Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)
Raspunsuri - Pagina 5
adimercedes spune:
Manga, ti-am vazut carliontzatul!!! E un scump si un dulce si seamana cu Sergiu la maxim!!!
Referitor la kk, nu iti fa griji, e absolut normal sa faca de 4-6-8 ori, mai ales daca sunt cantitati mici. Asta inseamna ca isi ia laptic din plin!!! Mai ales ca il pui de s la san si sta mai mult pt snack, ca si Adam, e normal sa nu faca mult o data si sa faca putin si des. Si daca si uda 8-10 scutece in primele zile, e chiar fantastic! Apoi poate va scadea numarul de scutece undeva la 6-8 pe zi, deci va inseamna ca baga lapte fara probleme.
Eu ma duc sa ma intind, ca disera trebuie sa ii fac baie, ca nu vreau sa ii fac acasa in primele 2 zile. Si sa ma pregatesc sa mergem maine acasa . SI sunt cam chiauna, ca nu am prea dormit ieri deloc si m-a cam ajuns ocoseala, desi azi noapte am furat vreo 2 ture de cate 2h .
Va pup si sper sa reusesc sa intru si de acasa...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Pe mailul comun am trimis link cu poze.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
pazza spune:
NelaM eu sunt tot pe acasa...hibernez...la calculator nu prea pot intra ca e sotul liber si e si fratele meu pe aici...toata ziua joaca counter strike...
uve_got_mail sa fi fericita mamico si sanatoasa
in rest daca nu v-am impuiat capul cu acelasi lucru...ABIA ASTEPT SA NASC
v-am si daca nu mai am sansa sa intru maine aveti grija de voi si de bebei..
38+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
Dana15 spune:
Neatza dragelor!
m-am trezit si eu cu noaptea-n cap..mananc ceva, scriu la fete un pic si ma bag inapoi la caldurica
Monikus te asteptam cu vesti..cred ca ai emotii!
chiar ma intrebam cum mai esti Maria;
Adi ..am vazut minunata familie; si cei doi puiuti dragi..ochisorii Lisei m-au vrajit!
am vrut sa mai zic ceva...revin;
sa aveti o zi frumoasaaaaa!!!
Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!
40s..+6
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
Hai la o ,un si chiar o !
Si eu m-am trezit cu foame desi ieri am cam exagerat cu mamcarea.
Azi e zi mare: DPN
Iulia 40s cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
moni_iulia spune:
Dana ce problema ai cu oxitocina? Asta se baga cand nu se declanseaza nasterea(adica n-o segreta organismul)? Si de ce nu se stie doza?
Poze
monica_dicut spune:
. Remember me?
Va pupam pi toati, uram bun venit pe lume noilor beblusi
Noi suntem bine, am profitat din plin de vremea frumoasa cat a mai fost. Am stat foarte mult pe afara la soare (d'asta n-am mai intrat). NE-am linistit destul de mult, adica nu mai plangem la baita, la schimbat, la imbracat, la dezbracat. Plangem doar cand ne trezim si vrem Tzizti (care mami nu prea mai are deloc ). In rest gangurim, ne zambim, ne agitam. SI coloci avem din ce in ce mai putini si ne ajuta excelent Bonnisanul dat cum ne-a spus Danuta () dat cu 10 minute inainte.
Singurul lucru care ne cam supara este ca parca nu prea ne-am lungit si tremurul acela pe care inca il are dar mai avem putin si mergem la pediatru la vaccin (). NE pregatim si sa ne crestinam pe 24. Cam atat despre noi. Sper sa pot sta mai mult pe aici cu voi dar inca astept sa se regleze si el mai bine.
Ahh, am vazut sambata seara ca a aparut kiki . Ma bucur nespus ca sunt bine.
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
moni_iulia spune:
Eu inca n-am luat nimic de transport bebe si parca n-as da o gramada de bani pe landou.Am vazut carut 3 in 1 cu landou,scaun auto si carut normal da' era 1400 si parca e prea mult. Ma intereseaza mai mult ceva de pus in masina,dar din ce am vazut nu sta bebe orizontal in scoicile alea. Stiu ca s-a mai vorbit despre da' eu am lipsit la apel. Ma gandesc ca n-o sa-mi trebuiasca pana la primavara carutul ca pana iesim noi afara se face noiembrie si ninge,scaunul auto dupa 6 luni...
Poze
liliac1 spune:
Helau, helau!!
Sunt intr-o continua recuperare. Bineinteles ca nu pot veni cu idei si sfaturi ca noi deocamdata suntem tot 2 in 1. Va rugam frumos sa ne scuzati...dar mi-am propus sa nu mai intru decat cand Andra nu este acasa pentru a evita tot felul de stari contradictorii in ceea ce-o priveste.
moni Tinem pumnii azi la control si...cine stie?! Poate azi va fi ziua cea mare. Sa ne anunti din timp sa scoatem fetele la incalzire...ca sa fie in forma la marele eveniment!
manga vazut un piciorus atat de mititel si scumpicel, numai bun de rontait. Aidan este un dulce
Luto Deci, ne pregatim pentru o Sarah!! Felicitari!! Sa stii ca la fel spuneam si eu dupa ce-am nascut-o pe Andra...ca daca va fi bb2 nu se va mai pune problema unei nasteri naturale...dar acum nu ma convinge nimic sa renunt la ideea unei operatii. Daca va fi cazul si daca se impune strict, atunci da, nu voi avea incotro... Asa ca mai discutam cand vei fi in situatia de-a avea o surioara pentru David cuceritorul (imi place la nebunie formula asta!)
Adi Iti urmaresc posturile cu sufletul la gura si sper sa nu uit nimic din ceea ce ai scris aici. Esti o comoara pentru sufletul unei viitoare mamici
Mai voiam sa scriu ceva... dar am uitat Revin, ca atat timp cat fii-mea e la gradi, pot refreshui in liniste.
toate gagicile mele dragi!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 moni Tinem pumnii azi la control si...cine stie?! Poate azi va fi ziua cea mare. Sa ne anunti din timp sa scoatem fetele la incalzire...ca sa fie in forma la marele eveniment! |
Am fost ieri la control. Se pare ca mai vrea sa stea in burtica.Daca nu iese pana duminica ma internez si-l scoatem cu japca.
Sa inteleg ca tu esti pentru naturala?
Nu se pune problema de plecat fara galerie.
Poze