fara sprijin dar insarcinata
Raspunsuri - Pagina 2
dulse spune:
eu nu am vrut decat ca fie langa mine.. mi-a spus ca daca la testul de paternitate reiese ca este copilul lui ne impakam dar eu stiu ce se poate intampla in 4 luni? dabea azi-dimineata am aflat fata nu are 15 ani are 17:) si nu vreau sa inceapa sa tina la ea pt k in 4 luni deja o sa tina unul la celalat. si vreau sa fac un test de paternitate acum de curand pentru ca am aflat ca se poate face in timpul sarcinii. Si am plans pentru ca nu mi-e usor sa aflu lucrurile astea si sa fiu singura fara un ajutor de la nimeni. nu ma refer material doar cu un sfat cu un "o sa fie bine" mi-e greu knd stiu k barbatul kare il iubesc si cu care o sa am un copil e acum cu altcineva;)
mianna spune:
sa fie langa tine...cine? un "barbat" care:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse tot timpul cand vorbim imi adreseaza cuvinte urate amenintari spune ca nu ma mai iubeste ca el nu simte nimic pentru mine decat sila si dispret... ca ma omoara cand ma prinde ca ma calca in picioare, ca ma baga in porbagaj si imi da un par in cap si multe alte amenintari. |
ce sa spun in cazul asta? mult noroc, fiindca o sa ai nevoie. vad ca de sfaturile pe care le primesti aici nu-ti pasa deloc.
AVoogt spune:
Sincer eu nu inteleg ce vrei tu de la viata ... te-a batut, umilit , nu-si recunoaste copilul , te ameninta ... mama,fugi mancand pamantu' schimba nr de tel, inchide-i toate "portile" .
Roaga-te sa ai un copil sanatos , nu o sa fii singura ... ii ai langa tine pe parintii tai care te vor ajuta cu copilul si nu-ti fie frica mai sunt si alti barbati pe lume nu trebuie sa ingenunchezi in fata unui nemernic sa-l rogi sa se intoarca la tine , nu trebuie sa-i demonstrezi nimic prin teste de sarcina . Din contra eu in locul tau i-as spune ca nu este al lui ...
Scapa de el cant mai repede si gandeste-te la viitorul copilului, pregateste tot ce-ti trebuie pentru bebe ,lasa iubirea, visele de adolescenta ... vei fi mamica trebuie sa fii mult responsabila!!
Vad ca nu ei in seama de loc sfaturile care ti se dau si visezi sa-l intorci la tine ...? De ce ? Ca sa aiba cine sa te bata pana iti da sangele si te baga in spital sau crezi ca o sa-l schimbe copilul ??
Din pacate pe asfel de oameni nu ii schimba nimeni niciodata..
Eu zic sa mai citesti pe aici si povestea altor mamici care sunt batute in fata copiilor care raman socati de ceea ce vad :(( .. sper sa iei o decizie buna astfel ca bebe sa creasca intru-un mediu linistit .
" si sunt disperata nu stiu ce sa fac eu il iubesc mult si i-as ierta orice dar eu nu sunt in stare sa cresc un copil singura pentru ca sunt o fire alintata sunt zapacita sunt inca un copil si un copil nu poate avea un alt copil mi-am dorit extrem de mult un copil cu el dar acum nu stiu ce sa mai fac si inapoi nu pot sa mai dau va rog sa ma ajutati cu un sfat pt ca nu am cu cine sa vorbesc si de 1 luna plang intr-una si ma consum. eu as vrea sa-l fac sa se intoarca i sa fim iar impreuna dar vad ca de data asta nu cred ca se mai poate:(("
Deci esti un copil ,ai un copil ...ti-ai dorit un copil cu el dar totusi un copil nu poate avea un alt copil ....offf GRAV!!!
Totusi daca povestea asta este adevarata lasa plansetele ca-i dauneaza copilului
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
cristoiu spune:
Nu pot decit spera ca autoarea subiectului sufera de imaginatie si insomnie. Daca nu, e grav.
Fetita draga, daca esti adevarata si tu si povestea ta, 2 lucruri:
1. Daca el are pe alta, inseamna ca nu te iubeste pe tine. Indiferent cit de atasat este acum sau va fi sau nu va fi in viitor de cealalta, pe tine nu te va iubi mai mult doar pentru ca e al lui copilul. Oricit te doare de mult, cu cit pricepi mai repede, cu atit mai bine pentru tine. Nu te iubeste. Punct.
2. Daca faci test de paternitate inainte de nastere pui in pericol viata copilului. Una din doua. Ori chiar iti pasa de copil si atunci il expui la cit mai putine riscuri (iar asta este un risc major), ori nu iti pasa si atunci mai bine il dai spre adoptie sau avortezi (nu stiu in ce luna esti, ca se poate sa fie prea tirziu pentru asta). Alt lucru pe care trebuie sa il intelegi (sau macar sa il crezi) este ca un copil nu va repara o relatie.
