a recomandat medicul cu ghetutele e ok dar nu de ajuns. Sunt anumite exercitii si miscari care trebuiesc facute. Daca vrei poti sa ma suni si putem povesti putin Nr meu de tel e 0721153526

PAULA Multa sanatate La Stefan si nu dispera ca totul va fi bine!
A intrebat cineva de costume de haloween. Stiu ca este un loc in gheorgheni pe pietroasa langa coaforul Estetic de unde se pot inchiria tot felul de costume.
Restaurant cu loc de joaca pt copii nu stiu sa fie in Cj dar Hanul Dacilor din Iulius e ok si este loc de joaca chiar vis a vis de el.

Cam asta ar fi. Eu am incheiat cele 10 zile de Duphaston Si sambata trebuia sa vina CM care inca nu a aparut
Multi Multi pupici la mamici si pitici si o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!!!ANCA

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

LA MULTE LUNISOARE ALEXANDRA!!!!!

Alina ce repede trece timpul
ce ne mai spui de mamaruta???// mai sunteti constipate???
poze cand ne mai pui

Mergi la inceput

karin inseamna catrebuie sa ne cunoastem
am fost colege in primul an, apoi am renuntat si in urmatorul an m-am reinscris din nou si eu am terminat in 2006

Adriana esti???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, ANCA!!!!

Elena, aseara nu eram. Vroiai sa discuti ceva cu mine?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multi ani, Anca!!!din trupa norocosilor de 13!

Aninu stiu cum e piciul, sper ca bine...nu am mai sunat ca sa nu deranjez...merci

Andreea merci de pont, o sa incerc si acolo

Adriana...le-am vazut, am si incercat costumul de Winny, evident, dar era mare, pt 2-3 ani, doar mascuta de caput ii era buna, salopetica de urs ii era lunga ...merci

Fetlor, ce mai ploua...urat:(

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi! Uf, ce ploaie urata!!!! Ei uite vremea asta o urasc eu!

La noi a fost bine cu buni, a fost cuminte si intelegatoare, mi-a controlat bine geanta la venire, pesemne ca i se promisese ceva, noroc ca mami a fost pregatita. Sara si-a revenit cu papa, slava Domnului, inca mi tuseste, parca aseara mi s-a parut ca mai mult, insa nu ma ingrijorez tusea va trece mai greu, asta mi-au zis-o toti dr, noi tusim mai putin. Azi am plecat mai greu de acasa ca se trezise si a vazut ca ne imbracam de plecare si a apucat-o jalea! Sper sa se fi linistit deja! Ce vreme urata....brrrr...urasc ploaia si frigul!
M-am mai linistit si cu bona, ca de obicei m-a salvat mama,a spus ca vine ea si sta cu Sara pana intru in prenatal, pai foarte mult nu mai e, asa ca mi-am luat un pietroi de pe suflet!
Bona tot vreau sa gasesc, ma intereseaza una cu jumate de norma, dar asa voiam sa se desfasoare lucrurile, bona sa o angajez cat eu sunt acasa.

Victo, ce rau imi pare ca treceti prin asta! Stiu cat e de greu sa iti vezi puiul cum sufera! E f imp sa se hidrateze in perioada asta, cu orice, nu vrea nimic apa, suc, ceai??? Lasa sarurile daca nu-i palc, dar da-i lichide cat de multe! Eu am avut noroc la enterocolita ca desi nici ea nu lua sarurile si nu prea manca, apa bea. Kilogramele se recupereaza la fel de usor cum s-au pierdut, si noi slabisem un kilogram si apoi am pus rapid 1 kg la loc. Uite la fel patise si Bea! Dragul de el! Sanatate multa si tie putere, mami!

Katia bine ai revenit, ce mai faceti voi?

Adriana asta era cantecelul, asa s-a bucurat Sara sa-l auda. Am exersat impreuna miscarile.

Co, da, mai erau costume de inchiriat pe str. Tutunului, acolo chiar aveau o gama variata!

Oana, sper ca sunteti mai bine!

Karincu siguramta va fi bine totul data viitoare si vei fi o mamica implinita si fericita!

Andreea, cred ca fost minunat la concert si Daria s-a simtit excelent, tare i-ar fi palcut si Sarei, din pacate am ajuns prea tarziu in Cluj! Pupicii micii artiste!

Alex, sper ca sunteti bine si voi azi!!!

La Multi Ani, Anca!!!!!!!

O zi frumoasa tuturor, in ciuda vrmeii de afara!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI ANCA!!!!!!!!!! fericiti si impliniti

Mergi la inceput