Fulgusori de nov-dec 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

buna seara ,burtici!
Mi-era dor de voi si acu intre doua "mulsuri" si doua alaptari am intrat sa va salut...noi suntem bine ,incet-incet punem in greutate (am scazut la 1980 si acum suntem la 2080),suntem f activi si toata lumea ne lauda ca suntem harnicuti si desi suntem micuti ,papam si de la san (cam de 2 ori pe zi ,momentan ,la recomandarea pediatrei)..noi o sa mai stam in spital cel putin o saptamana ,dar e k...important e ca suntem sanatosi si punem in greutate...iar eu am lapte suficient ( nu poate manca el cat am eu)...zambim mereu ,nu numai in somn...e o dulceata...
Sper sa reusesc sa pun si niste poze in seara asta,dupa ce vin de la alaptat...
Trimit mesajul si revin mai incolo ..va cu drag pe toate...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Miany ce bebe frumos ai! Multumim frumos pentru vestile bune si speram sa te avem cat mai curand printre noi sa ne incurajezi!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

NEATZA MAMICI SI BURTICI!

cA DE OBICEI PRIMA PE AICI! RAPORTEZ NOAPTE FARA EVENIMENTE...NUMAI MISCARI IN BURTICA PE CARE LE SIMTE SI SOTUL ACUM CAND SE LIPESTE DE MINE....

VA INVIT LA -ua MEA DE ZI CU ZI...SPECIAL PREGATITA CU MULT DRAG PENTRU VOI TOATE! VREMEA AFARA E DE TOT KKT-UL...IAR EU AM AZI PROGRAM DE CUMPARATURI..DAR PANA IES SPER SA NU MAI PLOUA!

VA ASTEPT SA MAI PALAVRAGIM PE AICI! VA MAI LAS PUTIN SA DORMITI DAR APOI STRIG CATALOGUL!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineata gagici!
Super bebe Miany.Are o fata asa senina.Nici nu ai zice ca are 2kg.Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata!
Raportez o noapte buna, ceva miscari la nivelul burticii... mai exact burtica are tendinta de a pleca... si nu stiu unde. In rest, suntem bine.. La Iasi ploua maruntel. O ploaie de toamna... dar pe mine nu ma deranjeaza... chiar imi place.

Cuscra , da un semn de viata. Ce face norica mea? Te-am visat az-noapte.... spune si tu ceva sa nu intru la idei!!!

Myanisuper vesti... asteptam sa ajungi acasa si sa ne povestesti cum e in familie largita

Lavi, multumim de cafea

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Neatza fetelor,
Ceva bun de papa si pt mine, pregateste careva? Ca voi numa' la cafele va ganditi, da eu is cu foamea de dimineata .
Azi noapte am experimentat ceva contractii dureroase, nu am putut sa le numar (nici nu m-am sinchisit), dar am gemut toata noaptea de durere. Acum parca e ceva mai bine, asa ca trecem si saptamana asta tot 2 in 1 .
O saptamana frumoasa de toamna sa aveti!

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata tuturor

Ramona dau eu papa - cascaval si drob cu salata de sfecla rosie si hrean. Si cafea. Te bagi?

monis 36
cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Neatza fetelor,
Ceva bun de papa si pt mine, pregateste careva? Ca voi numa' la cafele va ganditi, da eu is cu foamea de dimineata .
Azi noapte am experimentat ceva contractii dureroase, nu am putut sa le numar (nici nu m-am sinchisit), dar am gemut toata noaptea de durere. Acum parca e ceva mai bine, asa ca trecem si saptamana asta tot 2 in 1 .
O saptamana frumoasa de toamna sa aveti!

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Eu am in fata o portie de lapte degresat cu cereale integrale... te bagi?
Eu experimentez contractii... rare si nedureroase... dar devine dificil intorsul in pat de pe o parte pe cealalta... ma cam doare pana se lasa pe cealalta parte burta

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ionela - asa ziceam si eu acum 2-3 saptamani. Ei bine, era nimic fata de cum a devenit acum dormitul si mai ales intorsul noaptea de pe o parte pe alta . And still counting .

monis 36
cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ionela - asa ziceam si eu acum 2-3 saptamani. Ei bine, era nimic fata de cum a devenit acum dormitul si mai ales intorsul noaptea de pe o parte pe alta . And still counting .

monis 36
cu poze noi

asta e... ma plang de normalitate... si altele se chinuie de luni intregi

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Neata tuturor

Ramona dau eu papa - cascaval si drob cu salata de sfecla rosie si hrean. Si cafea. Te bagi?

monis 36
cu poze noi

Fa loc ca vine fomista . Moaaammmaaaa drob??? si cascaval? bestial! O juma de ora sa nu mai vb cu mine ca am de infulecat!
Saru'mana pt masa !

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput