GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 7

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua dragele mele!
Incep cu urgenta: Alina nu sta asa...lasa ginecologul si du-te la dr de famile neaparat,iar daca el te va trimite la ginecoloc...mai sunt altii 1000 deginecologi nu trebuie sa mergi neaparat la dr ta .Si vb Annei hidrateaza-te ca e f important!Sa ne tii lacurent!Multe sanatate!

Si acum in primul rand va multumesc tuturor pentru urari!Stiam eu ca sunteti niste dulci!Am mancat ieri ca o sparta...parca facea fii-miu 18 ani nu 8 luni...bors de pui,ceafa de porc,tort...am baut afinata,cola....ce sa mai s-a dus naibii regimul meu,si culmea ca azi mi-e o foameeeee.
Miha chiar ai talent!Eu am crezut chiar ca o fi tapet ceva.Si pe Amalia tot tu ai desenat-o? ca tare dulce e!Ce putin mai e pina vine Mateiutul... ma iau pe mine emotiile deja
Ramona cu diversificarea eu zic ca stam destul de bine:manica cereale,fructe,supe,ciorbe,legume pasate,branzica,mai nou galbenus si ficatel dar pe astea nu prea i le dau ...Dinti avem 2 si se pare ca ne mai chinuie si altii.Deci nu ma pot plinge de el.Singurul lucru de care ma pling este ca ma tzocaie toata noaptea si ca nu ma lasa nici o clipa e dependent de mine 100%,deci sunt 2 lucruri de fapt...de care ma pling.
Pupam toata gasca!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

My-lady, acum am intrat pe net si am vazut ce ai scris... daca ai temperatura ia URGENT paracetamol simplu (NU sinus). Sper ca esti mai bine acum... nici ceaiuri nu sunt indicate in sarcina, eu asa stiam de la dr.mea...
Fuga la medic, nu sta...
Da un semn de viata, eventual activeaza PM-ul si lasa un nr. de telefon ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

My-Lady vad ca nu ai mai dat vre-un semn de ceva timp sper sa fi fugit pe la vre-un medic.
Si eu cand am fost gravida cu Amalia pe la 7 luni mancasem ceva ce nu mi-a priit si am varsat juma de zi de nu mai stiam ce e cu mine, dar nu a fost chiar asa de grav cu febra si alte minuni.Am avut insa norocul ca dupa un somn bun de pranz sa imi revin.
Fetelor am intrat pe profilul lui MY_LADY sa vad daca a mai scris pe undeva in ultimele ore si am descoperit ca tantea e politista
Daca nu s-a dus la spital pana acuma haideti sa ii dam un ordin ceva poate il executa.Cred ca m-am dilit de tot, o fi din cauza vremii.
Acuma fara glume, MY_LADY sper sa fii bine, da-ne si noua de veste.

AMR: 7 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele! Hai la !

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatza.n-am murit..desi mai aveam un picam zacut la pat,am mancat supa.azi ma simt mai bine.am facut si o baie,am dormit mult,foarte mult.merci mult pentru ca va pasa

alina 33 saptamani mami de marie rebecca ayanna http://www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua fetili!
Hop si io!
Anna am cam intarziat pentru ,dar accept si un ceai daca se poate
Alina bine ca ti-ai revenit!Frumoasa burtica!Traieste aceste momente unice si bucura-te de ele!
Poop gasca!

Poze

Mergi la inceput

asaaaa...cum se activeaza PM-UL asta si ce e mai exact?

alina 33 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

m-am prins ,,private message,, si sa va trimit nr acolo.......

Mergi la inceput

MIHAELA CHIAR MAI AI 7 ZILE...????OAUUUUU...IMI TREMURA PICIOARELE..SI CUM NASTI?MACAR TU STII CE TE ASTEAPTA..EU DOAR INTUIESC..SI NU INTUIESC NIK BUN PT MINE

Mergi la inceput