Fulgusori de nov-dec 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 18
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 buna seara ,burtici! ![]() Mi-era dor de voi si acu intre doua "mulsuri" si doua alaptari am intrat sa va salut...noi suntem bine ,incet-incet punem in greutate (am scazut la 1980 si acum suntem la 2080),suntem f activi si toata lumea ne lauda ca suntem harnicuti si desi suntem micuti ,papam si de la san (cam de 2 ori pe zi ,momentan ,la recomandarea pediatrei)..noi o sa mai stam in spital cel putin o saptamana ,dar e k...important e ca suntem sanatosi si punem in greutate...iar eu am lapte suficient ( nu poate manca el cat am eu)...zambim mereu ,nu numai in somn...e o dulceata... Sper sa reusesc sa pun si niste poze in seara asta,dupa ce vin de la alaptat... Trimit mesajul si revin mai incolo ..va cu drag pe toate...miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Miany ce bebe frumos ai! Multumim frumos pentru vestile bune si speram sa te avem cat mai curand printre noi sa ne incurajezi!

Lavi,
35+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laviniablaga spune:
NEATZA MAMICI SI BURTICI!
cA DE OBICEI PRIMA PE AICI! RAPORTEZ NOAPTE FARA EVENIMENTE...NUMAI MISCARI IN BURTICA PE CARE LE SIMTE SI SOTUL ACUM CAND SE LIPESTE DE MINE....![]()
VA INVIT LA
-ua MEA DE ZI CU ZI...SPECIAL PREGATITA CU MULT DRAG PENTRU VOI TOATE! VREMEA AFARA E DE TOT KKT-UL...IAR EU AM AZI PROGRAM DE CUMPARATURI
..DAR PANA IES SPER SA NU MAI PLOUA!
VA ASTEPT SA MAI PALAVRAGIM PE AICI! VA MAI LAS PUTIN SA DORMITI DAR APOI STRIG CATALOGUL!
Lavi,
35+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
tiusca spune:
Buna dimineata gagici!
Super bebe Miany.Are o fata asa senina.Nici nu ai zice ca are 2kg.Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
ionelamaria spune:
Buna dimineata!
Raportez o noapte buna, ceva miscari la nivelul burticii... mai exact burtica are tendinta de a pleca... si nu stiu unde. In rest, suntem bine.. La Iasi ploua maruntel. O ploaie de toamna... dar pe mine nu ma deranjeaza... chiar imi place.
Cuscra , da un semn de viata. Ce face norica mea? Te-am visat az-noapte.... spune si tu ceva sa nu intru la idei!!!
Myanisuper vesti... asteptam sa ajungi acasa si sa ne povestesti cum e in familie largita
Lavi, multumim de cafea
32+ AMR 8 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
Neatza fetelor,
Ceva bun de papa si pt mine, pregateste careva? Ca voi numa' la cafele va ganditi, da eu is cu foamea de dimineata
.
Azi noapte am experimentat ceva contractii dureroase, nu am putut sa le numar (nici nu m-am sinchisit), dar am gemut toata noaptea de durere. Acum parca e ceva mai bine, asa ca trecem si saptamana asta tot 2 in 1
.
O saptamana frumoasa de toamna sa aveti!
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
monis5 spune:
Neata tuturor
Ramona dau eu papa - cascaval si drob cu salata de sfecla rosie si hrean. Si cafea. Te bagi?
monis
36
cu poze noi
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Neatza fetelor, Ceva bun de papa si pt mine, pregateste careva? Ca voi numa' la cafele va ganditi, da eu is cu foamea de dimineata Azi noapte am experimentat ceva contractii dureroase, nu am putut sa le numar (nici nu m-am sinchisit), dar am gemut toata noaptea de durere. Acum parca e ceva mai bine, asa ca trecem si saptamana asta tot 2 in 1 O saptamana frumoasa de toamna sa aveti! Ramona, 37+ DOMINIC ANDREI |
Eu am in fata o portie de lapte degresat cu cereale integrale... te bagi?
Eu experimentez contractii... rare si nedureroase... dar devine dificil intorsul in pat de pe o parte pe cealalta... ma cam doare pana se lasa pe cealalta parte burta

32+ AMR 8 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
Ionela - asa ziceam si eu acum 2-3 saptamani. Ei bine, era nimic fata de cum a devenit acum dormitul si mai ales intorsul noaptea de pe o parte pe alta
. And still counting
. 
monis
36
cu poze noi
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui monis5 Ionela - asa ziceam si eu acum 2-3 saptamani. Ei bine, era nimic fata de cum a devenit acum dormitul si mai ales intorsul noaptea de pe o parte pe alta ![]() monis 36cu poze noi |
asta e... ma plang de normalitate... si altele se chinuie de luni intregi

32+ AMR 8 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui monis5 Neata tuturor Ramona dau eu papa - cascaval si drob cu salata de sfecla rosie si hrean. Si cafea. Te bagi? ![]() monis 36cu poze noi |
Fa loc ca vine fomista
Saru'mana pt masa
!Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI