Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)
Raspunsuri - Pagina 16
NataliaS spune:
Grati - La multi ani!!!! sunteti "majori"deci...eu as zice ca poti salva cu un vin bun, un film romantic tare tare si o dragaleala
cum stiti voi mai bine, chiar daca sunteti cu copiii acasa
Ven - distratie placuta la nunta si drum bun
Monica - am vazut-o pe micuta Scarlet - super frumusica e in rochita si in costumasul griuliu.
Le-am mai vazut pe frumoasele de Sara si Daria - doua scumpe
Gatta - sorry pentru accident, refacere rapida...iti mai spun o data cat te invidiez pentru vara petrecuta la tara...foarte frumos acolo.
Mary - felicitari pentru bubulina nr 2!!! si bun venit in clubul mamicilor de doua fete![]()
Eliza - eu am si fetita - Stefania si fetitoi - Ana ...Stef se joaca cu papusi , ii plac rochitele , dar e super baietoasa in comportament, Ana adora masiutele, Spiderman-ii, arcurile, nu-i plac rochitele, dar e delicata si foarte feminina![]()
Roli - mare ghinion mai ai ...dar tot e bine ca n-ati patit nimic.
Lala20 - nu te uita inapoi...si nu-l lasa langa copil sub nici o forma!!!e un nemernic si stii asta demult...de data asta sper ca e finalul acestei relatii.
Alinush - bafta!!!!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
stoisor spune:
seara buna......tati se uita la un film bataus,Sara se giugiuleste cu buni Diti fac nani impreuna in seara asta,e seara lor , iar eu......pe ci prin zona,bantui netu,bag in mine praji si inghetata si numai prostii
Grati aniversare dulce dulce si la 18*18 uite o
de la noi
mai bag cate un ochisor pe aici poate mai este vreo zuzica on-line![]()
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ploscariu spune:
Buna seara zuzelor!
Va rog sa ma iertati ca nu am mai scris de mult... nu am mai avut timp sa intru pe net... din 14.09. sunt plecata la un curs de pregatire profesionala la Bran, am venit in fiecare weekend acasa sa-mi vad copii si sotul.
Pe Ionut il v-om opera spre sfarsitul anului sper ca pana atunci sa pot sa mai pun deoparte inca 2000 de ron.
Iar acum peste toate problemele care le am pe cap, a mai venit o nenorocire....offf... nici nu stiu cum sa incep... e asa de greu...azi dimineata am vrut sa plecam de acasa cu masina sa ne platim facturile si ratele la banci, ne-am urcat in masina, apoi mi-am amintit ca am uitat facturile in casa, am coborat, iar pe cand sa deschid usa am realizat ca se blocase (lasasem o cheie in broasca pe interior) l-am strigat pe sotu sa vina sa vada ce e cu usa si a coborat din masina... noi eram cam la 4 m de masina cand am vazut ca aceasta o ia la vale iesind din curte si se indrepta spre o alta masina aflata pe partea cealalta a strazii, sotul a incercat sa opreasca masina si a fost prins intre masini, masina noastra este un VW Transporter (are aproape 2t), acum are o coasta rupta si o contuzie pulmonara, pneumotorax (iese aer din plaman sub pleura) acum stau si veghez sa nu faca vreo complicatie...sunt foarte trista...
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ploscariu Buna seara zuzelor! Va rog sa ma iertati ca nu am mai scris de mult... nu am mai avut timp sa intru pe net... din 14.09. sunt plecata la un curs de pregatire profesionala la Bran, am venit in fiecare weekend acasa sa-mi vad copii si sotul. Pe Ionut il v-om opera spre sfarsitul anului sper ca pana atunci sa pot sa mai pun deoparte inca 2000 de ron. Iar acum peste toate problemele care le am pe cap, a mai venit o nenorocire....offf... nici nu stiu cum sa incep... e asa de greu...azi dimineata am vrut sa plecam de acasa cu masina sa ne platim facturile si ratele la banci, ne-am urcat in masina, apoi mi-am amintit ca am uitat facturile in casa, am coborat, iar pe cand sa deschid usa am realizat ca se blocase (lasasem o cheie in broasca pe interior) l-am strigat pe sotu sa vina sa vada ce e cu usa si a coborat din masina... noi eram cam la 4 m de masina cand am vazut ca aceasta o ia la vale iesind din curte si se indrepta spre o alta masina aflata pe partea cealalta a strazii, sotul a incercat sa opreasca masina si a fost prins intre masini, masina noastra este un VW Transporter (are aproape 2t), acum are o coasta rupta si o contuzie pulmonara, pneumotorax (iese aer din plaman sub pleura) acum stau si veghez sa nu faca vreo complicatie...sunt foarte trista... POZE 2009 , poze cu Ioana si Ionut www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004 SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR |
Gabi, cat de rau imi pare sa aud de sotul tau! Sa dea Doamne-Doamne sa isi revina repede si sa nu apara complicatii - e internat? Si tie multa putere sa treci peste asta!
