Moldovence aspirante sau gravidute(17)
Raspunsuri - Pagina 3
pysypisi spune:
Salutare tuturor fetelor si o zi cat mai placuta
Draga Bizta iti spun cu intarziere LA MULTI ANI si un cat mai curand
LA MULTI ANI draga Delphinas,multa sanatate si un cat mai curanda fost super bun tortul
Ieri am fost la Bucuresti si am facut toate analizele in afara de cele ginecologice si sotul trbuie sa le faca pe alea pt mycoplasma...
Astazi astept sa ma sune de la clinica sa imi spuna daca au ajuns analizele si daca sunt bune si apoi sa vedem care este pasul urmator.
Pupici la toate fetele
vanessa80 spune:
DELPHINAS LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, voioasa, iubita si sa devii mamicuta cat mai repede.
Eu ma bucur ca a trecut ziua de ieri. Azi tre sa merg sa se uite dr la gingia mea. Sper sa pot manca ceva diseara, ca nu mai pot de foame. Nu am mai mancat de ieri dimineata.
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vanessa80 DELPHINAS LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, voioasa, iubita si sa devii mamicuta cat mai repede. Eu ma bucur ca a trecut ziua de ieri. Azi tre sa merg sa se uite dr la gingia mea. Sper sa pot manca ceva diseara, ca nu mai pot de foame. Nu am mai mancat de ieri dimineata. |
multumesc de urari tuturor.
dar macar o supa ceva, un iaurt nu ai avut voie???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Delphinas spune:
neta dragelor.
va invit la sau ceai dupa preferinta
vanessa ma bucur ca arata bine. sanatate in continuare.
bbrrrr ce frig e afara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
dienutzahy spune:
Neatza!!!!!
Azi e sarbatoare, Delphinas te poti reface dupa ziua ta. LA Multi Ani!!!.
Azi naste o colega de serviciu. Cred ca a si iesit din operatie deja. Sper sa fie bine, de fapt sigur e ca e la Dr. Onofriescu.
De dimineata am papat prajituri. Asa a fost pofta azi si e bine ca am papat ca altfel muream de pofta tortului de ieri a lui Delphinas.
Va invit la o cana de lape cald ca pentru gravidute si apoi somn ca e urat afara.
Sa avet o zi frumoasa si spor la facut bebe ca vremea e perfecta pentru asta!!!
vanessa80 spune:
Vin si eu cu o . Azi am voie sa mananc piure de cartofi. Ma dispera frigul de afara. A venit iarna?!!!
pysypisi spune:
Buna ziua dragutelor
Astazi m-au sunat de la clinica si mi-au facut o programare pt vineri,abia astept sa merg sa vad care este urmatorul pas.
Va pupik frumoaselor si va doresc mult succes la toate