Niste realitati dure, dar daca esti adevarata si vrei sa iei viata in piept la o virsta asa de frageda, atunci va trebui sa inveti lucrurile astea dure despre ea.
dulse spune:
toate s-au intamplat prea repede.. eram fericiti ne iubeam si dintr-o data nu te mai vreau sunt cu alta. intradevar poate are si el dreptatea lui pt k a fost plekat 7 luni si cand s-a intors s-au auzit multe.Nu stiu daca inca ma mai iubeste dar stiu sigur ca m-a iubit..daca sunt derutata este pt ca nu stiu ce s-a intamplat si m-am trezit insarcinata si parasita. eu tot am crezut ca se va intoarce poate poate isi revine dar vad ca sper degeaba:) sunt in a 5-a luna de sarcina, nu pot sa mai fac intrerupere de sarcina normal si nu imi doresc sa-mi dau copilul spre adoptie:) nici eu nu stiu ce sa mai cred pentru ca nu stiu de ce a fost asa. dintr-o data s-a rupt filmul. Cert e ca am crezut prea mult in el. in realitatea mea... o femeie insarcinata trebuie sa fie iubyta si protejata de tatal copilului de aceea nu inteleg cu ce am gresit eu:)
Deianira spune:
Eu nu inteleg cum poti in acelasi timp sa primesti cate o corectie si sa fi fericita.
AVoogt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse toate s-au intamplat prea repede.. eram fericiti ne iubeam si dintr-o data nu te mai vreau sunt cu alta. intradevar poate are si el dreptatea lui pt k a fost plekat 7 luni si cand s-a intors s-au auzit multe.Nu stiu daca inca ma mai iubeste dar stiu sigur ca m-a iubit..daca sunt derutata este pt ca nu stiu ce s-a intamplat si m-am trezit insarcinata si parasita. eu tot am crezut ca se va intoarce poate poate isi revine dar vad ca sper degeaba:) sunt in a 5-a luna de sarcina, nu pot sa mai fac intrerupere de sarcina normal si nu imi doresc sa-mi dau copilul spre adoptie:) nici eu nu stiu ce sa mai cred pentru ca nu stiu de ce a fost asa. dintr-o data s-a rupt filmul. Cert e ca am crezut prea mult in el. in realitatea mea... o femeie insarcinata trebuie sa fie iubyta si protejata de tatal copilului de aceea nu inteleg cu ce am gresit eu:) |
Eu iti sugerez sa-ti cauti un psiholog sa te ajute sa iesi lumea viselor ...
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
miriama spune:
Dulse, dincolo de faptul ca nu vrei sa tii cont de nimic ce ti se spune, te intreb de ce s-au auzit multe cand s-a intors dupa 7 luni? Ai alimentat in vreun fel "gura satului" ca, nu stiu cum sa zic, dar ni se mai intampla si noua, femei in toata firea, sa ramanem singure si nu se aude nimic fiindca nu facem nimic nelalocul lui. Daca te stii cumva cu musca pe caciula, atunci se schimba complet datele problemei.
Si ce vrei de fapt sa auzi? Du-te si tine-i calea, cauta-l, nu-l lasa sa scape, pandeste-l si iesi in calea lui ca te va vrea? Asta vrei sa auzi? Atunci, uite, ti le spun eu, iti este mai cald acum?
Ma rog pentru sufletelul nevinovat din pantecul tau sa aiba noroc de o mama rationala....
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
gabidaniela spune:
Intrebare: Parintii tai ce parere au despre toata treaba asta?
In rest, nu inteleg cum poti fi atat de naiva si sa nu ai niciun dram de demnitate.
www.hainele.blogspot.com/" target="_blank">Una, alta...
Arbeite klug, nicht hart!
gabidaniela spune:
[quote]A fost cel mai fericit om de pe pamant cand a aflat ca va fi tatic deoarece noi ne doream un copil. dupa o luna a plecat pe motiv ca si-a gasit de munca ( el nu a muncit 3 luni de zile l-au intretinut parintii mei) n alt oras. [quote]
[quote]are si el dreptatea lui pt k a fost plekat 7 luni si cand s-a intors s-au auzit multe.Nu stiu daca inca ma mai iubeste dar stiu sigur ca m-a iubit..daca sunt derutata este pt ca nu stiu ce s-a intamplat si m-am trezit insarcinata si parasita. eu tot am crezut ca se va intoarce poate poate isi revine dar vad ca sper degeaba:) sunt in a 5-a luna de sarcina, [quote]
Inca ceva, ceva nu se leaga in toata povestea asta, el era plecat de 7 luni in momentul in care s-a intors si a auzit gura satului si a inceput sa se poarte urat cu tine, tu fiind insarcinata in 5 luni...
www.hainele.blogspot.com/" target="_blank">Una, alta...
Arbeite klug, nicht hart!