gradinite cu predare in limba engleza
buna,
caut o gradinita in bucuresti, de preferinta sectoarele 1, 2 sau 3, cu predare in limba engleza. ma refer la predare in engleza, nu engleza intensiv (1 ora pe zi de exemplu)
1. am vazut cambridge kindergarten, suna foarte bine, dar este prea scumpa pt noi (4.000 euro pe an la programul pana la 17:00, fara sa puna costul pentru carti si uniforma, plus ca pe perioada verii e inchisa)
2. mark twain imi este inaccesibila ca locatie, erou iancu nicolae e muuult prea departe.
3. ada kindergarten: are cineva copiii aici? parca am mai citit ceva opinii la subiectele bila alba-bila neagra, dar acum imi sunt total amestecate in minte din cauza volumului mare de info pentru multe gradinite din bucuresti incadrate in subiectele antementionate
4. de englishkinder a auzit cineva?
5. la little london, iar mi-a parut maricica taxa, cu totul iese pe la 450-500 euro/luna la programul lung.
mai stiti si altele? sau aveti pareri din experienta la una dintre gradinitele mentionate?
multumesc
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Raspunsuri
anda005 spune:
Buna,
si eu caut o gradinita la fel. Referitor la ce ai gasit tu
1.Cambridge-scumpa, dar eu cred ca merita, parca nu-mi vine sa o tai de pe lista. Locatia este accesibila.
2.Mark Twain - este departe si este scumpa
3.Ada Kindergarten nu e in Cotroceni? Pentru mine este departe.
4.De Englishkider si eu as vrea sa aflu detalii. Nu am gasit nici un fel de pareri pe net, nici bune, nici proaste. Cred ca merita vizitata
5.Little London consider ca au tarife exagerate. Mie mi-a trimis o oferta cu 455 euro program scurt, in afara de multe alte costuri
Uite ce am mai gasit in plus
1.Olga Gudynn - scumpa , de fitze. Eu nu sunt genul asta
2.Springfiel Kindergarten- pentru mine ar fi cea mai buna, dar am o retinere pentru ca nu au vechime. Au profesori specializati (asa zic ei), taxe rezonabile si sunt aproape de casa.
3.Mini Terra - pentru mine este aproape, pe la Circ, am citit pareri pozitive, dar nu mi-am format o impresie. Ramane pe lista
4.Little Friends-cam departe, nu stiu ce taxe au .
5. Buterfly- am vazut numai impresii bune. Are doua locatii, cea care mi-ar fi placut mie, pentru ca are curte mare, este departe.
Impresiile pe care mi le-am facut sunt rezultate din informatiile obtinute de pe net. Urmeaza sa le vizitez si probabil multe se vor schimba.
papanash spune:
La Ada sunt ore de engleza, nu totul in engleza.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
fran spune:
Buna
Eu am avut copilul la miniterra si acum il am la little london.
Daca vreti info despre acestea doua puteti sa ma intrebati pe PM.
Sincer, m-am saturat de subiectele la care parintii intreaba alti parinti si apar imediat si postarile de reclama ascunsa ale gradinitelor...de aceea prefer sa nu scriu aici.
In principiu insa ambele gradi sunt ok.
lookingforkg spune:
Buna mamici
La grai unde este puiu meu fac zilnic engleza sau au si un optional care va incepedin noiembrie cu profesori din afara materialul lor didactic etc.Sincer pentru noi va fi de ajuns .Spun asta pentru ca stiu un copil clasa a 3a care a fost doi ani la scoalaparticulara , acum este la strat si trage enorm sa recupereze si sa tina pasii cu colegii. Sincer chiar as vrea in cazul nostru engleza sa fie "optional" si sa o invete cu placere nu sa se chinuie sa isi aduca aminte cum se spune in engleza ca vrea la baie sau apa etc/sigur asta este parerea mea .
O seara frumoasa
babyshness spune:
eu personal as alege o gradinita unde ori se vorbeste numai romana iar engleza este un optional cu un profesor separat ori una unde se vorbeste numai in engleza fara nici un fel de romana,deoarece la noi sistemul a fost inteles prost inteles deoarece la sfarsitul zilei copiii sunt de-a dreptul confuzi.de curand am avut ocazia sa discut cu o profa de la un institut englez care mi-a spus ca de exemplu lb romana este un lighean cu apa calduta iar engleza unul cu apa rece.sistemul nostru face cam asa...baga copilul in cel cu apa calda,apoi in rece,iar in calda,iar in rece...si asa ceva nu se poate.eu as alege pe a doua...
louisa spune:
Buna,
Ce parere aveti despre gradinita Little London de pe Scarlatescu?
Dar despre gradinita Vise?
louisa spune:
Anda005 ce ai decis in legatura cu gradinita? Ma intereseaza si pe mine o gradinita cu predare in lba engleza in sect 1 sau 2
Florentina Roman spune:
Gradinita Butterfly are predare in engleza. Eu am copilul cel mic la sediul din Aviatiei, iar cel mare merge la afterschool tot la ei.
De vinerea viitoare se muta intr-o locatie cu o curte mult mai mare(Anda 005), pe una din stradutele laterale din Nicolae Caranfil.
crisak spune:
Eu am fata din septembrie anul trecut la Cherry Tree (Aleea Tibles). Vorbeste foarte bine engleza. Aici vin multi copii de diplomati, cetateni straini sau copii cu un parinte strain. Vrand-nevrand a invatat sa vorbeasca. Sotul meu este uimit de cate ori o aude vorbind si sustine ca vorbeste mai decat el. Eu vorbesc engleza foarte bine si pot sa spun ca sunt suuuper multumita.
mikidutza spune:
Buna
Si pe mine ma intereseaza subiectul. Mai ia cineva in considerare subiectul pentru 2013-2014 si ar vrea sa mai schimbam impresii?Eu as fi vrut ceva mai accesibil ca zona avand in vedera ca stau in zona Titan si aici nu prea am multe optiuni.