Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
decenuela spune:
of....icep sa simt si eu simptome de sarcina...
m-am trezit de vreo ora cu arsuri gastro esofaringiene de toata frumusetea....am avut si in cursul zilei de ieri dar n-am stiut ca pot chinui omul si noaptea.
am incercat sa dau ..la ratuste ..sperand ca eliberandu-mi stomacul ma calmez. acum de vreo juma de ora studiez netul...cautand..remedii...ca e destul de suparator noaptea.
stiu ca s-a discutat despre asta dar...la acea vreme nu intelegem ce inseamna...
acum sper sa readorm...ca altfel e jale
25+ 
bAly spune:
Fetelor am si eu vesti......nu prea bune
Sunt singura cu fetele pina joi si tocmai mi s-a confirmat ca febra ca o are Andreea de simbata seara e datorita H1N1 virus. Bineinteles ca si Laura a luat si cred ca si pe mine ma apuca...deh cit ma pot feri trebuind sa am grija de ele.
Incerc sa ma tratez/ameliorez simptomele cu ceaiuri si lamii cu miere. Miine sum la dr gine dar sumt aproape sigura ca-mi va recomanda Tamiflu, care din ce am googalit nu are studiu facut pe gravide. Nu stiu ce sa fac.....

Asa ca bucurati-va de simptomele normale de sarcina si iesiti din butoi. Nu aveti ce cauta acolo.
Vine Surpriza
Alina
23+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
bAly spune:
scuzati greselile de typing da nu mai corectez...intelegeti voi
Vine Surpriza
Alina
23+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
plateea spune:
'neata fetele! sunteti pregatite sa facem ca fluturasii? eu am pregatit cafeaua, si o las calda sa va trezeasca aroma subtila... azi am pus si 2 picaturi de rom, pt variatiune, asa ca... enjoy!
ratusca_mica, stai linistita, ca nu esti singura care merge cu lista la dr.
mai bine sa il amuzi/stresezi, decat sa te intorci acasa cum ai plecat.
alicredo, te asteptam de acum de cateva ori pe zi, da?
decenuela, nu cred ca exista remediu mai bun decat sa pui perna cat mai sus, si sa dormi aproape in fund
, doar ca e crunt dupa cateva nopti din astea, sau... sa cauti pe net alimentatie care scade aciditatea la stomac. eu stiu doar cam ce nu ai voie, nu si ce e permis. dar daca ai nevoie, pot sa ma interesez, si revin cu amanunte!
bAly, cum asa? 

... oooff... mama lui de virus!
habar nu am ce sa zic de Tamiflu, dar banui ca nici nu poti lasa virusul asa de capul lui sa faca ce vrea el in organism. sa ne tii la curent cu noutatile, si speram ca o sa vii si cu vesti mai bune! suntem langa tine. sigur vei lua cea mai buna decizie! 
25+ cu 
Beatrice1982 spune:
buna dimineata!!!!!!!!!!!!1
decenuela eu mai bag cate un rennie................
si trece
sau laptic cald...............
baly...........nu stiu ce sa zic..................
e nashpa.....
totusi nu poti lua ceva ce a fost facut studiu pt gravide cu el????
Poze
Bea
26+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cristies spune:
Plateea multumim de cafeluta! Decenuelei insa ii dau eu o cana de laptic pentru arsuri. Si eu am aceeasi senzatie de greata amestecata cu arsuri - oribila!!! Se mai amelioreaza cu lactate. La mine nu functioneaza cu statul pe perne pentru ca aceeasi senzatie o am si pe scaun, si pe pat. Poate n-am inteles eu ce a zis Plateea... La mine a mers cu Dicarbocalm dar n-am intrebat inca medicul. Daca afli altceva pls. sa ne tii la curent!
bAly, nu-i de gluma cu virusul. Asa este Tamiflu nu a fost testat pe gravide, dar din ce stiu pe AH1N1 nu functioneaza Tamiflu.
Multa sanatate si tie si fetitelor si te rugam sa ne tii la curent pentru ca si in Ro este pericol de epidemie.
Apropo, ati vazut cum se previne gripa? "Evitati aglomeratiile si multimile" - si daca trebuie sa mergi cu metroul ce faci? Daca esti profesor sau functionar?
"Dupa folosire, aruncati batista la gunoi!" - daca nu spuneau ei ce facea lumea? Le punea in rama?
Bineinteles ca o campanie de vaccinare gratuita nu se poate... noi suntem cu lozincile stupide.
O zi frumoasa sa aveti!
26+
bubu_bu spune:
buna dimineata fetelor!la multi ani cristies....scuze intarzierea.....sa fii fericita si sanatoasa sa te poti bucura de viata!
fetelor sunt doamna de sambata si asa de bine este
doamne ce
cununie emotionanta....au lacrimat de la parinti,bunici,prieteni pana la sefi....au fost niste draguti toti am realizat cati oameni ne iubesc si la petrecere tot cam asa s-au desfasurat lucrurile...ce mai a fost exact cum visam si eu si sotul...mai azi mergem la birou si de maine plecam cateva zile undeva asa doar noi 2 ca daca vine bebe mai stam acasa ceva vreme pana mai pupam plimbri
abia il asteptam sa ne umple viata
legat de soacra....ma iubeste ca pe fiica ei ce a pierdut-o si spun cu mana pe inima ca sunt o norocoasa pe ce loc e sotul in inima ei pe acelasi sunt si eu....dd sa o tina asa,iar sotul e iubit de familia mea in egala masura...suntem norocosi....lucru ce va doresc si voua
o zii frumoasa pentru fetele dragi
24+

cris_mario spune:
neata fetele
multumim de cafea
off cat m-a durut burtica azi noapte...

era tare tare si nici acum nu prea m-a lasat

eu aseara am avut pofta
de crema de zahar ars si mi-am facut(ptr prima oara) si a iesit fff buna,pot sa spun delicioasa![]()
Mario Andrei 16.08.2005
20+ 
cris_mario spune:
baly offf sper sa gasesti ceva sa poti lua si sa zica nenea gine ca se rezolva
decenuela,si eu am avut arsuri,dar fff putin si vorba ta ziua nu noaptea...imi pare rau sper ca acum te odihnesti linistita
soacre....ce sa mai zic eu de ele ca s-a zis cam tot
nu zic ca as avea probleme deocamdata cu a mea,ca vine si imi face prajituri imi mai ia cate ceva,dar stiti voi ea e buricul pamantului, deh...asa's ele,de aia au fost lasate pe pamanat sa chinuie nurorile
,acum sa vedem ca suntem la inceput,dar orikm stam la mn acasa asa ca nu vad ce nu i-ar conveni,sper sa fie ok.
Mario Andrei 16.08.2005
20+