fara sprijin dar insarcinata
Raspunsuri - Pagina 3
rhoneea spune:
Poate ca acest user nu e decat un troll
Nu scriu mai multe...ma enervez degeaba
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
ZIZOU spune:
Of....Viata mea, Of.... iubirea mea...... Mi-e imi suna aceasta poveste a manea sau a telenovela, tot aia e......
E clar tipului ii plac minorele, asta una la mana. A doua: exista contraceptive pentru a nu ramane insarcinata.
Trei: Lasa-l pe Fat Frumos ca viata nu e o telenovela. Iti cresti copilul cu ajutorul parintilor.
Si nu... bataia nu e rupta din rai....
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse toate s-au intamplat prea repede.. eram fericiti ne iubeam si dintr-o data nu te mai vreau sunt cu alta. intradevar poate are si el dreptatea lui pt k a fost plekat 7 luni si cand s-a intors s-au auzit multe.Nu stiu daca inca ma mai iubeste dar stiu sigur ca m-a iubit..daca sunt derutata este pt ca nu stiu ce s-a intamplat si m-am trezit insarcinata si parasita. eu tot am crezut ca se va intoarce poate poate isi revine dar vad ca sper degeaba:) sunt in a 5-a luna de sarcina, nu pot sa mai fac intrerupere de sarcina normal si nu imi doresc sa-mi dau copilul spre adoptie:) nici eu nu stiu ce sa mai cred pentru ca nu stiu de ce a fost asa. dintr-o data s-a rupt filmul. Cert e ca am crezut prea mult in el. in realitatea mea... o femeie insarcinata trebuie sa fie iubyta si protejata de tatal copilului de aceea nu inteleg cu ce am gresit eu:) |
"... eram fericiti si ne iubeam ... " dar ti-a tras vreo doua perechi de palme.
Ori eu am tampit ori nu mai inteleg nimic ...
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburica mititica 20+
Mik spune:
Dulse, e tare contradictoriu ce spui : ca are pe alta si te iubeste, ca te bate si-l iubesti si ca esti fara sprijin, dar mama ta iti poarta de grija.
La 19 ani si insarcinata ar trebui sa te comporti in adult responsabil si sa lasi capriciile de copila rasfatata la o parte.
Sarcina usoara !
delsim spune:
Dulse, se "vede" din ceea ce spui cat de tanara, naiva si neexperimentata esti!Esti in lumea viselor cu ochii deschisi si nu vrei sa pricepi sub nici o forma ca realitatea este cu totul alta.
Nu-i nimic, experienta asta va fi un dus extrem de rece si din pacate pentru tine care te va maturiza brutal si rapid!
O sa recitesti topicul asta peste o vreme si o sa-ti dai seama cata dreptate au fetele care ti-au scris.Acuma ai un val pe ochi.
Ce ti-o fi trebuit copil la varsta asta....
dulse spune:
am 19 ani e normal sa ies in cluburi e normal sa ies afara poate k el o fii vrut sa ma inchid in casa si sa il astept cu cheia in mana:) si vorbele au fost scoase de un foarte bun prieten de-al lui caruia i-am refuzat "o cafea" la el aks
violeta69 spune:
eu una nu mai pricep nimic
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dulse spune:
am luat anti-conceptionale pana in luna a 3-a de sarcina cand am aflat nu puteam sa fac intrerupere de sarcina pentru ca nu a vrut doctorul. am acceptat si eu ca sunt un copil rasfatat si ca sunt imatura pentru ca eu ma gandesc doar la un lucru cum pot sa-mi cresc copilul fara tata. atata tot si am spus ca eram fericiti si ca ne iubeam pt ca asa este a dat in mine acum de curand cand ne-am despartit. si nu am spus ca nu am sprijin financiar pt ca am din partea parintilor dar la mine nu exista o strangere in brate la mine exista dekt daca ma askultai...atata tot si dupa ce ca nu stiu pe ce lume m-am trezit mai am si scoateri de ochi:)
dulse spune:
a fost plekat 7 luni anul trecut nu acum imi cer scuze ca nu am specificat. am spus ca s-a intampla totul dintr-o data ca m-am trezit insarcinata si parasita:)
adialex spune:
adica tu ai ramas insarcinata cand luai anticonceptionale? sau cum, ca eu nu inteleg nimik....