Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Doamne Novus ce ochi are printesa ta. Sa o mananci nu alta!!!

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Oliska, ideea e fb, daaaar cine sta sa le caute prin 80 si ceva de capitole? . Stiu, gigelica, nu e ea cu morcovii, deci cel mai aproape de domeniul bucatarie.ro, ca pe IlincaM, de cand cu gauloise.., o mai lasam un pic sa iasa din fum, nu? Era doar o gluma, un fel de a zice: mai gigelica, unde esti?

De fapt, fiecare din noi isi poate cauta prin memoriile DC si sa adauge in mailul comun, sa atasam un fisier, nu? sau pe blogul mamicilor? Recunosc ca m-am uitat intr-o singura zi pe blog, desi stiu ca Ayla ne-a dascalit la un moment dat ca nu prea citim lectiile , insa pt mine informatia pare ff lunga si usor monotona ca imagine, stiti, sunt eu nascuta in secolul trecut, dar inca imi plac cartile "cu poze", aici pe forum e mai animata mustaria!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni

Pai eu ma gandeam ca fiecare sa vina cu are Adica daca vrei sa faci o fapta buna, bagi o reteta in cartea de bucate Puteti sa faceti si o poza pt Anca, sa fie mai animat

Olga, mamica lui David iepurasul

eu am cateva salvate de pe forum ca eu am fisier ''bebe'' unde pun tot ce gasesc interesant despre mancare si alte chestii bebelusesti

eu o sa le pun pe mail pt ca de cate ori intru pe blog mi se blocheaza calculatorul oare de ce ?!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Am citit, Ayla, temerile tale si frica de a te atasa din nou de un mic simburel fragil... cred ca este normal, la cit ai suferit, sa vrei sa te protejezi. Dar noul BB te va invata el sa il iubesti si pe parcursul timpului ai sa te detasezi de teama asta viscerala...
Pe mine ma impresionezi de fiecare data cind ne vorbesti despre relatia lui Alex cu Alma, despre relatia ta cu Alex, despre Clau si Luana... sinteti o familie complet deosebita si aveti un destin iesit din comun, asa ca nimic nu ma mai mira, venind de la voi.

Dodo-pui, eu am citit mesajul Siminei si nu am zis nimic, dar acum, daca insisti, fac pe baba moralista :) lasati fata sa savureze clipele cu bebele ei, nu o mai stresati cu telefoane si sms-uri!nu, nu zic asta pentru tine, o spun pentru toate destinatarele mesajului

Asa, sa va zic: io acum am niste draci, trebuia sa merg in oras sa iau un scaun de masina pt dragoana si am fost anuntata ca nu se poate, ca nu e disponibil pina sapt ce vine la sfirsit (vreau un scaun si in a doua masina, e prea complicat sa schimbam mereu masina in functie de cine are nevoie de scaun- implicit, cine sta/plimba dragoana).

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
mamaaa dar stiu ca ati scris ceva azi-noapte si azi dimineata
sa vad cand recuperez
noi acum am venit din piata unde am cheltuit o gramada de bani. eu ma duc rar in piata si cand ajung zici ca sunt scapata...toate sunt asa frumoase si proaspete

aaa intrebare pt cele din bucuresti sau ma rog pe unde or mai fi 14-15 grade. voi azi ati scos copii cu caciula in cap??? ca pe mine nu a existat om sa nu ma intrebe:"vaaai, fara caciula???" sin incep sa cred ca sunt eu defecta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Monica mi-l uitasi pe printisor?
I-am spus de bebe si cand a venit azi la noi tatal meu imedit el sa-i da vestea "taticu, o sa mai avem un bebe". Din discutii in discutii, il intreba tati, daca e fericit ca vine bebe si daca nu va fi gelos. Si Clau cu replicile lui deja celebre (ca uneori da raspunsuri mai inteligente decat cel care a pus intrebarea) raspune "nu, ca eu tot sufletul lui mama raman". Eu asa il rasfat cand ne iubim "esti sufletul meu".
Deci daca e de trecut in lista tot clanul lui Mitran, te rog trece-l si pe sufletul meu: Claudiu Adrian (20.01.2005). Iar "lime"-ul meu are DPN 8 Mai 2010.
Ma uit ce multe sunteti la primul copil. O sa ajung sa fiu cu cei mai mult copii din lista in ritmul asta.
Eu rad, nu ma luati in seama, cred ca am luat-o deja razna.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

crezi ca ma bati?

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui petrean

geanina..parca tu erai curioasa...ce aleg echinaceea..nu?am luat propolis C..e un siropel-13 ron

Andrei Luca -15.12.2006

siropelul este cu zahar? este voie la bebelusi?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Compozitie
1 lingurita (5 ml sirop) contin: 30 mg acid ascorbic (reprezentand 100% din doza fiziologica zilnica recomandata), 80 mg tinctura propolis, 30 mg extract uscat de Echinacea purpurea.

eu le dau

Andrei Luca -15.12.2006

Cum se numeste exact siropelul??

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

am scris..propolis C

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza
mamaaa dar stiu ca ati scris ceva azi-noapte si azi dimineata
sa vad cand recuperez
noi acum am venit din piata unde am cheltuit o gramada de bani. eu ma duc rar in piata si cand ajung zici ca sunt scapata...toate sunt asa frumoase si proaspete

aaa intrebare pt cele din bucuresti sau ma rog pe unde or mai fi 14-15 grade. voi azi ati scos copii cu caciula in cap??? ca pe mine nu a existat om sa nu ma intrebe:"vaaai, fara caciula???" sin incep sa cred ca sunt eu defecta

25 martie 2009

aris, sa va fie de bine, ce faci de mincare bun?
la noi ieri au fost 14 grade si i-am pus o bascuta in cap... insa ploua. Si la magazine nu i-am scos-o din cauza climatizarii, au astia o manie sa o dea pe maxim si simti viforu in ceafa...

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mutzu meu a decretat razboi la tot ce inseamna diversificare; azi nu a vrut fructele nici sa le vada, iar la pranz cand i-am facut supica s-a lasat cu urlete; strange buzele de' nu treci nici cu tancu' de ele , misca caputul stanga dreapta, se arcuieste si dardaie de nervi efectiv; nu deschide gurita decat sa se puna pe urlat; la fructe m-am gandit ca e lipsa de piersicuta, cu care se obisnuise, dar de fapt am facut experimente cu lingurita goala, si numai cand o vede strange boticul; si dupa aia se intinde la mine si ma trage de bluza sa-i dau titi... da' are un stil de se tanguieste langa mine... chiar nu-i rezist
si am distrus si somnul de seara, pana nu suge de 3-4 ori in 2 ore nu adoarme; nici aici nu ne targuim, ca daca nu-i dau titi se trezeste complet si urla de ma stie tot cartierul, si ma striga... are el un sunet caracteristic cand ma striga, cand vrea la mine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

dyana, prin asa ceva trec si eu, de vreo saptamana incoace, dupa ce a fost bolnavior.Ieri nu a manncat nimic din ce i-am pregatit, decat tzitzi si azi noapte, a trebuit sa-l tin langa mine in pat toata noaptea si cred ca din ora in ora cauta sanul.

Sper sa fie doar o faza trecatoare si scapam repede.

Il pe David.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Robert Andrei, Damian Serban, Maria Alexandra, Albert Gabriel, Amalia, Radu Stefan, Petru!!

Si eu ca si Aris, am fost in piata. Am gasit spanac si multe altele .

Anca ramane atunci pe 13 seara. Mai vorbim maine despre detalii organizatorice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

am fost in piata. Am gasit spanac si multe altele .

vreau si eu spanac....

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput