Nou stil de viata (283)
Raspunsuri - Pagina 5
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor,
[b]Raport[b]: 92.2 kg,...desi....as fi dorit mai mult...dar e ok si asa.

cu maaare intarziere pentru implinirea a 5 ani de cand suntem impreuna desi eu am intrerupt pe perioada celor doua sarcini dar...tot cu voi am fost chiar daca de la distanta.
Sunt fericita ca azi am reusit sa ajung sa ma tund, sunt o grasutza frumusica si mai ales modesta
.
Criscosty condoleante si dumnezeu sa o odihneasca pe soacra ta. imi pare tare rau, dar trebuie sa treceti peste asta, ca viata merge inainte, si mai devreme sau mai tarziu toti vom suferi astfel de pierderi enorme si extrem de dureroase.
si Dumnezeu sa va intareasca in momentele astea.
In rest toate bune si frumoase....Va poop si Noapte buna!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
CRISCOSTY spune:
La multi ani, Diana! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Inca nu-mi sta capul sa scriu ceva, parca sunt blocata...nu-mi vine sa cred ca a trecut o saptamana si ne pregatim de pomana.
mihaser spune:
Neata!

dordia! Sanatate maxima si multa fericire in viata! Felicitari ptr kg pierdute! 
Va pup! 
andre_ea spune:
Buna dimineata,
Imi cer scuze pentru intarzierea cu care dau raportul. Am avut niste zile pline, si n-am apucat sa ma apropii de calculator. Zilele trecute am fost la dentist si am aflat ca problemele mele dentare sunt f. grave. Asa ca am venit acasa si mi-am innecat amarul in ciocolata
. Asa ca raportul meu arata rau: 61.4kg. Back to square one.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
violeta70 spune:
Buna dimineata!
La Multi Ani! sor-mio, sanatosi, fericiti si plini de noroc! 
Eu am o stare de-mi vine sa ma impusc
... Doctorul inca nu mi-a scris si asta ma omoara. Am senzatia ca sunt "parasita". Macar imi spunea ca este ok si sa continui tratamentul. Astept pana maine si in week-end ii retrimit mail-ul. Sper sa nu-l enervez ca este super aglomerat. Nu de alta dar nici nu am inceput si cine stie ce urmeaza.
Serviciul merge in virtutea inertiei, visez aiurea, am un somn agitat, nici nu stiu ce sa fac.
Nu vreau sa va transmit starea mea asa ca ma retrag, dar revin mai tarziu, poate mai bine si cu vesti bune.
Pupici 
ancadragoman spune:
Dordia LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
gusta spune:
Neatza.
La multi ani Dordia sa ai parte numai de lucruri bune si tot ce iti doresti.
Eu sunt inca la cafea si ma rog sa pot tine ochi deschisi.
Tumpi eu eram la fel ca Delia calare pe calorifer e un frig aici si nu imi place deloc.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
La multi ani! sa fi fericita si sanatoasa si visele sa ti se implineasca.
Violeta,ai sa vezi ca o sa fie bine, putina rabdare si incredere.
Delia, e frig si in Bucuresti?
Marilena, cred ca in curand ma sui si eu pe calorifer, desi mi-e sa nu se rupa cu mine
.
Azi e si mai frig, dimineata erau -2 gr, acum vreo 0.
Cel mai bine e de Lou ca acum e in Dubai la caldurica,poate se gandeste si la noi si trimite o tzara si incoace.
Cry, multa putere in continuare.E greu cand pierzi pe cineva,cand am fost in tara prima intrebare care era sa o pun a fost " ce face tataie" apoi am realizat ca nu mai e si m-am intristat mai tare.
Dar din pacate asa cum imi spuneam si ieri finei mele, viata merge inainte.Unii sunt sortiti sa traiasca mai mult, altii mai putin.
E trist cand auzi de moartea cuiva ca l-ai cunoscut sau nu, sau cand e vorba de un copil, dar din pacate suntem sortiti cu totii aceluias destin.
Tzunela, vad ca esti data disparuta, nu mai zici nimic.
Carmen, voi cum mai sunteti?
Hopes, ClaudiaH,Sabina,Hclara, restul fetelor, voi unde v-ati ascuns?
O zi buna si calduroasa va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
nastad spune:
DORDIA 

Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru