Gravidutze si mamici de Cluj -138
Raspunsuri - Pagina 16
bex spune:
Salut, fetelor
Eu tot scriu la o programa...am tampit:(
Gabi, Ada pupam Sarele printesele:P
ma bucur ca sunteti bine!
Ioana bravo pentru Praga, am auzit ca e foarte fain, cu siguranta va va placea, have fun:)
MEli fain ca se duce sotiorul in Egipt, pacat ca fara voi:(
Anca ,merci mult de info, am hotarat sa ii iau eu o rochita si sa cau eu ceva accesorii, merci de pont;)
Adriana weekend fain si despartire cat mai blanda de pui....
Paula bine ca sunteti sanatosi, restul se rezolva in cateva zile!
Noi suntem ok, deja au inceput sa mai vina copilasii la gradi, c a fost cam gol saptamana asta, ne pregatim de party-ul de Halloween, sper sa se distreze picii. Carina e din ce in ce mai familiara cu toata lumea pe la gradi, cand merg sa o iau merge si se imbratiseaza cu toata lumea, apoi vine al mine, deocamdata nu am mai avut probleme! Sper sa o tinem tot asa!
Oana, noi am ramas cu petrecerea pe joi,in 29, al ora 17, cred ca atunci aveti si voi? sper sa ne vedem cu bine si sa termine si Maria cu raceluta!
Andreeasper ca intre timp s-a rezolvat problemuta lui Eric
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
nrl spune:
Ioana, ce fain de voi, si eu abia astept o iesire, poate luna viitoare facem o mini excursie la Londra, dar evident impreuna cu Andrei
Meli, cum de te lasa sotiorul singura?
Ce fain mai fetelor ca aveti copilasi care se pregatesc de serbare 
Inca o data sanatate multa celor bolnaviori
Mama mea e mai bine, maine o lasa acasa, sper sa fie ok
Mi-au raspuns de la Kidsland ca fumatul e interzis si vor lua masuri
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
Ioana13 spune:
Nico, nu au stiut aia de la Kidland cu cine stau de vorba! Imi place de tine ca esti un cavaler neinfricat, te lupti cu toti nesimtitii!
Succes cu Londra! Il puteti lasa casa pe Andrei, sa se bucure si bunicii de el un pic!
Co, multa munca ai tu acolo!
Ce cumintica e CArina! Bine ca se fac dr amindoi, poate isi deschid o clinica si isi fac cu resurse proprii o ditamai casa atasata de o curte mare, unde sa avem si noi grija de nepoti, in timp ce stam la o cafea! Ce vise frumoaseee!
Andreea, ati mai avut probl cu constipatia? Eu ii pun glicerina, cind chiar trece mult timp. Am folosit de 2 ori pina acum.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
OanaAlina spune:
Bex – imi doresc din tot sufletul sa fim bine cat mai repede sis a o pot duce linistita inapoi la gradi… cu nebunia de saptamana asta nu am apucat sa vorbesc cu sorina cand va fi serbarea. Ma bucur din suflet ca voi suneti bine si ca micuta voatra printesa s-a acomodat atat de bine! Voi sunteti déjà la program lung???? 
Ioana – ma bucur ca Patrick este ok acum!
Asta e cel mai important ca restul trec de la sine! Ce fel de ceai i-ai dat cu vit C si polen????
Gabriela – ma bucur ca sunteti din nou bine si cu moralul ridicat! Parca altfel vezi viata, asa-i??? Se pare ca bb 2 va fi o micuta dansatoare… hi, hi, hi! Sa se pregateasca vecinii de jos! 
Eledeea (andreea)- eu zic sa mergi in continuare cu duphalac, insa cateva zile si fara sa intrerupi tratamentul si cu ceai de musetel! Tinem pumnii sa fie bine! 
Paula – si Maria are toane si face chestii pe care inainte sa mearga la gradi nu le face, gen batutul din picioare daca nu I se face pe voie… cu siguranta ca este doar o perioada mai dificila si pentru ei… cel putin in cazul nostrum, intotdeauna ceea ce e nou e acceptat mai cu greutate! Hai ca trecem si peste asta! 
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
Ioana13 spune:
Oana, in ceai normal am pus vitamina C pt copii. Ca altfel imi maninca o cutie, daca ii arat ca este. Iar polen a mincat in starea lui naturala, si cu asta ma lupt sa nu manince prea mult. Bine ca ii place, dar am inteles ca face pofta de mincare... iar in ultiumele zile atita pofta are P, incit, parca nu i-as mai si stimula-o!
Gabi, ce bine ca nu mai ai greturi! Cind ai inceput sa o simti pe bebelina au trecut greturile?
Adriana, drum bun!!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Ioana, as fi vrut eu sa treaca greturile odata cu miscarile dansatoarei, n-a fost asa, a miscat pe la 16 sapt, si rau a trecut abia pe la 20-21 saptamani! Greu a fost, dar cine e ca mine acum? Nu e zi sa nu bag cioco...
Ce fain ca mergeti in Praga, e destinatia pe care as alege-o si eu pt un sejur in doi cu C! Sa fie totul frumos si de vis, ca o meritati! Si sa va intoarceti..trei!
Oana, bine ca sunteti pe drumul cel bun! Refacere rapida si succes la gradi!
Nico si pe voi va invidiez cu Londra, dar in egala masura ma bucur! Sa va distrati si relaxati!Ma bucur ca s-a refacut mami! 
Co, numai vesti bune de la iepurasul tau! Adevarul e ca asta mica a ta e o lipcioasa, nu ma mir ac o iubesc toti pe acolo, te cucereste instant cu pupicii ei generosi! Felicitari pt tot si sa fie tot asa, eu asta va doresc!
Ada, nu am avut mare succes la cumparaturi, ca la Toria nu mi-a placut nimic, al Mamystik erau cam scumpute, ramane de vazut in Polus pe la Miniblu, Debenhams, multumesc, Co!
Adevarul e ca nici nu as face mari investiti in haine de gravida, dar niste pantaloni tot imi trebuie. Mi-ar trebui si niste ciorapi, ati vazut ceva pt gravide? Sau cu talie joasa? Uite din astia nu gasesc nicaieri si la ce friguri se anunta!
Noi in weekend vom fi pe drumuri, o ducem pe buni la Ludus, si mergem la Deva dupa cealalta buni! Sara e fericita ca isi va revedea verisoarele!
Despre o intalnire mai mare in noiembrie-decembrie vad ca niciun ecou, asa ca inteleg ca anul asta pe la casele noastre~!
Weekend frumos tuturor! Sanatosi sa fim toti!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
23 +
ALEX29 spune:

la toate mamicutele si la toti copilashii
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
;http://scope.ro/detalii/infinity-studio
Jocurban spune:
Salutari, mamici!
Va citesc aproape zilnic, chiar daca nu ajung sa si scriu... deocamdata ma lupt sa tin minte numele fiecareia dintre voi, a copiilor... nu e simplu, mai ales ca se intampla atatea in vietile voastre si mereu ma incurc in cine-ce-cum a facut... ![]()
Gabriela, voiam sa te rog sa-mi spui si mie cateva magazine pentru gravide... eu nefiind clujeanca, nu stiu niciunul si in curand voi avea nevoie si eu de pantaloni... desi am abia 12 saptamani, deja se vede burtica si nu prea ma mai incap nicicare din pantalonii mei obisnuiti. Apropos de ciorapi, cautasem si eu pe net informatii similare si n-am gasit mare lucru, cu exceptia unor ciorapi marca "Fiore" (sper csa nu se considere reclama), speciali pentru gravide... sunt de 20 deni, insa mie iarna imi sutn suficienti pe sub pantaloni, tot ajuta putin la mentinerea caldurii... Uite aici si situl pe care i-am gasit, dar sigur trebuie sa se gaseasca si in magazine, ca imi este foarte cunoscuta firma producatoare: http://www.sosetaria.ro/ciorapi-medicinali-fiore-mama-20den.html?gclid=CPnp2sXmwZ0CFdKCzAodxnCiuw .
Mamicilor care mergeti la Praga si la Londra... nici nu stiti ce norocoase sunteti!!!! Asa va "invidiez" (cu drag)!!! Noi, casatoriti de 2 saptamani, nici luna de miere n-am avut...
Trebuia sa mergem in Tenerife, dar afland de sarcina gemelara si de precautiile suplimentare ce mi s-au recomandat, mi-a fost teama sa mai calatoresc cu avionul si sa stau cu stresul ca acolo as avea, Doamne-fereste!, nevoie de ecograf sau de alte tratamente de urgenta... Insa Londra si Praga sunt orasele pe care visam de 2 ani sa le vizitam, am auzit ca sunt cele mai frumoase din Europa, asa ca luati si visele noastre cu voi!

Va urez tuturor un weekend minunat, sa fiti sanatoase si sa scapati de raceala asta ce bantuie tot orasul si care pe mine m-a tinut toata saptamana la pat...
Carla
10+ , dublu laureata!
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
antoni spune:
eu de dimineata cu greturi, durere de cap, cateodata ma gandesc ca o fi indigestie, cateodata ca e viroza...piti cu cursul nasului de dimineata...singurele colac peste pupaza..no comment,simt ca o iau razna...asta e
Nico-eu nu puteam pleca, n-am vrut s-o las pe piti atat si nici de la lucru n-am vrut,dar nu e nci o problema,nu avem probleme de genul asta
pacat ca ma tarasc si nu am ajutor cu piti, dar asta e...
eladea2005 spune:
multumim fetelor pt sfaturi...voi continua cu Duphalac, desi azi e a 4 zi deja...cat sa-i mai dau?
Ioana, i-am pus supozitor, dar nu prea il accepta, adica se screme pana il scoate...intreg...
n-am avut pb pana acum...
o sa-i fac si ceai de musetel, cu miere...sa vedem...azi a facut un pic, putin si tare...
offffff....
Gabi si jocurban, eu mi-am luat ciorapi pt gravida de la magazinul ala din statia unde opreste 28, in Mihai Viteazul...nu stiu cum se numeste dar in vitrina au ciorapi, pijamale, chestii de-astea...
o seara faina!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...