Daca iti trebuie banii pt operatia lui Ionut mai devreme, spune-ne, facem un efort...2000 lei nu e o suma mare...
Ellenuta spune:
grati
La multi ani impreuna! Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de minunile voastre de copii pana la adanci batraneti!!
imi pare rau ca s-au stricat planurile de iesit .. dar puteti sarbatori si acasa .. cu o sampanie buna si niste lumanarele parfumate .. 
gabi of Doamne .. ce ghinion cu masina .. mai bine o lasa sotul sa se duca .. Doamne ajuta sa fie bine sotiorul tau si sa nu faca nicio complicatie ..
cat despre Ionut .. haideti fetelor sa facem un efort sa strangem 2000 ron ptr operatie .. va rog!
nemary e o printesa frumoasa dariuca!
raxanici
o sa fie tare apreciat tortul .. iti garantez!
gata .. am fugit. in noaptea asta sunt singura acasa cu gazele ..
noapte buna!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Va poftesc la o
cu lapte!
Nu am apucat sa citesc din urma...eu sunt ceva mai bine cu raceala, doar ca imi simt urechea dreapta infundata si ma cam sageata si m-a mai luat si tusea.
Mai grav e ca s-a accentuat tusea la Daria
Tuseste aproape continuu de ieri. Aseara a si vomitat de la tuse si am fost nevoita sa-i dau putin Romergan ca sa se linisteasca si sa poata dormi. Si chiar a ajutat-o, a dormit pana la 8.30. Dar acum a luat-o de la capat. De miercuri a luat Rinathiol, si ieri, i-am schimbat cu Stodal. Sper sa aiba un efect mai bun asta.
Am o rugaminte la fetele mai pricepute: spuneti-mi va rog cu ce sa-i fac aerosoli? Ma gandesc ca ar ajuta-o mai mult.
Va doresc o duminica placuta si linistita! 
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
alinaatudor spune:
Helou…
Miri..mersi mult pentru gandurile tale..intr-adevar cred ca acasa e cel mai bine ..dar uneori simt o frustare teribila ca nu pot impaca si capra si varza..ma gandesc ca si aici am putea face lucrurile extraordinary dar Romania este ingusta la minte si plina de badarani, asta e impresia mea care se adanceste in fiecare zi. Dca anu as avea familie si nu m-ar lega amintiri frumoase aici, nu as ramane o clipa…dar trebuie sa pun in balanta totul iar deocamdata aici e cel mai bine pentru mine. Cel mai rau imi pare ca intr-o zi si stefy va avea frustrarile mele.
Ginette, am fost in Anglia, in Southampton, la vreo 15-20 km de londra. Am fost la un curs de 3 zile, deci nu am stat mult. Dar de fiecare data cand ma intorc in Anglia raman cu o nostalgie .
Roli, mersi mult pentru gandurile bune..bubitele lui Stefy se pare ca sunt urticarie…suntem pe regim alimentar acum. Sper sa treaca. Adevarul e ca eu ii cam dau orice sa manance…asta asteptam#61514; sa faca o urticarioe sa ma opresc. De acum trebuie sa fiu selective. Fara prea multe protein animale.
Fetelor, am apucat sa cietsc pana la pagina 11. Termin de citit si revin. Am facut cum m-ati sfatuit, scriu in work si dau copy paste#61514;
Lala, sper ca BIBI e bine.O pup mult mult.
Gatta, e tare bine la tara, copii sunt mai putin stresati ca in orasele astea mizerabile si aglomerate, e tare bine ca ai unde sa o mai duci din cand in cand.
Va pup si revin…
10 poze noi
Ingerasul creste
kalosalina spune:
Off, dupa ce a adormit, nu a durat jumatate de ora si s-a trezit din cauza tusei...
Si acum nu vrea nici sa manance 
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Off, dupa ce a adormit, nu a durat jumatate de ora si s-a trezit din cauza tusei... Si acum nu vrea nici sa manance ![]() Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)Poze Daria |
Off, ce rau imi pare
; eu i-am dat Adelei, ERDOMED la recomandarea pediatrei, 2.5ml x 2 ori pe zi, dar ea doar tusea, n-ajungea la voma.Ce sa spun?! Inca mai tuseste - ii dau de 5 zile - dar noaptea doarme fara sa se trezeasca.
Peste zi ii dau sirop de patlagina. Vad ca acum nu mai tuseste doar haraie in gat.
Despre aerosoli nu stiu sa-ti zic, ca eu nu i-am facut Adelei.
sa-i treaca repede printesei.(ps. tusea e productiva, dar nu stie sa scuipe 'productia'
)Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
roli25 spune:
Kalosalina, nu stiu cu ce se fac aerosoli pt tuse. Eu i-am facut cu flixotide si ventolin cand a avut brosiolita. Cel mai bine e sa intrebi dr. sa-ti spuna exact medicamentul si dozajul. Sanatate si refacere rapida!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)