Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Anne Marie Catalina...bebe de Liana30

Antonia Maria...bebe de Miruta

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Anne Marie Catalina...bebe de Liana30

Antonia Maria...bebe de Miruta

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

LA MULTI ANI!!! si din partea noastra

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Buna dimineata,

am pregatit multa pentru toate cele care aveti nevoie

strunfita, felicitari cele 4 ore singurei.... si ma bucur ca Andreea a revenit la sentimente mai bune ....

spui ca l-ai "dat afara din dormitor pe Adrian" oare asta e reteta sa ne doarma copii aproape toata noaptea? si al meu sot e plecat si sa nu imi fie urat ca sunt fara el l-am luat pe Radu in pat cu mine si tare bine dormim amnadoi, el se trezeste prima data exact dupa 7 ore de somn, pe la 4-4,30 si apoi se mai trezeste pe la 8-9....

s-a trezit minunea mica....

revin mai tarziu la urmatoarea tura de somn....

tot stupul...

Mergi la inceput

sa continuam....

badriana, asa zic si eu, nu sunt 2 copii la fel...nu te ingrijora ca o sa fie bine... si Radu baga tot ce prinde in gurita..

clau, multi sa treaca dispozitia proasta ...

alynta, sa treaca durerea de masea....Doamne rau e cand doare

anda_magda, posbil sa fie de la ecler....ne bucuram ca sunteti mai bine.... si felicitari pentru dintisor... sa iasa fara febra si durere ...

Picky, ma bucur ca Stefi a revenit la sentimente mai bune... asa ai inceput...? direct pireu? si eu ma gandeam ieri sa-i dau sa suga pe o bucatica de para, dar pana la urma m-am razgandit....
e domnisoara de acuma...sigur ca vrea in picioruse si sa danseze ...abia astep sa-l aud si eu pe Radu spunand ceva nu doar gangureli...
cum esti cu piciorul...? te mai doare...?

fetelor scrieti de cartof dulce... e diferit de cartoful normal?

Ela, felicitari pentru masuratori si il pe Vlad sa se faca repede bine ....

il trimit asa ca poate iar fac ceva si se sterge...

Mergi la inceput

partea a III - a....

otiliap, sa treaca guturaiul la Matei... si sa nu se mai trezeasca asa de des noaptea...

Raluca_Ioana, bine ati revenit .... felicitari pentru crestinarea Alesiei, sa treaca otita si raceala, bafta la control saptamana asta si spor la renovare...

oanaiacovita, multi felicitari pentru jumatatea drumului... sa aveti grija de voi si sa dea Doamne-Doamne sa ajungeti cu bine pana la capatul drumului, pana la 40 de saptamani...
nu stiu ce sa-ti spun de carucior 3 in 1, poate te ajuta fetele de acasa....

ganesha, multumim ca ai dat un semn... felicitari pentru crestinarea lui Amir-Stefan si imi pare rau ca ai atatia bunici in jurul vostru si nu ai ajutor din partea lor...

baby_first, felicitari pentru iesirea la botez...si multa bafta cu diversificarea...asteptam reactii de acuma sa vedem ce si cum cu diversificarea...

fetelor, mie tare groaza imi este de diversificarea asta...habar nu am cum sa incepem, cu ce, cat, clar imi este ca se introduce un singur aliment la 4-5 zile...

cris, felicitari pentru orele de somn furate langa brotacul tau ....Doamne ce frumos povestesti...parca mi-o imaginez pe Miruna cu mainile in pisoi si in acvariu....

maria, te cred si eu ca nu iti mai intri in haine acuma.... si de acuma in colo vor fi tot mai dese "vorbele".... bebe vorbaret...

no, gata...merg sa ma pun sa mai fac ceva prin casa, daca vad ca Radu sta cuminte si se joaca singur...poate si adoarme in joaca lui...

o zi buna sa aveti cu multe zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

relusha..................multam de cafeluta..eu i-am zis sotului de dimineta sa ma serveasca si pe una cu una si mi-a dat la ochi..cica sa beau 3 in 1 ca el nu sta sa pazeasca ibricul .Dar cum de azi e in concediu 3 saptamani(a inceput scoala)pana se duce la ore ii dau una bucata brotac sa-l terorizeze

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

neatza si La multi ani sarbatoritzilor de azi,

Sunt iar intr-o gaura neagra cu copila asta a mea. I-am dat sa suga de dimineatza la ora 6 si la ora 9 ea a supt 2 minute la un san si s-a culcat. Ma dispera....I-am facut programare la doctor sa facem niste analize, sa imi dea niste vitamine ceva.

Ai vostrii isi tzin bibe bine capul? Ca ea are inca o usoara nesigurantza cand o tin la verticala....

Offff....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

ela, sorry de raspunsul tarziu, sunt sigura ca intre timp ai cautat tu pe net. orice vaccin lucreaza la sistemul imunitar al copilului, cu cat sist imunitar e mai slabit (in cazul tau datorita racelii), cu atat e mai nasol sa-i faci vaccin, o raceala obisnuita se poate transforma intr-o raceala foarte, foarte urata, si asta ar fi baiul cel mai mic. orice vaccin se face doar cand copilul este 100% sanatos.

relusha, na ca nu stiu daca asta-i reteta minune, ca azi-noapte mi s-a trezit de 2 ori, la 1 si la 4.30, cred ca m-am bucurat prea repede

badriana, Andreea suge in mod normal max 5 minute si doar de la un san, asta de vreo luna incoace. N-ai posibilitatea s-o cantaresti sa vezi cat suge?

maria, super, te cred ca te-a uns la suflet

cris, ce mortala e Miruna cu pestii cred ca ai cea mai activa fetita dintre albinutze

picky, mi-am adus aminte acum cum povesteai tu cum se intoarce Alessia, m-am prapadit de ras atunci

andreea, esti ok? mai da un semn de viata

eu m-am hotarat sa nu mai scriu cu majuscule ca-mi mananca timp, sigur se intelege si asa

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

badriana.............daca ai unde..incearca sa o cantaresti inainte si imediat dupa ce a papat ..asa poti sa vezi diferenta.Miruna isi sustine capusorul foarte bine de foarte mult timp,dar sa stii ca am incetat sa o mai compar cu alti bebici..fiecare isi are propriul ceas al progresului

strunfita................poate de vina a fost doar noaptea asta

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!

Eu sunt intr-o stare nasoala! Maseaua tot umflata, casa e murdara, iar eu epuizata! Afara e ploios, David are multaaa energie si se cocota pe mobila, deschide si scotoceste seratarele... Maine e sarbatoare si ar trebui sa fac un pic de curatenie....
Deea.....am notat! Merci!
Cris.......eu nu ma supar de asa colet!
Deci.....Matei e dulce si apoi vede realitatea implementata....
Sper sa revin in forma!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput