Fulgusori de nov-dec 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Dragutza, voi aveti mega image? Ca acolo au clatite...ai eu am salivat dar mi-a fost asa lene sa le fac incat am preferat sa rabd, asta pana le-am vazut pe raft la Mega Image? Auzi tu nu ai intrat in saptamana 38???? eu stiam ca daca ai sa zic 37 ed saptamani incheiate si ai facut 37 si 1 zi atunci esti in saptamana 38........ Asa am contorizat si la prima sarcina.... pup si bafta in gasirea clatitelor.

Nu, avem in Alba Iulia decat un kaufland, dar la restaurante sigur as gasi si clatite. Insa din lipsa de finante, nu am mai iesit mai departe de parc saptamana asta. Dar maine trebuie sa-mi intre banii pe card si miercuri cand e sotul liber ii fac o invitatie la un restaurant .
Si bine zici tu cu saptamanile, ca de fapt am intrat in sapt 38 asa incet, pas-pas.....
Cu prajitura, sigur asa o fi facut(cum zice Monis), o fi incurcat malaiul cu nuca pisata, sau mai stiu eu cu ce...ca nu stie sa faca ea din alea mai speciale, cu malai si sa iasa cu gust de budinca. Oricum sa si-o pape, ca noi nici nu ne mai uitam la ea, dupa ce am gustat.

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

sa mor de nu i-as fi zis...."vai da ce gust special are prajitura asta...chiar nu am mai mancat asa ceva"

Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Mai gagici, voi mai prestati ceva ? Sau eu sunt singura defecta? Si cand ma gandesc sa mai avem interzis inca 1 luna sau chiar 6 saptamani dupa nastere.

Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

- nu cred... ca daca o prinzi ce prajituri face... nu-i mai dai drumul

Hi, hi...banuiam io...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Pai daca e cu laudatu si eu am facut un lapte d pasare , va invit si p voi care vreti .

Uaaahhh ...Bei fetelor da ce v-a apucat azi? Tre' sa fac si eu ceva bun ca nu se mai poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna seara ,burtici!
Mi-era dor de voi si acu intre doua "mulsuri" si doua alaptari am intrat sa va salut...noi suntem bine ,incet-incet punem in greutate (am scazut la 1980 si acum suntem la 2080),suntem f activi si toata lumea ne lauda ca suntem harnicuti si desi suntem micuti ,papam si de la san (cam de 2 ori pe zi ,momentan ,la recomandarea pediatrei)..noi o sa mai stam in spital cel putin o saptamana ,dar e k...important e ca suntem sanatosi si punem in greutate...iar eu am lapte suficient ( nu poate manca el cat am eu)...zambim mereu ,nu numai in somn...e o dulceata...
Sper sa reusesc sa pun si niste poze in seara asta,dupa ce vin de la alaptat...
Trimit mesajul si revin mai incolo ..va cu drag pe toate...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput

MIANY ce vesti minunate. Ma bucur ca esti bine si ca ai laptic iar bebe a inceput sa ia in greutate. Abia astept sa vad poze cu puiutul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

buna seara ,burtici!
Mi-era dor de voi si acu intre doua "mulsuri" si doua alaptari am intrat sa va salut...noi suntem bine ,incet-incet punem in greutate (am scazut la 1980 si acum suntem la 2080),suntem f activi si toata lumea ne lauda ca suntem harnicuti si desi suntem micuti ,papam si de la san (cam de 2 ori pe zi ,momentan ,la recomandarea pediatrei)..noi o sa mai stam in spital cel putin o saptamana ,dar e k...important e ca suntem sanatosi si punem in greutate...iar eu am lapte suficient ( nu poate manca el cat am eu)...zambim mereu ,nu numai in somn...e o dulceata...
Sper sa reusesc sa pun si niste poze in seara asta,dupa ce vin de la alaptat...
Trimit mesajul si revin mai incolo ..va cu drag pe toate...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Miany super vesti de la tine. si 2. De acum incepe Davidelul sa puna pe falcute si o sa mergeti acasa la voi . Asteptam cu nerabdare sa iti admiram comoara!

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Miany, super vesti! Ma bucur ca-i merge asa bine piticutului si ca ai laptic mult si bun! Sanatate multa in continuare si merci ca ne tii la curent!

Lumi, voi ce faceti? Cum mai sunteti?

Sper ca toate mamicile si toti bebeii care s-au grabit sa vina deja pe lume sunt bine si sper sa avem vesti de la toti in curand. Doamne ajuta!

Laura 35+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetele, ia priviti aici super bebelus de Cluj:

David Andrei

Miany - sa-ti traiasca bijuteria de flacau

monis 36
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetelor am ramas in urma cu cititul pt ca in weekendul asta nu am putut intra pe DC. Sper ca sunteti ok. O sa citesc din urma.

Miany ma bucur pt vestile bune. Iar pt David ...un maaareee .

Fug la dus.

31+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput