metastaze osoase multiple partea X
2 OCTOMBRIE 2009 ARAD ROMANIA Mesaj catre generatile viitoare
Partea a zecea
Prieteni vedeti, scriu putin decalat dar scriu, ceia ce inseamna ca exist. Pe data de 31 AUGUST 2009 am facut pentru a treia oara ZOMETA( Acid zoledronic ), bifosfonat pentru tratarea metastazelor osoase, prevenirea complicatilor osoase ca de exemplu fracturile. Deasemenea ZOMETA actioneaza prin scaderea vitezei modificarii osului si reduce cantitatea de calciu din singe in cazul tumorilor,deci este foarte util. Despre luna SEPTEMBRIE 2009 nu pot spune prea multe legate de boala mea deoarece am facut foarte putin tratament. Doar pe data de 1 SEPTEMBRIE 2009 mi sa facut pentru a treia oara si GEMCITABINA 1g + Carboplatin, citostatice de la care m-am simtit rau citeva zile bune. Am facut pe mai departe tratament naturist folosind COENZIMA Q 10, 30 de mg de NONI dimineata, ciuperca rosie Reishi etc. Pentru a ma deconecta de stresul cumulat in ultima vreme, am hotarit cu sotia sa mergem la fiul nostru MARIUS in insorita ITALIE. Am plecat pe data 6 SEPTEMBRIE 2009 dimineata si am ajuns la LUGO ( ITALIA ) tot pe data de 6 SEPTEMBRIE 2009 seara, cu masina unui prieten si bun vecin DANI cu sotia lui MELINDA. DANI a scurtat drumul si asa am vazut si SLOVENIA care are peisaje minunate iar italienii, se zice ca o numesc mica ELVETIE, tara in care este permisa eutanasia pentru bolnavii aflati in stadiul terminal ( In ELVETIA se practica eutanasia dar nu stiu cit costa). VEDETI si daca vrei sa mori linistit si fara sa chinuiesti trebuie sa platesti dar eu traiesc cu speranta ca bunul nostru DUMNEZEU ma va chema la EL in liniste si pace. Am fost din nou impreuna toata familia, bunii (mama soacra), venise in ITALIA cu citeva zile mai devreme pentru a sarbatorii impreuna ziua de nastere a fiului nostru MARIUS. MARIUS si cu SIMONA ne-au plimbat peste tot cu masina si ne-am simtit minunat. Pozele facute pot impresiona pe oricine le vede, mai mult decit atit cred ca stiti, nu este o noutate, ca fotografiile ca si filmele arata starea de spirit a subiectilor in acel moment. Eu personal m-am simtit minunat admirind peisajele dar am simtit si schimbarea climaterica in sensul bun al cuvintului respirind aerul atit de curat. In ITALIA se pune mare pret pe o alimentatie cu consum mare de vegetale iar varietatea de fructe consumate face mult bine organismului. Impreuna cu sotia mea SILVIA am venit acasa dupa trei saptamini extraordinar de placute si sanatoase, am venit pentru ca trebuie sa continui tratamentul cu citostatice aici la noi in ROMANIA maI precis in orasul ARAD. Acesta este cel mai scurt mesaj pe care l –am scris, voi scrie mai pe larg in aceasta luna OCTOMBRIE 2009 deoarece prevad ca va fi una mai grea. Inchei acum iar celor care mai citesc inca mesajele mele le doresc din nou tot binele din lume si multa sanatate. GELU.
Raspunsuri
nonni spune:
chiar vineri am cautat capitolul X. stiam ca e inceput de octombrie, trebuie sa primim ceva vesti.
ma bucur ca continuati sa luptati cu toate armele.
"vacanta" din italia sigur v-a facut bine si fizic, daca psihic v-a intarit putin.
nu am dubiu ca ati incercat cam toate metodele de tratament alternativ, dar nu am citit in niciuna din posatri de Masloc. oare o scurta internare cu evaluare si niste tratamente suplimentare nu v-ar ajuta?
nu va ganditi la un octombrie greu, trebuie sa va ganditi ca va fi o toamna linistita.
multa sanatate si va asteptam cu vesti oricand aveti ragazul sa mai postati.