Gravidutze si mamici de Cluj -138

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariandra

Fetelor, va rugam tare mult, daca doriti s-o votati pe Daria la rubrica "dupa 10 luni" din josul paginii, de pe urmatorul site http://www.copilulvedeta.ro/gallery.php - DUMITRU DARIA.
Va multumim anticipat.

Andreea si scumpica Daria (03.10.2007)

votat...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, cauta dupa nume, la pampers, ca daca nu ametesti! Mie mi-a venit rau cum se invirteau pozele acolo!

Patrick doarme. Cina i-o trebe acum la 18, un felu 2 veritabil, iar la 8 sintem deja in pat. Asta in zilele de cresa, in week-end avem alt program. Mie imi convine asa!

Va pup, noapte bunaaa

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ioana, si noi avem acelasi program.masa consistenta dupa-amiaza, si somn devreme.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Va multumim mult fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ce va invidiez cu un program de genul asta, copilul meu adoarme tarziu in noapte..dar se si trezeste dimineata la 10:30.
A nascut cumnata mea, o fetita de 3,600 kg. Si i-am explicat Alexiei ca a avut burtica Cristina si acum nu mai are, ca a iesit un bebelus. Si acum ii explica ea lui tati, "nu mai ale bultica si a venit bebe. Si e un bebe mic, mic"

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Elena ai PM

29+ Maya Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare!
Doamne ce frig e... Mu imi place de loc vremea asta. Eu sunt o persoana vesela si optimista de fel dar vremea asta ma deprima si din pacate nici nu am forta necesara sa ma remontez acum! Sper sa se mai incalzeasca macar un pic.

ELENA Ai un baietel superb! M-am uitat la pozele tale si tot incerc sa imi amintesc de tine dar nici cum nu reusesc! Daca erai in gasca Gloria, Raluca sigur te stiu! Probabil daca te vad te recunosc! Ai dreptate; am inceput 2 dar colega mea Voichita care era mai mica cu un an ca noi si a facut 2 ani in unul Are bebe mic si s-a retras asa ca am ramas singura pe baricade! Cabinetul merge bine. Am foarte multe fete pe intretinere corporala si masaj anticelulitic. Pt partea de recuperare medicala vine destul de putina lume pt ca oamenii nu au de unde sa stie cat de bine le poate face iar medicii din pacate nu prea recomanda. Dar Odata ce afla cate unul cat de bine e sa nu te mai doara nimic isi trimite toate cunostiintele si uite asa mai afla lumea . De Raluca mai stii ceva? Parca plecase in Italia. Asa e?
La multi ani pt piticutza ta! Sa iti traiasca

PAULA Ma bucur sa aud ca sunteti bine! Doamne ajuta!

ANDREEA Cum sa nu votezi asa frumusete de ingeras! VOTAT

GABI Nu te mai stresa cu mancarea ca nu ai pus mult de loc in 6 luni. 5 kg e chiar ok. Gravidutele care vin la mine pun in medie cam 12-16 kg si in cateva luni dupa sarcina le dau jos! Dupa un an sunt ca noi !
Cu putina miscare si ceva dieta se rezolva asa ca bucura-te acum ca foamea o faci dupa!

Multi pupici la mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariandra

Fetelor, va rugam tare mult, daca doriti s-o votati pe Daria la rubrica "dupa 10 luni" din josul paginii, de pe urmatorul site http://www.copilulvedeta.ro/gallery.php - DUMITRU DARIA.
Va multumim anticipat.

Andreea si scumpica Daria (03.10.2007)

votatt 25 voturi

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

biara
mersi mult, spre rusinea mea nu am mai sunat-o dupa ce nascusem deoarece eram epuizata, insa am aflat de la ansa ca se interesa de mine ce si cum, dar i-am trasmis printr-o vecina dea mea ca voi merge la ea si vomsta de vorba, e o scumpa , tot respectul pt un asemena om

daria votat din nou, de pe alt nr de tel

karin eu stiu ca Ralu e in sapania , insa nu am vazut-o de mut si nici nu am eusit sa deau de ea, sau pe net macar
de Felicia mai sti????
sunt vecina de blok cu Bogdan care e maseur la cfr, nu mai retin numele de familie
mut succes in afacere cu toate ca deja ai vechime in cj

va sarut, noapte buna

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi! Brrrr! ca nu se mai poate! De maine dau iama in hainele de iarna!
Noi am mai facut o victima. A racit si buni! Incredibil ce virusi rezistenti, dupa atatae zile si antibiotic...Sara inca mai tuseste si ma enerveaza chestia asta, nici nu stiu ce sa-i mai dau, alte semne nu mai are decat ramasite din tusea asta ...Papa bine, s-a imprietenit cu buni, e dulce si independenta, face totul singura, papa, se spala, se sterge la fund singura, se imbraca, se incalta, vorbeste, canta, danseaza, Doamne e adorabila perioada asta! Seara cand ajung acasa si se lumineaza toata si ma strange in brate tare-tare imi dispare orice urma de oboseala...

Karin, stiu, e ok cu 5 kg pana acum si cu Sara pusesm in total 15, dar la 6 saptamani deja mai aveam doar 5 kg in plus, asta fara niciun efort, cred ca mostenire genetica...Doar ca mi se pare ca acum sunt mult mai neatenta cu dieta, nu mananc fructe deajuns, nu ma hidratez suficient, mananc prostt gen cioco si patiserii...deee....sanatosi sa fim! Sa stii ca si eu sint meteosensibila si ma resimt puternic de la vremea asta nasoala! Mi-e tare dor de o raza de soare!

Adriana, felicitari pt nepotica!

Andreea, am votat de acasa, acolo s-a incarcat pagina fara probleme! Succes papusii mici!

Co, Alex, la voi toate bune?

Victo, ce ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun! Bine ca ati dat peste un medic bun care sa fie pe placul vostru! Ce specialitate are?

Ada, voi ce mai ziceti?

Oana, Maria e bine?

Ioana, ce frumos s-a adaptat P la gradi! Tare ma bucur! E bine ca adoarme asa repede, si Sara adormea mai repede in perioada aceea, pt ei e totusi solicitant programul ala! Pupam doctorul dulce!

Sa avem o zi buna! Mai calda!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 23 +

Mergi la inceput